Mária Magdolna - A Szoláris Tudatosság Megnyitása és az 58-64. Levegő Kapuk

 Mária Magdolna - A Szoláris Tudatosság Megnyitása és az 58-64. Levegő Kapuk

8d250d2a37c64129adf283742e438805.jpgCsatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2009. október 2

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Levegő Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – A  Lunáris Tudatosság Megnyitása és az 51-57. Levegő Kapuk 2009. szeptember 29

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-lunaris-tudatossag.html

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.erőteljes energiái abból a célból jönnek

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

_________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok, köszöntelek és üdvözöllek benneteket az isteni fény, isteni szeretet és igazság jelenlétében.

A kollektív energiák, amelyek befolyásolják a világotokat ez idő tájt, a legtöbb változást indították el az elmúlt hónapokban. Ezek a változások biztosítják, hogy a kollektív test, amelyet az emberiség gondolatainak és cselekedeteinek legtöbbje befolyásol, most egy sokkal kiterjesztettebb és dinamikusabb irányba irányítódik.

Ezen különleges irány nagyon fontos, mivel ahogyan már mondtuk, mindannyiótokat arra bátorítunk, hogy összpontosítsatok a gondolataitokra, a szándékaitokra és a motivációitokra, hogy annak ellenkezőjét manifesztáljátok, amit eddig az emberi élet sok-sok életciklusai alatt tapasztaltatok.

A Szoláris Tudatosság erőteljes energiái abból a célból jönnek, hogy fényt hozzanak az életetekbe, fény hozzanak az elmétekbe, testetekbe, a szellemetekbe és a lelketekbe. A világ kollektív testként küzd, hogy megleljék a fényt önmagukban (az emberek), sok nehézségekkel rendelkeznek, az életeikben küzdenek, és ennek eredményeként úgy tűnik, mintha az életükben nagyon kevés fény lenne. Ez egyik oka annak, amiért ezt tapasztalták és még mindig ezt tapasztalják (az emberek) az a múltukból eredő képzettársítások végett van.

Amikor aktiváltuk az első felkészítő beavatást, amely a megnyitotta a Lunáris Tudatosságot, a tudatalattitoknak megadták azt a lehetőséget, hogy felszabadítsa önmagát, hogy megnyissa és megengedje a fény számos aspektusának, hogy beszivárogjon és aktiválja az eleresztés szintjeit, amiket készen álltok megtapasztalni. A tudatalatti elme tartalmazza a legerőteljesebb és legmeghatalmasítóbb hatásokat/lenyomatokat, valamint szintén a legelnyomottabb, hatalomtól megfosztottabb és elgyöngítő hatások/lenyomatok némelyikét is.

Most a Szoláris Tudatosság egyesül a Lunáris Tudatossággal és ez behúzza ezeket a meghatalmasító benyomásokat a tudatalattiból a tudatos elmétek előterébe. Amikor fény vetül bármilyen kérdésre/problémára az igazság feltárásra kerül. Sok ember, némelyiketeket is beleértve, élt meg olyan ciklusokat az életében, ahol is kötődést éreztek egy helyzethez, személyhez, vagy talán karrierhez és az oka annak, amiért kötődnek ehhez a szituációhoz az a kapott programozásotok végett van. 

Bizonyos esetekben megfigyeltük, hogy az emberek azt mondják, hogy elnyomottnak érzik magukat egy kapcsolatban, legyen az személyes kapcsolat vagy szakmai kapcsolat, és nagyon gyakran halljuk azokat a szavakat; “ Képtelen vagyok megmagyarázni, de olyan mintha a személynek vagy a helyzetnek hatalma lenne felettem és képtelen vagyok előre(fele) lépni.”. Ha ezt tapasztaltátok, akkor most képesek vagytok túllépni ezen, mivel az átjárok lepecsételése által, amik ezekkel a beavatásokkal járnak, mindannyian elértetek egy ponton a sorsotok kollektív mintázatában, ahol is az élet, a létezés, a gondolkodás és a hit régi ciklusa, régi útja és módja végéhez ér. Tökéletes, gyönyörű és meghatalmasító módon találkoztok a sorsotok egyik aspektusával.

Miközben a lelketek isteni sorsa feltárja számotokra a lépéseket, amelyre most készen álltok, hogy elvigyen a meghatalmasodásotokba, mivel a Szoláris Tudatosság energiái előjönnek, hogy segítsenek titeket a gyógyító képességeitek fejlesztésében és megerősítésében, és a traumák és sokkok megtisztításában a lelki testetek tudatosságából,  valamint a kollektív lélek test tudatosságából is.

A Hold Anya előlépett, hogy magához öleljen titeket a fényében, a napfénnyel, amit visszatükröz. Ő a tápláló, gyengéd, érzéki, nőies minőség, amely átölel titeket a biztonság, oltalom és béke egy belső érzését eredményezve. Ezek az érzések kommunikálnak a testetek sejtjeivel, amelyekben az emlékek tárolódnak és ez lehetővé teszi, hogy az eleresztés/elengedés megtörténjen. Ne feledjétek, hogy mindig egyedül azt eresztitek el, amit készen álltok elengedni, és amikor az idő tökéletes az összes igazság feltárul számotokra tökéletesen és istenien összehangolódva azzal, ahol az életetekben tartotok.

A Nap Atya fénye magával hoz egy hihetetlen szoláris erőt, egy motiváló energiát, amely ösztönözni, vezetni fog titeket, inspirálni fog titeket és lökdösni, sürgetni fog titeket, ha szükséges az igazságod, kreativitásod és képességed fényébe kerülnöd azért, hogy magadhoz öleld a belső bátorságodat és megtedd a szükséges változtatásokat.

A Szoláris Tudatosság Megnyitása megnyitja az energiádat arra, hogy befogad a szakrális áldásokat, azokat, amik a következő 7 Levegő Kapun keresztül jönnek el. A Levegő Kapuk energiája hozzákapcsol titeket az Anya/Atya Isten felsőbb intelligenciájához, a felsőbb intelligencia bennetek tartózkodott, amelyet igazságként ismertek, és nem csak az egyéni igazság ez, hanem a Minden Ami Van igazsága is – az igazság az élet eredetéről, az élet összességéhez való kapcsolódásotokról és az Istennel és Istennővel való kapcsolatotokról szól.

Abban a pillanatban, amikor igazságot éreztek és a pillanatban, amikor felismeritek azt önmagatok részeként, akkor a Szoláris Tudatosság fénye lángra lobban bennetek, és leragyog rátok. Ez az az ajándék, amivel az Atya Isten ruház fel mindannyiotokat, csakúgy, mint az Anya Istennő ajándéka is rátok ragyog a Lunáris Tudatosság Megnyitása révén.

Ez, drágáim, a második lépés a Szellem szakrális tudományának magasabb evolúciójába. A Szellem nem csak a szakrális tudomány egy teste, hanem a magasan fejlett és előrehaladott tudomány egy teste is. A tudás; az önismeret, egy létfontosságú alkotórész a szellemi tudomány kollektív testének megértésében, és azáltal, hogy összehangolódtok a szellemetek szakralitásával, és az isteni igazságotokat elfogadjátok és tisztelitek azt, hogy egy meghatalmasító és beteljesült életet éljetek, megláttatja, hogy azok a csodálatos erők, amik az összes élet Szellemében léteznek, egy olyan tudományban, amelyeket alkalmaznotok kell. Ezen tudomány alkalmazása fel fogja tárni számotokra, és az energiák, a vezetőitek és őrzőitek, akik veletek dolgoznak, munkálkodnak, meg fogják mutatni, hogy hogyan is csináljátok ezt. És hogy mennyire alkalmazzátok ezt, az teljesen rajtatok múlik. Amire szükségük van az, hogy hallgassatok, bízzatok, higgyetek abban, hogy jobbat érdemeltek és engedjétek meg, hogy az igazságotok fénye keresztülragyogjon rajtatok, hogy szembe nézzetek a félelmeitekkel, és hogy lépéseket tegyetek.

Egy másik kihívás, amellyel a legtöbb ember szembesül, amely megakadályozza őket abban, hogy megtegyék a szükséges lépést az a félelem, attól, hogy mit gondolnak mások, a félelem, ami a döntéseik és választásaik által fog történni, más szavakkal, hogy ez hogyan fogja befolyásolni a többieket körülöttük. Eljött az ideje, hogy megértsétek, hogy nem számít, hogy mi történik majd másokkal körülöttetek a döntéseitek eredményeképpen, mivel ha a döntést a legmagasabb javáért hoztátok meg, más szavakkal, ha meghozzátok ezt a döntést és lépést tesztek, mert érzitek, tudjátok és hiszitek a szívetekben, hogy ez az, amit meg kell tennetek, akkor ez nem befolyásolhat negatívan, semmit vagy bárkit körülöttetek. Kezdetben úgy tűnhet, mintha negatív hatása lenne a cselekedeteiteknek, döntéseiteknek köszönhetően, ezek szét fogják törni a régi paradigmát, és amikor bármi széttörik, és az igazság feltárul, időnként ez egy nagyon megrázó és sokkoló élmény lehet, de ez mindig egy felszabadító élményben/tapasztalásban végződik. Megadjátok mindenkinek a lehetőséget, hogy az isteni igazságuk irányába lépjenek, amikor azt választjátok, hogy az isteni igazságotok irányába mozdultok.

Amit mondtam nektek egy olyan tanítás, amelyet Kuthumi nagyon sokszor adott már át, azonban elfelejtettétek és belezavarodtatok a mindennapi életetek érzelmi küzdelmeibe, és amikor kötődést éreztek a helyzetekhez vagy lekötelezettséget éreztek, a meghittség végett, a félelem vagy zűrzavar végett, akkor nem veszitek észre, hogy ezen a kapcsolatok milyen célokat szolgálnak, vagy szolgáltak. Minden ciklusosban működik, semmi sem jelenti azt igazából, hogy örökre ugyanaz marad, az egyetlen dolog az életben, amely garantált, az a változás; és a változás valójában az egyetlen állandó dolog az életben.

Az emberiség küzdelmet és szenvedést él meg, amikor az élet menetével ellentétesen halad, amikor ellenálltok a változásnak, amikor kétségbe vonjátok ezt és elutasítjátok, az mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a sorsotok irányába hajtson titeket.

Amikor az egyén azt választja, hogy az elnyomott és legyöngítő helyzetekben marad, akkor a szellem haldoklik, a kreativitásotok kiszárad, az inspiráció nem áramlik olyan könnyen, és van egy mögöttes feszültség, nyomás és szorongás, amely elkezd megzabálni és amikor ezekből az energiából éltek, a félelemből éltek, amely azt jelenti, nem vonjátok ki az energetikai forrásaitokat a szeretet végtelen vizeiből, hanem egy fertőzött és diszfunkcionális tudatosság stagnáló medencéjéből vonjátok ki azt.

A Szoláris Tudatosság beavatása egy új nap irányába visz titeket, most azon a ponton vagytok, a pillanatban közvetlenül a hajnal előtt, a pillanatban éppen mielőtt meglátjátok a Nap Atya csodás színeit felkelni üdvözölve titeket egy új napon, egy új lehetőségben és egy új ciklusban.

Beléptetek az én belső világába a Hold Anya vezetésével, most itt az idő a mennyek felé emelni a tekinteteteket, hogy üdvözöljétek a napot, hogy megnyissátok a szíveteket és hogy igent mondjatok önmagatokra, igent mondva a lehetőségre, hogy megtapasztaltok valami egészen különbözőt, gyönyörű és lenyűgözőt és mindent meghatalmasítót, ezért azt kérdezem most tőletek, hogy készen álltok-e elereszteni mindazt, ami fájdalmat és szenvedést okozott nektek? Legyen ez egy hozzáállás, egy hiedelem, egy téves hit vagy egy gondolat? Néhányotoknak lehet ez sokkal nagyobb, talán az otthonotok, egy kapcsolat, talán az ország, amelyben éltek és/vagy amelyben születtetek. Nem számít mi ez a változás, az számít most, hogy magatokhoz kell ölelnetek ezt, megengedve az Atya Isten fényének, a Nap Atya fényének, hogy megmutassa ezt számotokra.

Minden választásotoknak, amit meghoztok következménye van, de amikor, megint azt választod, hogy nem hozol választást, annak is van következménye. A tagadás/elutasítás talán az egyik legrombolóbb energia a tudatlanság mellett, mivel amikor megtagadod önmagadtól a lehetőséget, hogy elindulj egy olyan útra, amely az életeteket 180 fokosan a helyes irányba fordítja, a sorsod irányába, akkor nem csak megfosztod önmagadat, de megfosztasz mindenki mást is körülötted, akikhez kötődsz.

Ha diszfunkcionális, legyöngítő és pusztító kapcsolatodban élő szülő vagy, akkor megfosztod a gyermekeidet/gyermekedet attól, hogy tanúi legyenek és megtapasztalják az anyjuk és apjuk örömének, a szeretetének és fényének csodálatát, a kreativitásukat és boldogságukat, és mivel ahol néhányan most tartotok, nem tapasztalják meg ezt.

Ha egy szánalmas kilátástalan, sehova sem vezető munkában vagytok, mindenki mást megfosztotok, mivel szánalmas helyzet kiszívja az életerőt belőletek semmit sem hagyva maga után. Tehát milyen létezést választotok? Azt választod, hogy egyszerűen létezel,vagy azt választod, hogy most felemelkedsz és ragyogsz, aktívan rész veszel az életedben, hogy a fénnyé válsz az életedben, amely meghajt téged, motivál és inspirál téged, és ezáltal magnetizálja a kreativitásod erejét, a lelki természeted erejét, amely automatikusan létrehoz egy nagyon erőteljes mágneses rácsot körülötted, hozzád vonzza és bevonzza számodra azokat a tapasztalásokat, amelyek teljesen növelni fogják az életedet, és egy különböző és eltérő világot fognak számodra megmutatni?

És ha egyike vagytok azoknak, akik egyszerűen csak léteztek egész idő alatt, akkor az üzenetünk a lelketek mélyére hatol és hívunk benneteket, önmagatok legsötétebb részeinek zugaiba, suttogjuk, hogy bízzatok, adjátok át magatokat és gyertek velünk és fedezzetek fel egy más világot, egy világot, amelyet talán már elkaptál egy futó pillantásra, vagy talán egy világot, amelyet még soha sem láttál, tehát mielőtt nemet mondanátok a félelemből, az óvatosságból való kilépésre, gyertek és nézzétek meg először ezt, mivel hogyan is mondhatnátok nemet valamire, amiről semmit sem tudtok.

Ez az Új Élet Ígérete. Tehát fogjátok meg a kezeinket, sétáljatok velünk és hagy mutassuk meg ezt nektek.

Azt szeretném most, ha az orrodon keresztül mélyen belélegeznél és miközben kilélegzel lazítsd el a testedet, lazítsd el az elmédet és add át önmagad a Nap Atya melegségének, fényének és erejének. Nyisd meg a tested csakráit, hogy befogadd a Szoláris Tudatosság erőteljes sugarait. A lelked fényét a Szoláris Tudatosság látja el erővel, az Atya Isten fénye, a Mindent látó Szem, a szem, amely behatol a sötétségbe elhozva a fényt és megmutatva számodra egy új utat.

Képzeld el a Mindent Látó Szemedet, vagyis a harmadikszemcsakrádat. Ez az Isten szeme, amely benned létezik, ez a látomás, amely meglátja azt, amely a 3. dimenziós  valóságokon túl létezik, ez a Minden Ami Van mindent felölelő látomása.

Továbbra is érezd a tested ellazultnak, miközben 12 Szakrális Istennő gyűlik össze körülötted emlékeztetve téged arra, hogy te vagy a jövő szellemi nagyságaiból az egyik, másik időből és helyről érkeztél, és ideinkarnálodtál ebbe az emberi formába, ezen jelenlegi idővonalra, és most segítünk neked emlékezni az isteni célodra.

Mindig különböző voltál, mindig tudtad mélyen önmagadban, hogy valami veled kapcsolatban eltérő. Mindent megtettél az erődhöz mérten, hogy beilleszkedj, de ez sokszor nem működött, ez sajnos azt eredményezte, hogy önmagad aspektusai álomba merültek, a tudattalan mélységeibe tolódtak és megtagadták a figyelmedet.

Azt szeretném most, ha elképzelnéd a Nap erőteljes sugarait behatolni a tested csakráiba és megvilágítva önmagad összes ezen részét, amik egyedül maradtak a sötétségben. Nem számít, hogy ismered-e őket vagy sem egyszerűen csak képzeld el és tudd, hogy a Felsőbb Éned tudja, hogy pontosan mire is van most szükséged, megérti az irányt, amit meg kell tenned, ezért add át magad.

A 12 Szakrális Istennő egy szakrális tűzkört formál most körülötted, a tűz képviseli a Szellem erőteljes nyers szellemét. A Levegő Kapuk most kitárják a portáljaikat számodra, ez lehetővé teszi az Anya/Atya Isten felsőbb intelligenciájának, hogy áthaladjon rajtad és hogy összeolvadjon és eggyé váljon veled, eggyé váljon a mentális testeddel, behatolva az értelmed összes szintjébe és megtisztítsa az utat egy mélyebb kapcsolódásért.

Miközben ezek az energiák feltöltik a testedet, támogatnak önmagad második szintjének megnyitásában, amely lehetővé teszi az Isten és Istennő felsőbb elméjének integrálását, és másfelől ez megtisztítja az asztrális síkot egy még újabb szinten, azért hogy egyre több emberi lélek legyen képes érezni a belső hívást a szívében, hogy felébredjenek, hogy fejlődjenek és megerősödjenek azon képességeikben, hogy kitisztítsák a traumát és sokkot a lelki testi tudatosságukból, és ez manifesztálódik számotokra is, mivel ez újabb kulcselem a Föld Anya felkészítésére a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullámra, amely a jelenlegi időkben aktiválódik. 

A Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullám erőteljes átjárókat nyit meg a magasabb világokra, az alternatív valóságokra, amelyek a fény polaritását tartalmazzák, vagyis a világ pontos ellentétét, mint amelyben háború, szenvedés, fájdalom, diszfunkció és nélkülözés létezik. Ez a két Felemelkedési Hullám keresztülmossa a bolygótokat, és az embereket térdre kényszeríti, azért, hogy a fény meglátására buzdítsa őket, hogy meglássák, hogy lehetséges egy új út, új lehetőség, és ebből a pontból kiemelkedni és találkozni az új énnel egy újfajta pontból.

Vegyél egy mély lélegzetet be most, és miközben kilélegzel teljesen a Nap Atya, Rá Nagyúr, Hórusz Nagyúr, Thoth Nagyúr és Hatsepszut Istennő teljes ereje összeolvad a testeddel. Ezen kollektív energiák felgyulladnak egy erőteljes lángba a szíveden és a szexcsakrádon belül; ez aktiválja az új energia egy erőteljes rohamát és ezt behúzzák a Napcsakrádba, amely a gyökér- és szexcsakrád között található. A napcsakrád az átjáród a szoláris dimenziókba, amelyekben az igazságod létezik.

Csak engedd meg a melegségnek, amit elképzeltél, hogy átjárja a testedet, belépve a tested sejtjeibe, kommunikálva a DNS-eddel és ennél a pontnál kiküldve a Szoláris Tudatosság sugarait az ősi (leszármazási) vonalon keresztül, felszabadítva téged azon lenyomatoktól, amik a sejtjeiden belül tárolódnak, amelyek azoktól származnak, akik előtted jöttek, az őseidtől, felszabadítva téged ez alól, hogy éld az életed, amit készen állsz megélni.

Amikor elereszted a félelmet, akkor nem csak a személyes félelmedet engeded el, amelyet ebben az életidőben teremtettél meg, hanem szintén elereszted a genetikai vérvonalad félelmeit is, a félelmeket, amelyek valójában nem a saját félelmeid. Ezek azok a félelmek, amik bevésődtek a génjeidbe, a genetikai kódolásodba, amik az apádtól és anyádtól származnak, és a ő szüleiktől, és azoknak a szüleitől és így tovább és így tovább, és ez azt jelenti, hogy " az őseitek bűneit hordozzátok”.  Ha szembenézel a félelmeiddel, azáltal, hogy megérted önmagad és azt választod, ami a legjobb neked, a lelkednek, akkor felszabadítod önmagad ezektől az úgynevezett bűnöktől. Ezek megteremtenek egy váltást sejtszinten önmagadban, ez kommunikál a tested DNS-ével és megváltoztatja a kódolásokat a génjeidben, ezért ami genetikailag továbbadásra kerül belőled, az többé már nem fogja tartalmazni ezt (az ősi) programozást, és ez csak egyetlen példa a spirituális tudomány technológiájának erejére. 

Tehát azt akarom most, hogy adj engedélyt magadnak, engedd a nap sugarainak, hogy megérintsék önmagad minden részét, önmagad minden részét, amelyek gátoltak és korlátozottak azáltal, amelyet az elődeitől hordoztál, és nem számít, hogy tudod-e, hogy mi ez vagy sem, egyszerűen engedd meg, adj engedélyt, hogy ez megtörténjen és ez meg fog történni. 

Miközben ezek az energiák a testeden keresztül dolgoznak, a 12 Szakrális Istennő elkezdi összehangolni a fénytesteidet az égi testek és szellemi nagyság szakrális kulcsaival. Ez segíteni fog neked abban, hogy elérd a második kulcsot, amelynek te vagy az őrzője, a kulcsot, amely kinyitja a felszabadulás egy folyamatát számodra, a Föld Anya számára és a Kollektív Tudatosság számára.

Miközben az energia átszűrődik rajtad, ez aktivál egy átszűrő folyamatot a Csakrák Kollektív Tudatossági Testében is és ez az energia most keresztülhalad Kairó földrajzi helyszínein, és innen kiterjed az Argentin Patagóniai fennsíkokra, kiterjed Szaúd-Arábiába, kapcsolódik Szentpétervárhoz és Moszkvához Oroszországban, és most összetalálkozik Madagaszkár szívével, és innen visszamegy Kairóba egy csodálatos földrajzi mintázatot megteremtve, amely lehetővé teszi az új tudatosság Szoláris Rendszereiben lévő energiáknak, hogy kiáradjanak és kommunikáljanak a Föld Anya testének ezen részeivel. 

Miközben a Föld Anya elnyeli ezeket az energiákat a földrajzi helyszíneken, a teste válaszol erre, az ásványok a testében átveszik a kommunikációt és egy erőteljes üzenet visszhangzik keresztül a testén, kommunikálva a kollektív testének minden aspektusával, mivel ez most biztonságos, és itt az ideje annak, hogy megnyíljon a Szoláris Tudatosságra és hogy lehetővé tegye az új energia sugarainak, hogy keresztül áramoljanak rajta, és hogy feltörjék azokat a pecséteket, amelyek a magasabb bölcsességet, a magasabb intelligenciát tartalmazzák, és hogy lehetővé tegye ennek a fénynek, hogy előragyogjon belőle. 

Mivel a Föld Anya egy élő, lélegző entitás, amikor megnyílik, hogy önmagát adja, és eleressze azt, ami benne tárolódott, felkínálja az emberiségnek is, hogy ugyanezt tegye, és mivel magatokba foglaljátok a testetek belsejében azt, amit a Föld Anya testének belseje is magában foglal, más szavakkal a testének víz rendszereit, az ásványokat bennetek, a csontváz szerkezetetek és a fiziológiátok sok más részét is, ti is hatással lesztek rá. Minden alkalommal, amikor egy gyümölcsöt vagy zöldséget vagy fehérjét vagy valami ilyet elfogyasztotok, beviszitek az energiáját a testetekbe, mivel a Föld Anyából éltek, és ez az ahogyan minden összekapcsolódik. Az elmétek, a gondolataitok, a cselekedeteitek, a félelmetek, traumátok, sokkotok, örömötök és sikereitek, minden hatással van rá, és fordítva is. Ti mind egy élő lélegző kollektív entitás vagytok.

Lélegezz be mélyen, teljesen kilélegezve és most képzeld el, ahogyan a 12 Szakrális Istennő megérinti a testedet. Az érintésük megnyitja a tested sejtjeit, hogy ezen Szoláris Tudatosságból még többet fogadjanak be, és miközben még több fény lép be a testedbe, az elmédbe, a szívedbe és lelkedbe, a kreatív teremtő energiáik elkezdenek fokozódni és megerősödni, és ha képes vagy használd a képzeletedet most, és engedd meg egy szimbólumnak, hogy megjelenjen az elmédben. Az nem számít, hogy milyen egyszerű vagy összetett ez, csak engedd meg bárminek, hogy előjöjjön az elmédbe, legyen az egy kulcs, Szakrális Jelkép, Hieroglifa, szakrális szimbólum, amely felszabadítja ezt az új eljárást számodra.

Az Istennők még mindig a testedet érintve most lepecsételik a Szoláris Tudatosság energiáit benned. A Levegő Kapuk összeolvasztják az energiáikat veled, a szárnyaikkal beborítanak téged.

Most képzelj el egy csodálatos égő, lüktető és megvilágosító lángot aktiválódni a tested körül, ezen láng közepén belül tartózkodsz, a Szoláris Tudatosság lángja védelmez téged.

Az Istennők most leveszik a kezüket rólad és azt szeretném, ha hálát adnál azért, amit ma tapasztaltál. Adj hálát önmagadnak a meghozott választásért, hogy összetalálkozol önmagaddal ezen a ponton az életedben. Adj köszönetet azért, amit választottál, hogy magadhoz ölelsz egy egészen új utazást, egy olyat, amely az új életed kincséből sokat meg fog mutatni. Adj köszönetet az Atya és Anya Istennőnek. Adj hálát a Nap Atya fényének. Adj köszönetet az Istennőknek, akik veled álltak, és gyengéden kezd el visszahúzni a tudatosságodat a testedbe.

Válj tudatossá a fizikai testedre, válj tudatossá a környezetedre. Vegyél egy mély lélegzetet be és képzeld el az energiáidat lefutni a gerinceden, keresztül a gyökércsakrádon és bele a Föld Anyába leföldelve téged teljesen vissza a testedbe még mindig teljes összeköttetésben a mai tanítással, tudva, hogy a Szoláris energiák, amiket megtestesítettél és kifejeztél ma biztosítani fogják ezeknek a dinamikus változásokat és a tisztaság, igazság és felszabadulás irányába vezetnek téged.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, nyújtóztasd ki a lábaidat és a kezeidet, ha szükséges, ha képes vagy helyezd a kezeidet a földre, adj hálát a Föld Anyának mindenért, amit tesz és adj hálát az életért, adj köszönetet az életért, amid van, az életért, amit éltél, mindenért, amit megtapasztaltál, ami elhozott téged az időnek ebbe a pillanatába, és most itt az ideje a változásnak.

A változások, amik jönnek átölelhetnek benneteket megmutatva a szeretet erejét, mint korábban soha. Ezek az energiák feltárhatják számotokra a tökéletes és isteni inspirációt, ami a felszabadult szellemetek megízlelésében létezik, és teljesen és végképp szerelembe eshettek az autentikus énetekkel és a belső szabadságotok új érzetével.

Mária Magdolna vagyok és mélyen szeretlek benneteket, au revoir.

Soron következő aktiválás:

Mária Magdolna: A Csillag Tudatosság Megnyitása és Levegő Kapuk 65-71 2009. október 5

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-csillag-tudatossag.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...