Mária Magdolna - Második Folyékony Rács

Michelle Eloff (08.08.05) - Mária Magdolna: Második Folyékony Rács

Forrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika

2008.08.05

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is. Ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes.
Ne aggódj a channelling résztvevőinek megadott időpontokkal kapcsolatban. Te is hasonló utat jársz majd be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.

Az első rész az alábbi linket tekinthető meg: 

(8:8:8) Első Folyékony Rács 2008. augusztus 1
https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-888-elso-folyekony-racs.html?m=0

___________________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok és mindenkit köszöntök az isteni fény és isteni szeretet jelenlétében. Legyetek üdvözölve.

Ez a mostani utazás a kollektív tudatosságba, az én visszaszerzésének és az individuális ön-meghatalmasítás utazásában lévő erő megtapasztalásának hihetetlenül szép utazása. Sokan nem értenek egyet azzal a ténnyel, hogy a kollektív tudatosságba tett utazás olyan szép lenne. Én úgy értelmezem, hogy a kollektív tudatosság birodalmában dolgozni a jelenlegi változásokkal összefüggésben bizony szép utazás. Mindenkinek megadja az egyedi lehetőséget, hogy visszaszerezze az én elutasított aspektusait, [az] olyan részeiteket, amelyeket kevésbé értékesnek tartottatok azoknál a részeiteknél, amelyek a külső világban működnek.

Ez a mostani tervezet a kollektív tudatosság folyékony rácsainak megalkotására azért olyan fontos, mert előkészíti az energiákat az elkövetkező időkre. Pusztán amiatt kaptunk engedélyt ezeknek a folyékony rácsoknak a megalkotására, mivel elegendően vagytok [olyanok], akik visszakövetelték saját fényüket annak érdekében, hogy a helyükön tarthassák ezeket a nagyon erőteljes pontokat. A rácsok folyékonyak, ami azt jelenti, hogy az energia az állandó újrarendeződés állapotában van. Az újrarendeződés mintázatai [azzal] az isteni fénnyel és erővel egységben lettek beprogramozva, amelyet a Kozmikus Anya, a Kozmikus Atya és a Gaia Istennő által őrzött kollektív csakra-rendszer bocsát ki. Az energia e három egysége megalkot egy nagyon erőteljes elektromágneses energia áramlatot, amelyet mindegyikőtök megtanul most a saját csakráiba bevonni, és az energia áramlat használatának elsajátításával megtanuljátok, hogyan teremtsetek egyéni rácsokat magatoknak és hogyan tartsátok meg azokat a rácsokat, melyeket mi teremtünk valamennyiőtök részére.

A saját isteni rácsaitok megépítése nagyon, nagyon személyes folyamat. Azt javasoljuk, hogy amikor megteremtitek a saját személyes rácsotokat, akkor tartsátok meg [magatoknak azt] az információt, amelyet beprogramoztatok énetek folyékony rácsába, mivel ez nem olyasvalami, amit meg kellene vitatni másokkal. Azért mondom ezt, mert [azok] a frekvenciák, melyeket most használtok, talán a legmagasabb vibrációk, amelyeket akármelyikőtök valaha is használt tudatos szinten a teremtési folyamatban, s ez alatt azt értem, hogy olyan folyamatban, amikor valami igen hatalmasat és nagyon újat hoztok létre.

A 8:8:8 energiái rendkívül fontosak, mert fölkészítenek benneteket azokra a tapasztalatokra, amiket ezeknek a mezőknek a felépítése folyamán fogtok átélni. Ahhoz, hogy megtanulhassátok, hogyan használjatok egy [olyan] energia áramlatot, mint amilyen ez a mostani, ahhoz át kell mennetek a Hatodik illetve a Nyolcadik Univerzum megfelelő vibrációs rácsain. A folyékony energiák a Folyékony Világegyetem mélyén tárolódnak, még pontosabban a Folyékony Szeretet Hatodik Univerzumában. Minden teremtésnek meg kell testesítenie a folyékony szeretet energiáit, ha nem testesíti meg, akkor nem ereszthet gyökeret és nem lesz hosszan tartó hatása.

A kollektív tudatosságnak ezúttal változáson kell átesnie, és ez öt beavatást jelent, amelyeket kifejezetten minden emberi lénynek átadunk a bolygón, függetlenül attól, hogy hol tartanak szellemi, érzelmi vagy értelmi fejlődésükben. A folyékony rácsok a fény olyan új szövetét szövik meg, aminek eredményeként fény híd képződik a régi világ és az új világ között. Minden alkalommal, amikor a Földanya a fény újabb minőségét kapja meg, és elegendő Fénymunkás integrálja ezt az energiát, akkor az új és nagyobb lehetőségeket nyújt az egész emberiségnek – épp amilyet most is vezetünk. Ezért, amit most teszünk, az megváltoztatja az elektromágneses energia frekvenciáit, amelyeket képesek vagytok bevonni a gyökércsakrátokba és a koronacsakrátokba, bármely adott pillanatban. Ez azt jelenti, hogy [azok] a rácsok, melyeket most már képesek vagytok elkezdeni megteremteni magatoknak, egyénileg olyan folyamatot testesítenek meg, ami a Mennyek éteri szintjeiből hoz át valamit a testi/fizikai életbe, amit legfejlettebb és legautentikusabb énetek azonnal kész manifesztálni számotokra. Új fajta viszonyt fejlesztetek ki [az] énetek ezen részével, és ez olyan viszony, amilyen soha azelőtt nem létezett az autentikus énetekkel ezen a módon.

A rácsok, melyeket ma aktiválunk, különösen erősen rögzülnek Namíbia szívének közepéhez, Egyiptom szívébe, Dubai szívébe, Fokváros szívébe és Vietnam szívének közepébe. A gyökércsakra és a koronacsakra energiáinak ezeken a területeken történő lerögzítésének első fázisa kiépíti az elektromágneses frekvenciák nagyon bonyolult rendszerét. Minden energia lüktetés, amelyet ezeknek a helyszíneknek a szív csakrája bocsát ki, kapcsolódik [azoknak] a Fénymunkások gyökér- és koronacsakrájához, akik részt vesznek e folyamatban a jelenlegi időszakban. Az a kollektív energia, amely a Kozmikus Anya és a Kozmikus Atya és Gaia Istennő kollektív csakráiból ered, az olyan alap[vető] energiafelfogó edény, amely őrzi az 'amint fent, úgy lent' energiáit. Ez aztán megalkot egy mátrixot, ez azonban nem rögzült mátrix, ez folyékony mátrix. Nagyon fontos, hogy amikor vizualizáljátok, elgondoljátok, vagy elképzelitek ezeket a rácsokat, amelyekről most szó van, akkor semmiképpen ne adjatok nekik rögzült formát! Nem rögzíthetők olyan rendszerhez, amelyik rugalmatlan. Ez a folyamat a mozgásról, a hajlékonyságról, a rugalmasságról és folyékonyságról szól. Ez engedi meg nektek, hogy együtt mozogjatok az aktuális változásokkal, aminél fogva sokkal könnyedebben alkalmazkodhattok a különböző helyzetekhez.

Kezdjük azzal az új fény aktiválását, hogy vegyetek mély lélegzetet a testetekbe, és miközben kilélegeztek, terjesszétek ki az energiátokat a Kozmikus Anyához és a Kozmikus Atyához és képzeljétek el a testetek hét csakráját összefonódni az ő testük csakráival.

Vegyetek egy újabb mély lélegzetet és amikor kilélegeztek, engedjétek a csakráitokat összefonódni Gaia Istennő csakráival és a szeretet ezen három teste egyesíti csakrái energiáit egyetlen erőteljes isteni fény energiává és kiterjesztik ezt az egyesített erőt a ti testetek csakráiba. Lélegezzétek be és amint kilélegeztek, lazítsátok el a testeteket.

A következő harminc percben minden belégzés új fajta energiákat hoz [be] a csakrákba, és minden alkalommal, amikor kilélegeztek, a testetek ellazul és behúzza ezt az új energiát a DNS-etekbe a testeteken belül mindenhol. Ez egy újabb nagyon fontos változást kezd el megteremteni. Ez pedig az, hogy folyékonyságot ad a DNS-nek. Nos, kedveseim, ez a kezdete az emberi tudatosság legnagyobb változásának, azon egyszerű okból, hogy amikor a DNS energiája folyékonnyá válik - folyékony tudatosság, folyékony teremtés és társ-teremtés következik be, új egyetemes átjárók képesek megnyílni és érhetők el, az energia új fajta áradását eredményezve, mely új energiák belépnek a Földanya tudatosságának birodalmaiba, önműködően továbbszivárognak, hogy valamennyien fölszívhassátok, és ezzel a változások új szintje jelenik meg számotokra.

Hozzávetőleg tizennégy [olyan] csillagkapu létezik, amelyet képesek vagyunk látni az energiamezőtökben. Ezek a csillagkapuk azt mondják nekünk, hogy akiket mi jelenleg megszólítottunk és azok, akik részt vesznek ebben a mostani folyamatban, azok készen állnak, hogy belépjenek csillag tudatosságotok fejlesztésének egy fontos stádiumába. Ez azt jelenti, hogy új módon újrakapcsolódtok a csillag családotokhoz, és [az] a csillag tudatosság, amelyik a Fehér Láng energiája, felgyorsult ritmusban és teljesen új módon hatja át a használaton kívüli DNS birodalmakat és az agyatok használaton kívüli területeit. Ezek az energiák helyettesítik a tudatalattit, ezért rövidzárlat keletkezik, ami fölülírja [azokat] a negatív programokat a tudatalattiban, melyek gyakran hatással voltak a tudatos viselkedésetekre ön-szabotázst eredményezve. Ez az energia teljesen új frekvenciákat ad át a gyökér- és a koronacsakrának az én nagyon fejlett aspektusaival történő kommunikációhoz.

Most arra kérlek [benneteket], hogy képzeljétek vagy gondoljátok el a gyökércsakrátokat és a koronacsakrátokat gyönyörű energiájukat kiterjeszteni egymás felé és egymással összekapcsolódni a szív csakrában. Most képzeljétek el ezt a két energiát kiterjedni a szív csakrán keresztül az energiamezőtöket elérve, és tovább nyúlva a kollektív tudatosba, és hogy minden, amit megérintetek a kollektív tudatoson belül, azon érezni lehet ezeknek az új energiáknak az ízét.

Most vegyetek egy mély lélegzetet, és kilélegezve lazítsátok el a testeteket. Most terjesszétek ki a két új energiát a korona- és a gyökércsakrából, hogy találkozzanak a szív csakrában és képzeljétek el befelé terjedni egy nagyon mély helyre, olyan rendkívül erőteljes helyre, ahol még sohasem jártatok ezelőtt. Engedjétek [meg] ennek az energiának, hogy megérintse és megáldja minden olyan részeteket, amellyel még nem kerültetek kapcsolatba, s amelyeket az Isteni Anya, az Isteni Atya és Gaia Istennő küldött és terjesztett ki felétek.

Ez egy másik szinten aktiválja a ’rejtett mintázat’-ként ismert részeteket. A rejtett mintázatotok aktiválódott, most készen álltok a következő szintre. A rejtett mintázat ezen új szintjéhez négyszáznegyvennégy csakra kapcsolódik. Ez a négyszáznegyvennégy csakra a világotokkal és minden más világgal az energiamezőtök tizennégy csillagkapuján keresztül kommunikál. Ez a tizennégy csillagkapu a következő tizenkét hét alatt kezd aktiválódni és önműködően új szintre emeli a rejtett mintázatok négyszáznegyvennégy csakrájának kommunikációját a tudatalattitokkal. Amikor ezek a csakrák kommunikálnak a tudatalattival, akkor arra nyújtanak lehetőséget, hogy számos, az ősöktől örökölt program és jelen életidőtök sok más szintjének programjai olyan új helyre kerüljenek, ahol alapos mély mosást kaphatnak. Ez az átmosás többeteknél már tapasztalható, és ez a tudatalatti öblítés, ha hívhatjuk így, lehetővé teszi, hogy megértsétek az időről időre felbukkanó gyötrelmes tapasztalatok mélységeit. Nem is olyan régen Kuthumi és sok más Mester azon dolgoztak együtt, hogy megvédjék energiáitokat a kollektív tudatosság befolyásától. Amit pedig mi végzünk ezzel az öt új rács segítségével, az megerősíti a védelmeteket.

Egyike a Fénymunkások gyengeségének vagy sebezhetőségének az érzékenység a kollektív tudatosság negativitására. Valamennyien beléptetek a magasabb öntudat dimenzióiba és ez a bizonyos rács még tudatosabb érzékekhez segít a saját folyamataitok kezelésében, és [akkor,] amikor a kollektív tudatosság igénybe veszi gyógyító energiátokat. Amikor képesek vagytok meglátni a különbségeket, sokkal egyszerűbbnek találjátok majd [stabilan] tartani magatokat és kezelni a középpontotokat. Amikor a gyökér- és a koronacsakra energiái kiterjednek a kollektív tudatosságba, és egyre mélyebbre és mélyebbre énetek belsejébe, akkor ez a folyékony rács elkezd kiemelkedni a fény különböző világaiból. Mivel folyékony, képes áthatni a sötétség összes világát is.

A képzeleteteket vagy gondolataitokat használva, amelyik nektek egyszerűbb, lássátok ezt a folyékony energiát behatolni az asztrális síkra, ahol a kollektív tudatosság sűrűsége és sötétsége tárolódik és amit tennetek kell, az csak annyi, hogy képet alkottok arról, ahogy a folyékony rácsok átszőnek minden ilyen birodalmat, melyek kifejezetten azoknak a földrajzi helyeknek a szív csakrájához kapcsolódnak, melyeket korábban említettem. Ez annyit jelent, hogy az emberi lények és minden ott tartózkodó természeti lény ezeken a helyeken, a kollektív tudatosság területeként, változáson esik keresztül e bizonyos rács megalkotásának köszönhetően. Az emberek gyógyulása ezeken a területeken előtérbe kerül, ezek az országok és ezeknek az országoknak a városai ennek a fénynek a folyékony átöblítő hatását fogják megtapasztalni és a Kozmikus Anya, a Kozmikus Atya és Gaia Istennő teste energiáinak kollektív erejét, és ti is valamennyien, akik összegyűltetek, hogy megalkossátok azt a rácsot.

Ne fordítsatok most figyelmet erre a rácsra, csak engedjétek keresztülfolyni a csakrákon, mivel mi elkezdjük most [meg]növelni a testetek mezejébe lépő elektromágneses energia mennyiségét. Ez egyre mélyebbre és mélyebbre hatol a DNS-etekbe, és mi kiterjesztjük most a mágneses fény energiáit visszamenőleg a jelenlegi inkarnációt tizenhárom generációval megelőzően. Ez magába foglal tizenhárom generációra visszamenőleg minden jelenleg inkarnálódott emberi lényt.

Folytassátok a mély belégzést és teljes kilégzést. Ahogy a kollektív tudatosság gyökér- és koronacsakrája átitatódik most ezzel az elektromágneses energiával, fényt és új terveket hoz be, amelyek révén minden ember veleszületett joga a szeretethez legyökerezhet a maga legmélyebb és legtisztább formájában a gyökér- illetve a koronacsakrában.

Csak engedjétek el a testeteket, engedjétek el az energiátokat, amint a Hatodik Világegyetem kivetíti energiáit benneteket körülölelő takaróként, és ez az energia beszivárog a bőrötök pórusain, amíg lényetek magjával nem egyesül az énetekben. Ez az energia egyesül Gaia Istennő lényének magjával.

A tizennégy csillag kapu az energiamezőtökben megteszi aktiválódása legelső lépését és egy [1] kulcs aktiválódik, más szavakkal, a korong egy fordulatot tesz. Ahogy a korong forog, új életetek egyik szintje a helyére kattan a mai napon. Végeredményben az életetek iránya változik most meg, olyan ponthoz vezetve benneteket, amelyik a sorsotok legnagyobb és legmélyebb tapasztalatát jelenti. A hátralévő rácsok mind hozzájárulnak ehhez. A rácsok megalkotásának végére már ugyancsak rajta lesztek az új élet [azon] útján, amelyet magatoknak kértetek, és hogy honnan tudjuk ezt? Mivel ti vagytok itt, ti vesztek részt benne, és csak azok (vannak itt) közületek, akik készek bevégezni az élet átalakítását, megváltoztatását, akik képesek részt venni ebben.

Ti vagytok a folyékony energia működtetői, akik emberi formát öltöttek, hogy aktivátorként, horgonyként szolgáljatok, és amikor elmentek, bevésitek ezt az energiát. Ti hozzátok vissza a Kozmikus Szülők fényét az életbe [saját] fényetek kifejezése által és a tőletek telhető legjobb életet élve.

A DNS tizenkét szála magasabb rezgésű vibrációkat jelenít meg. Azt javasoljuk, hogy használjatok hangokat a következő három-öt nap folyamán, hogy kiegyenlítsétek az energiákat, és [hogy] segítsétek és támogassátok magatok integrálását ezzel a nagyon erőteljes új elektromágneses energiával. Ez az energia az új életeteket is fölgyorsult iramban húzza be. Készen álltok erre. Egyszerűen lélegezzetek be és lazítsatok, amikor tanúi lesztek a változások bekövetkeztének az életetekben, és készüljetek ajtók megnyílására. Ezek az ajtók akkor kezdenek megnyílni, amikor végre befejezzük a rácsok megalkotását, és meg fogjátok látni, hogy milyen gyorsan és milyen varázslatosan fordul a sorsotok, különösen, amikor eléritek azt a pillanatot vagy pontot, hogy úgy gondoljátok, a leginkább óhajtott, a szívetek legmélyéről kívánt dolgok nem akarnak teljesülni. Ez lesz az a pillanat, amikor a Világegyetem megnyílik, és ez az óriási virág berobban az életetekbe, pont veletek szemben és szembesülni fogtok az új élet szépségével, [azzal, hogy] a reményeitek, az álmaitok és a kívánságaitok üdvözölnek benneteket. Megnyitjátok-e majd akkor a szíveteket? Beléptek-e majd ebbe az új birodalomba félelem nélkül, és járjátok-e majd a legnagyszerűbb sorsotok ösvényét?

Miközben a gyökér- és a koronacsakra újrarendeződése folytatódik, a Nap Csakrátok folytatja a többi csakra táplálását. A Nap Csakrátok a kapu a létezés mindenható jelenléte teremtő élet-erejének magjához. Ott található, ahol a kreativitás forrásának mindenható jelenléte is, és [Ti is] itt férhettek hozzá ehhez a fényhez.

Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen. Most integráljuk az általam említett földrajzi helyek energiáit. Ezen helyszínek déváinak jelenléte szintén kapcsolódik hozzátok, megköszönve a közreműködéseteket, és a következő hat hónapban áldásukban és támogatásukban részesítenek benneteket, ami a lehető legjobb élet manifesztálásához szükséges. A következő pár órában folytatjuk fény-mezőitek energiáinak megváltoztatását, melyek a jelenlegi inkarnációt megelőző tizenhárom generációhoz kapcsolódnak. Ez kifejezetten a kollektív tudatosságot tisztítja ki. A mostani inkarnációt tizenhárom generáción át megelőző kollektív tudatosság régi mátrixának rácsaival dolgozunk, ezt nagyon fontos megértenetek.

Az új folyékony rácsok következő folyománya, kedveseim, a szív és az elme, az intellektus és az intuíció összeolvadásának új szintje. Ez az egyik oka annak, hogy miért kezeljük a tudatalattit eltérő módon. Ezek az új elektromágneses energiák egyfajta sokkterápiában részesítik a tudatalattitokat. Teljes biztonságban lesztek e folyamat ideje alatt. Az ön-tudatosságotok színvonala miatt vethetitek alá magatokat biztonsággal ennek a folyamatnak. A sokkterápia azt jelenti, hogy ezek az elektromágneses energiák áramlökéseket küldenek keresztül az agyatokon, amelyek aztán azon régi idegpályákat, melyeket kifejezetten a tudatalatti területein tároltatok, gyors ütemben roppantják össze. Amint összeroppantak, tizenkét órán belül új idegpályákkal cserélődnek le. Az új idegpálya azt az információt testesíti meg, amelyet a folyékony DNS-ben tároltok, abban a DNS-ben, ami legfejlettebb énetekben teljesen aktív, abban a részetekben, ami mindenen keresztülment már, amivel dolgotok volt, az a részetek, amelyik sikeresen manifesztálja a valaha élt legjobb életet. Ez a [legmagasabban fejlett] részetek hozzájárult, hogy dolgozzék azzal a részetekkel, amelyik elérte az öntudat és meghatalmasodás mostani szintjét. Öleljétek magatokhoz ezt a lehetőséget, és legyetek folyékonyak. Bízzatok benne, hogy a megnövekedett erő és manifesztációs képesség jelen időszaka elhozza [azokat] az ajándékokat, amelyekért folyamodtatok, az előrevivő szándékokat, [bízzatok benne,] hogy ezeket mind megkapjátok. Lélegezzetek be mélyen, eresszétek ki teljesen.

A következő öt napban megkapjátok a lehetőséget, hogy megépítsétek a saját személyes rácsotokat kifejezetten a gyökércsakrán illetve a koronacsakrán keresztül. A rács ezen része [a személyes rács] új életetek alapjaira összpontosul. Fontos, hogy [az,] amit ebbe a folyékony rácsba [be]helyeztek, az semmilyen módon ne korlátozzon benneteket, sőt, mi több, talán az lenne a legjobb, ha egyáltalán nem összpontosítanátok konkrét helyek és emberek neveire. Összpontosítsatok az általatok megteremteni választott dolgok minőségére. Így eljárva ugyanis a lehetőségek minden dimenzióját megnyitjátok, és a kvantum világ gyönyörű, folyékony módon munkálkodhat veletek és nagyon kellemesen fogtok csalódni, amint meglátjátok, mi jön szembe az úton, sőt már félúton is.

A következő öt napban néhányotok az energia testi tüneteit fedezheti fel a gyökér- és a koronacsakrában. Az elektromágneses energia új frekvenciái a koponya lemezek elmozdulását okozzák. Néhányan igen erőteljes fájdalmat érezhetnek emiatt a fejükben. Ez a kellemetlenség most lecsillapodik, mivel az agyatok már hozzáigazodott és ez az energia kényelmesen tárolódik bennetek.

Lazítsatok, és csak érezzétek a testeteket. A gyökércsakrátok változása néhányotoknak az új élet eljövetelének tapasztalatát hozhatja létre a gyökércsakrában. Úgy tűnhet, hogy fizikai erőtök megnövekszik. Azért legyetek óvatosak, ez nem jelent túlzott aktivitást vagy hiperaktivitást. Néhányan viszont ezeken a területeken haragot és kudarcot érezhetnek megerősödni, ha [eddig] nem törődtetek ezzel. A lényeg, amire emlékeznetek kell, hogy ezek az energiák új módon aktiválják a csakrákat, és ha bármi korlátozást, félelmet vagy dermedtséget okozott, akkor az aktiválódni fog annak érdekében, hogy foglalkozzatok vele és engedjétek el, és mivel [ugyanezt] mi is kitisztítjuk a kollektív tudatosságból, a gyógyító energiáitok hatalmas támogatást kapnak, mivel a gyógyító energiák rengeteg finom szinten hatnak.

Azt javasoljuk, hogy mindazt írjátok le, amit meg szeretnétek teremteni ezzel az új folyékony ráccsal. A szándékaitok végigjárnak egy elektromágneses mezőt. Néha akár el is képzelhetitek, hogyan nézhet ki, amint a csakrák elektromos áram löketeket lőnek ki a kozmikus rácsokhoz kapcsolódó energiamezőtökbe, melyek kifejezetten a ti számotokra készültek, és egyesítik ezeket az energiákat, hogy szépséges új rácsokká váljanak, melyeket önmagatoknak alkottok, és amelyek teljességgel eltérnek a morfogenetikus mezőktől. Ezek a folyékony rácsok eltérnek ezektől a legfejlettebb énetek szándékaival összefüggően. Most nem az alsó egó befolyásáról van szó, ezeket a hatásokat a legfejlettebb énetek váltja ki. Ez azt jelenti, hogy az alsó egó nem tudja [meg]gátolni a folyamatot, melynek most részesei vagytok. Ami történhet, csak annyi, hogy ellentét alakul ki aközött, amit az alsó egó akar tenni, és aközött, amit legfejlettebb énetek nyújt nektek, és biztosítja, hogy megtegyétek, és tegyétek meg – ezt tartsátok szem előtt!

Amikor azt érzitek, hogy összeütköztök bizonyos energiákkal, akkor tudjatok róla, hogy az alsó egó szembeszegül azzal, amit legfőbb javatok mutat nektek. Lépjetek hátra és kérdezzétek meg magatoktól, [hogy] mi az, amitől féltek. Mi az, amiről úgy érzitek, hogy irányítani kell? Miért gondoljátok úgy, hogy ellenőrizni kell a helyzetet? Milyen eredménytől féltek és aztán engedjétek el, de előbb tegyétek föl ezeket a kérdéseket magatoknak, hogy az alsó egó méltányolva érezhesse magát, és hogy a belső gyermek is megtanulhassa a társ-teremtés új módozatait biztonságosnak érezni, miközben áthatjátok ezt a részeteket, mint ahogy legfejlettebb énetek is áthat benneteket felnőttként, amik most vagytok.

Jegyezzétek meg, hogy ez a folyamat még nem teljes, és csak akkor lesz bevégezve, amikor lepecsételtük az ötödik rács [létrehozásának] folyamatát. Energiátok jelenleg tehát tárva-nyitva áll. Viszont [olyan] szakrális geometriai jelképeket töltünk bele, amelyek megvédik energiátokat a kollektív tudatosság negativitásától. Minden szakrális geometriai forma egy-egy hangot rezegtet meg, egy-egy színt, és egy-egy olyan frekvenciát, amelyik a csakrák energiáit kezeli. Ezek mozgásban tartják a folyékony rácsok áramlását, biztosítva, hogy az életetek minden aspektusa együtt mozogjon velük, ami azért olyan fontos, hogy új fizikai életetek alapjai megváltozzanak és a gyökércsakrán keresztül beigazodjanak, és hogy az éneteket előkészítse kozmikusan, az inkarnációtokat megelőzően, a fizikai élet alapjaival összehozva, hogy ami fölöttetek van, az összeolvadhasson és megnyilvánulhasson abban a világban, amit itt lenn a Mennynek tartanak – s ez a Föld.

Ti vagytok a Menny és a Föld között az a mechanizmus, amelyen keresztül mindez megalapozódik, amiért [is] a gyökércsakrátoknak meg kell tapasztalnia ezeket a frekvenciákat. A Nap Csakrátok már teljesen aktív, mindent megtéve, amit meg kell tennie, és mindegyik, az emberiség számára jelenleg nyitva álló bőség-kapu egyre közelebb és közelebb húzódik.

Tisztázzátok, mit szándékoztok behelyezni a rácsaitokba, mivel a tizennégy csillagkapu folyamatosan egyre jobban kinyílik, ahogy a zárak megnyílnak és a korong tovább fordul, egyre több erőteljes energia húzódik az új fényetekbe, eltávolítva benneteket a régitől. Tisztuljatok meg és mindenekelőtt viseltessetek bizalommal, mivel amerre törekszetek, az valóban a legjobb életetek iránya.

Ha [körülöttetek] többen úgy döntenek, hogy hátramaradnak, az ne akadályozza a ti utazásotokat az ő választásuk okán. Lesz valami jobb, ami rátok vár, valami [legalább] vele egyenlő erőben, szeretetben és fényben. Az önfeláldozás és kiegyezés napjai elmúltak. A mártírok utazása bevégeztetett. Többé senki ne hozzon áldozatot senki [más] kedvéért. A ti előrelépésetek már csak annyiban merül ki, hogy másokat segítetek. Ezt ne feledjétek!

Szeretett Fénymunkások, Én, Mária Magdolna, egy szép citrin csillagtetraéder kristályt helyezek a csecsemőmirigyetek fölé. Ez a tetrahedron köt össze az én fényemmel és forgása mozgásban tartja az energiátokat, és biztosítja, hogy az új frekvenciák áldottan, csodásan és harmonikusan integrálódjanak. Fordítsatok figyelmet az álmaitokra, mivel futó pillanatokra bepillantást nyertek az új életetekbe, látomásaitok támadnak, és erős megérzéseitek, ezek mind jelzőfények, melyek nagy igazságok felé vezetve készen állnak veletek eggyé válni. Néha nagyon meglepődhettek, hová vezet benneteket, kivel egyesít, és hogyan intézi el, és mindig csak egy harmonikus út akad és ez a hit és bizalom útja, még ha alsó egótok megpróbál is másról meggyőzni. Ez a lélek igazi próbája a hit és bizalom értelmében. Kié a hatalom? Az alsó egóé vagy [pedig] a tiétek, azon részeteké, aki az új életet választotta, azé a részeteké, aki azt választotta, hogy a fény és szeretet folyékony működtetője lesz.

Jelenlétem mindig veletek van. Kozmikus Szüleink és Gaia Istennő jelenléte állandóan veletek van. Hasznosítsátok a teremtés és társ-teremtés jelenlétét legfejlettebb énetekkel. Teremtsetek az Anya/Atya Isten társaként és öleljétek magatokhoz a mester alkimistát, aki vagytok és örvendezzünk mind együtt az újjászületés mostani ragyogó időszakában!

Folytassátok a légzést, energiát hozva vissza a fizikai testetekbe, ellazulva és lenyugodva. Esetleg üljetek egy vagy két percig egyszerűen csak kikapcsolva a testeteket, amint búcsút veszek és megáldalak benneteket mind, szeretetben megőrizve.

Mária Magdolna vagyok. Au revoir.

A harmadik rész itt található: 

Mária Magdolna: Második Folyékony Rács 2008. augusztus 05

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-masodik-folyekony-racs.html?m=0



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...