Mária Magdolna – A Természet Törvénye és a 85-91. Víz Kapuk

Mária Magdolna – A Természet Törvénye és a 85-91. Víz Kapuk

 


Csatornázta: Michelle Eloff©
Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. március 1
Forrás: lightweaver
Fordította: Hatejer Emese

Előző víz kapus közvetítés:

Mária Magdolna – A Természet Törvénye és a 85-91. Víz Kapuk 2010. március 1

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is. Ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes.
Ne aggódj a channelling résztvevőinek megadott időpontokkal kapcsolatban. Te is hasonló utat jársz majd be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.

OoOoOoOoOoO

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket a szakrális fény és a megszentelt szeretet isteni jelenlétében.

Szeretett Fénymunkások, az energiák drámaian növekednek, ennek tanúi vagytok a belső és a külső változásokon keresztül. Az energia sokféle dinamikája játszódik le a természet sok dimenzióján keresztül, és valójában ez a tökéletes alkalom arra, hogy megfigyeljétek, hogyan válaszol és reagál az energia ezen energiafajtákra.

Az évek során a fény sok különböző szintjét idéztük elő; minden szint kifejezetten egy bizonyos tudatszint támogatására jött létre. Mivel nem mindenki van olyan szinten, mint az egész világ, létrehoztuk a gyógyítás, a szeretet és a teremtés kategóriáit. Az a szeretet, amely mindannyiótok számára feltárul, a bolygó minden egyes lelke számára isteni szükségleteiknek és vágyaiknak megfelelően, egy adott időpontban meg fogja változtatni kivetülési mintáit.

Minden tudatosság rendszer megtestesíti a tudat eltérő szintjeit, ami lehetővé teszi számukra, hogy vagy hatalmas mennyiségű új tudatosságot megértsenek, vagy esetleg képesek integrálni az információk és az energiák kis beillesztéseit.

Ezen szintek mindegyike egy nagyszerű új platformot hoztak létre, ez az a platform, amelyről most szolgáltok és társteremtetek. Miközben a Föld Anya teste folyamatosan változik, mozog és felkavarodik a szabadságra való felhívásra, mindannyian ugyanazokat a belső borzongásokat/remegéseket tapasztaljátok, miközben a régi világotok kezd szétesni, úgymond, mindig teljesen más szinten. Az összeomlás ezen szintje nem olyan amitől félni vagy tartani kell, a szintek amelyeket eleresztetek most a régi paradigma azon részei, amelyek félelmeiteket táplálják, nem pedig álmaitokat. Az új platformon belül és rajta számos dimenzió található, amelyek szélesebb lehetőségeket kínálnak arra, hogy a Természet Törvényének integrálásával kiterjesszétek a nézőpontotokat.

A természet mindenhol megtalálható, minden, amit látok, ami a természeti világ szempontjából emberi lényként idegen számotokra, az is a természet része, és ti részetek is.

A nagyon kifinomult a kommunikáció rendszere, amely minden nap minden pillanatában fényét, szeretetét és bölcsességét közvetíti, azért teszi ezt, hogy támogasson titeket a felszabadulás felé vezető utatokon autentikusokként/hitelesekként. Sajnos nagyon kevesen hallják a természet hangját beszélni, és nagyon gyakran csak egy nagy válság végén, egy természeti válságban kezdenek el az emberek rájönni és emlékezni arra, hogy valójában a Természet Anya milyen erőteljes dicsőségében.

Amikor az emberek mélyebbre ásnak önmagukban, és felfedezik belső fényük tágas területeit, a Szellem hangja sokkal mélyebb szinten hallatszik. Ugyanúgy hallatszik, ahogy az állatvilág hallja a velük kommunikáló Föld Anya hangját, ami beindítja természetes ösztönüket a mozgásra, a maradásra, a csendre, és arra, hogy lépjenek az őket befolyásoló teremtés birodalmába.

Csodálatos kép, ahogy a természet reagál minden életre, ez a hangok, színek és más geometriai kommunikáció rendszerek isteni szimfóniája, amilyet az emberek még soha nem tapasztaltak. Ezek a kommunikációk szent mintákat hoznak létre, amelyek geometriai mintákat alkotnak, amelyek aztán a teremtés megnyilvánult formáivá válnak. Mindannyiótoknak egyedi geometriai aláírásai/jegyei vannak, a természetben minden a szakrális geometria sablonjából származik.

A tudatosság minden geometriai szöge, minden rendszere, minden lüktetése kommunikál veletek, azonban a modern világban nagyon nehéz kapcsolatba lépni a kommunikáció e hatalmas birodalmaival, pusztán azért, mert a Kollektív Tudatosság ilyen rendkívül illékony és frenetikus energiát tartalmaz. Ezek az illékony energiák akadályokat hoznak létre a kollektív rácson keresztül áramló információáramlásban, hogy az egész bolygóközösséget ébren tartsák és felébresszék arra, amit a természet kommunikál feléjük.

Az állatvilág rendkívüli módon érintkezik ezzel az érzékenységi rendszerrel, és képes értelmezni az Anya Természet üzeneteit, ezért általában és legtöbbször, nem mindig, hanem legtöbbször az állatok tudják, amikor a Föld Anya meg fogja rázni a testét, vagy felszabadítja az energiájának egy részét, és megmozdulnak, helyet adnak neki, hogy ezt megtegye, és egyúttal tájékoztatja őket a szándékáról, és teret kínál nekik, hogy biztonságos helyet találjanak.

Az egyik oka annak, hogy az emberiség ilyen tudatlanul teremtette meg az élő helyét a Föld Anya testének legérzékenyebb és legillékonyabb területein, azért van, mert az emberiség többsége teljesen elszakadt azoktól a rendszerektől, amelyeket a természet a nyelvének közlésére/kommunikációjára használ. Vannak bizonyos testrészei, amelyek valójában kívül esnek a határokon, egyszerűen azért, mert tudja, hogy ezek az ő illékony részei, ezek azok a részei, amelyeket ő elengedési pontként használ.

Mindannyiótoknak van egy eleresztési/elengedési pontja, talán az egyik csakrátokon keresztül, vagy a testetek másik rendszerén keresztül. Ha az emberiség kapcsolatban lenne a természettel, tiszteletben tartva a természet szent körforgását, és tisztelné a Föld Anya személyes átalakulását, akkor nagyon harmonikus kapcsolat alakulna ki az élet minden formájával, ez azt jelenti, hogy minden egyes ember intuíciója a legfelfokozottabb/legemelkedettebb lenne, és valójában tovább növekedne az erejében, hogy elmélyüljön a teremtés mélyebb dimenzióiban, és feltárja mindazt, ami újonnan létrejött. Testetek ugyanazokból az energiákból állnak, mint a természet – a tűz, a föld, a levegő és a víz. A testében lévő ásványi anyagok a ti testetekben is megvannak, és ez nem újdonság számotokra.

Az egyik ok, amiért a Természet Törvénye most olyan fontossá válik, az az, hogy a közelgő változások miatt, a 2012-es tudatváltással a bolygótok történetének legfontosabb ajtaja nyílt meg az elmúlt huszonhatezer év során. Ez az ajtó vezet mindenhez, azok számára akik készen állnak, a felébredés birodalmába menni, amelyet még soha nem tapasztaltak a Föld spirituális történetében. Az ok, amiért ezt mondom, annak a sok felébredt léleknek a számában rejlik, akik most úgy döntöttek, hogy az úgynevezett ismeretlen birodalmakba merészkednek, és bemennek ezekben az új világokban, új életlélegzetet tartva, kilélegezve azt a mostani világukba, új információk létrejöttét, mélyebb megvilágosodást és az átalakulás hatalmas kibővült távlatát hozva el ezzel.

Az átalakulástól soha nem szabad félni, mert a természet folyamatosan átalakul, ahogy ti is. A természet olyan tulajdonságokat/minőségeket testesít meg, amelyek megválaszolják számos kérdéseteket az élet minden aspektusát illetően. Minden virág, minden gyógynövény, minden rovar, minden állat, minden, ami a természettel kapcsolatos, az információ gyönyörű gyöngyszemét, a bölcsesség gyöngyszemét és a teljes és mélységes fény könyvtárát testesíti meg, amellyel az emberi fajnak még kapcsolatba kell lépnie.

A közelmúltban Kuthumi-Agrippa elkezdte tanítani azokat közületek, akiket érdekelt a Természet Törvényének felhasználásának művészete, hogy energiát adjon imáitoknak, szándékaitoknak, és ezeket rituáléknak, szertartásoknak, sőt varázslatoknak is nevezik. Bár egyeseket taszít a varázsszó, ne feledjétek, hogy csak reakciót éreztek erre a szóra, mivel a múlt energiái e szó meghatározása körül keletkeztek. A varázslat egyszerűen egy ima, amelyet kreatívan hoztak létre és kifejeztek a világnak, az Univerzumnak szertartások, rituálék felhasználása által.

Ezek az energiák támogatnak titeket kapcsolatba lépni a csakráitokban található hatalmas információs könyvtárakkal, amelyek közvetlen kapcsolatban állnak a természettel. Amikor ezek a rendszerek aktiválódnak, és mindannyian kiegyensúlyozottan és teljes mértékben kommunikálnak egymással, a természet figyelmeztetni kezd, irányítani/vezetni, támogatni titeket és tanácsot adni sok-sok kommunikációs rendszeren keresztül. A természetnek megvan a képessége, hogy formációjának minden területét felhasználja annak érdekében, hogy elérje azt, ami a legjobban szolgálja őt.

Az ősi időkben sokan megértették a mély kapcsolatot a természet minden formájával, a földdel, a levegővel (szél formájában), a vízzel és a tűzzel. A mennyben ezek az elemek is léteznek minden bolygón és szellemük alakjában. Néhány ilyen szellem sötét, sűrű és nehéz; mások szárazak és hidegek vagy szárazak és melegek; néhány nedves, hűvös; mások nagyon nedvesek. Mindegyik elemeket testesít meg, ugyanazokat az elemeket, amelyeket a Földön tapasztaltok, és ugyanazokat az elemeket, amelyek bennetek léteznek.

A belső varázsló/mágus felébresztésének aktiválásával nagyon fontos volt, hogy létrejöjjön a Természet Törvényének mélyebb megértése. Az ember nem hozhatja létre azt, amire vágyik pusztán az egó vágya alapján, hogy rendelkezzen valamivel. Szükségetek van egy szent kapcsolatra a személyes isteni belső akaratotok minden aspektusával, ami motiválni fogja a teremtést, és nemcsak személyes kielégítettet szükségleteid megnyilvánulását, hanem annak lehetőségét is, hogy minden körülöttetek részesüljön abból, az előnyből amelyet invokáltok és életre hívtok, hogy az életetek egy része legyen.

Miközben növelitek saját energiátokat, minden, ami körülöttetek van, részesül belőle, ezért ha túlnyomórészt negatív természetűek vagytok, akkor negatívan hatok környezetetekre, és ezért a Természet Törvénye azzá válik, ami belevetül a formát tartalmazó rendszerbe, és ugyanez igaz fordítva is, azonban nem csak a pozitivitás hasznosítja a természethez kapcsolódó gyönyörű fényt, hanem a természet minden aspektusa is – a természet fizikai része, a természet érzelmi része (igen, a természetnek van érzelmi része is), van mentális és spirituális része.

Aztán ott vannak a birodalmak, amelyek ezen kívül léteznek, az isteni energia, a kreatív teremtő rendszerek és erők birodalmai, amelyekhez hozzáférhetek majd, ha elsajátítottátok/uraljátok annak megértésének birodalmait, hogy a természet hogyan hat rátok a mindennapi életetekben, és hogyan hatok ti is rá.

Annyi minden átalakul, és amikor jobban megértitek a természet sok dimenzióját, beleértve a planetáris hatásokat és azt, hogy az összes energia hogyan fonódik össze a sajátotokkal, akkor meg fogjátok érteni, miért olyan fontos a természet magasabb dimenzióival való kapcsolatteremtés, ezáltal integrálva a kódokat. Ezek a kódok hozzáférést biztosítanak számotokra a természet számos természetes dimenziójához, ezért ez a Kozmikus Törvény, a megszentelt láng és a hét kehely, amelyek a Víz Kapukat tartalmazzák, most utat nyitnak számotokra a természettel való jobb kapcsolatteremtéshez, hogy megértsétek, hogy a természet törvényei olyan törvények, amelyek rátok is vonatkoznak, olyan törvények, amelyek megtestesülve és a megértés által működhetnek a számotokra és együtt dolgozhatnak veletek. Amikor szembementek a Természet Törvényével, olyan erővel számolhatok, amely sokkal nagyobb, mint amiről valaha is álmodtatok.

A következő hét Kozmikus Törvényben hét látható bolygó tanítását és szent törvényét fogjuk közölni. Ezek a bolygók sokféleképpen hatnak rátok. Ahogy a bolygók tranzit mozgásban vannak a mennyetek csillagképein keresztül, ezek hatással vannak rátok, mert bennetek testesülnek meg a ti saját fénycsillagzataitokban.

Ezek kozmikus energiák bennetek, csillagmagok vagytok, a csillagokból származtok, különböző bolygókról jöttetek. Azok közületek, akik bennszülöttek a Földön, ti vagytok azok, akik tartalmazzátok a kulcsokat a Föld belső földalatti világához vezető belső ajtóihoz, azon birodalmakhoz, ahol a Belső Földiek laknak. A Belső Földiek, azonban, önjogukon is csillaglények, mivel a Föld egy bolygó a nagy galaxisban, amely egy sok-sok univerzumból álló csodálatos Univerzumban található, ezért annak elismerése, hogy apróbbak vagytok, mint egy tűszúrás a dolgok nagyobb mechanizmusában, képet kaptok arról, hogy minden milyen hatalmas, és mennyit kell még felfedeznetek, ebben az esetben elmondom, hogy mennyit nem tudtok még róla, vagy milyen keveset tudtok.

Ezzel nem azt mondom, hogy lekicsinyelek vagy lenézlek titeket, mi megpróbálunk segíteni, hogy felismerjétek, milyen hatalmas az egész teremtés, és a Természet Törvénye minderről megtaníthat, de nektek, emberi lényként erőfeszítéseket kell tennetek, hogy megtaláljátok a természet azon területét, amelyhez legközelebb álltok, és mélyebb kötődést alakítsatok ki a természet ezen adott részével. Ez alatt azt értjük, hogy ha nagyon erős kapcsolatotok van az állatokkal, vagy az állatvilág egy meghatározott fajtájával, vagy a növényvilággal, a kristálybirodalommal és az élet sok más területével, akkor erre kell összpontosítanotok, meg kell erősítenetek ezt a köteléket és úgy fogjátok találni, hogy ez a kapcsolat lesz az a jármű, amelyben a többi dimenzióba utaztok, ami lehetővé teszi számotokra, hogy nagyobb kapacitással rendelkezzetek, hogy integráljátok azt, amit a természet többi része kommunikál felétek.

Ezért most ebben a pillanatban arra kérlek, hogy csukd be a szemedet, vegyél egy mély lélegzetet, majd lélegezz ki a szádon keresztül, és add át magad a természet energiáinak. Engedd meg, hogy a természet a maga természetes, harmonikus formájában kapcsolódjon tested csakráihoz, és összehangolja csakráidat a természet szent elemeivel. Ezek az elemek most elkezdenek megtisztítani egy utat (előtted), hogy hallhasd az adásokat/közvetítéseket, érezd és érzékeld a természetből hozzád érkező közvetítéseket/adásokat. Ezek mélyen benned le fognak gyökerezni, mélyebb érzést keltve annak tudatában, hogy egy vagy minden élettel, ezért az élet támogatni fog, és valójában támogat is téged.

A természet reagál az általad kibocsátott energiákra, ezért ha az elsődleges kibocsátásod/kisugárzásod a negatív energia, akkor egy olyan birodalmat fogsz megteremteni, amelyben a negativitás virágzik. Ez stresszel teli területeket hoz létre a testedben, amelyek nagyon sebezhetővé válnak a Kollektív Tudatosság negatív kivetítéseivel szemben. Az energia felfokozódása aztán más mágneses frekvenciákat vonz magához, ami azt eredményezi, hogy sokkal inkább a negatív dologhoz vonzódsz, mivel erre összpontosítasz.

Amikor a pozitívra koncentrál, ugyanez fog történni, de annak pozitív formájában, ezért sürgetnek titeket, hogy legyetek tisztában azzal, mibe fektetitek be az energiátokat. Több százszor mondtuk, és folytatni fogjuk ennek ismételgetését emlékeztetésül és megerősítésként, hogy amit kiadsz, azt vissza is kapod, mert a Természet Törvénye kimondja ezt, és ez így van.

Továbbra is lazítsd el a tested, lehetővé téve, hogy az egész természet magával ragadjon csodálatos szépségében, kiterjedt mérhetetlenségében és nagyszerűségében, és engedd meg a DNS-ednek, hogy megnyíljon, és befogadja ezeket az energiákat a két szálon túllépve, amelyeket emberi lényként aktívnak tartanak, és amelyről tudod, hogy ez egyszerűen a te emberi DNS-ed, de most engedd meg magadnak, hogy kiterjeszd a képességedet, hogy befogadd a DNS fennmaradó tíz szálából származó energiákat, amelyek összekapcsolják a Szellem kozmikus rezgésének külső világát és a szeretetből származó hatalom és fény erőit.

Érezd, ahogy tested ellágyul, teljesen add át magad a természetnek.

Most képzeld el önmagad, hogy a természetben lévő kedvenc részeddé válsz, azzá a fává, virággá, hegyé, madárkává vagy állattá.

Miközben eggyé válasz ezzel, ennek energiája beleszövi az aláírását a Belső Isteni Tervezeted isteni szövetébe és megteremti a kommunikáció egy új hálózatát a csakráidon át. Ez a hálózat egy magas vibrációjú energiát testesít meg, az ebből az energiából származó vibrációk automatikusan egy fajta felszabadulást, elengedést hoznak létre a testedben azért, hogy teljesen elpusztíthasd régi életed alapjainak bármilyen rejtett részét, a régi paradigma alapját, hogy ez az új alap biztonságosan és szilárdan nyugodjon a megszentelt földön/alapon, azon a földön/alapon, amely meg van áldva azon részeid termékeny energiáival és esszenciáival, amelyek az alapzaton túlra emelkedtek, a hétköznapin, a régin és az idejétmúlton túlra emelkedtek, és azt akarom, hogy most lásd az gyökércsakrádat felfrissültnek, újjáéledtnek és termékeny talajnak, amelyre az (új) alapzatod épül, és amelyben a legnagyobb reményeid, álmaid és kívánságaid magvait ültetik el.

Miközben megfigyeled ezt a termékeny mezőt ebből a formából, amelyről úgy döntöttél, hogy összeolvadsz vele, arra kérünk, hogy most ismerd el, hogy Mihály arkangyal közeledik feléd egy csodálatos aranytálcával, amelyen a Hét Szent Serleg áll, amelyek e Víz Kapuk Szakrális Vizét tartalmazzák.

Mihály arkangyal elkezdi kiönteni a vizet erre a termékeny mezőre, és minden serleggel a mező magába szívja a tudatosság egy új szintjét, az Élet Szent Vizeinek tápláló energiáinak mélyebb és kiterjedtebb erőteljes erejét. Ez a víz átszivárog a talaj minden szemcséjén, magabiztosan haladva rendeltetési irányába, hogy ápolja a magot, életre keltse, elősegítse az áttörést, legyökereztetve a gyökereit, és túlnyúlva a földön, hogy találkozzon az őt köszöntő nappal.

Mindannyiotokat most az Élet Szent Vizének forrásához szólítanak, hogy jöjjetek és tápláljátok magotokat, ez most a ti időtök, amikor fel kell törnötök, hogy új gyökereket eresszetek, és új Élet Virágotok szára kinyúlik, hogy áttörje a talaj tetejét, és köszöntve a napot, egy új nap fényét.

Engedd meg, hogy legnagyobb reményeidnek, álmaidnak, kívánságaidnak, céljaidnak és vágyaidnak minden magját elvesse ebbe a termékeny talajba. Ismerj el minden magot és azt, hogy mi az, ültesd el szeretettel, ültesd el gondosan.

Minden elültetett magot Mihály arkangyal öntöz meg, ő idézi elő az Élet kollektív Szent Vizeinek áramlását, hozzáadva a hét kelyhet, amelyek e Víz Kapuk szent vizeit tartották.

Minden mag, amelyet elültetsz, gyökeret ereszt; azonban rajtad múlik, hogy ápolod-e ezt a kertet, jól gondozod-e, hogy erős és biztonságos legyen. Ezt saját erőfeszítéseidből teszed, és a szexcsakrád teremtő ereje az, amely a gyökércsakrádat öntözi, ezért tartsd kreativitást áramlásban, érezd, reagálj, növekedj az élet áramlásával, légy rugalmas, add át magad életed folyásának és ezáltal a szexcsakrád mindig képes lesz öntözni gyökércsakrád mezőjét; az gyökércsakrádét, amely most átalakult állapotában a termékeny talaj lett, amelybe szent magvaidat elültettük, hogy álmaid bőséges mezőjévé váljon, amelyet idővel betakarítasz.

Most képzeld el, hogy a magjaidba vésett energia a szívcsakrádba kerül. Érezd, mi az, amiért kiáltottál. Adj neki egy szót - minden mag(nak) egy szó(t).

Most azt akarom, hogy képzeld el, hogy ezek a szavak végigfutnak a gerinceden, le a lábaidon és a Föld Anya testébe, eggyé válva a rajta átfolyó vízzel, és ez a víz kiterjed azokra a földrajzi helyekre, amelyeket kiválasztottak, hogy megtartsák ezeket az energiákat, ezek Szlovénia, Szlovákia, Jeruzsálem, kiterjednek Oroszországba Szentpétervárig és Moszkváig.

Ezek az energiák immár a világ minden más részére is kiterjednek, és magukban hordozzák az aláírásukat, mindenkit arra hívnak, hogy válaszoljon, jöjjön el, hogy hallgasson a természet hangjára, lássa a természet szépségét, érezze a természet erejét, egyesüljön vele, felismerve, hogyan is van az, hogy minden egy a természettel, és ezáltal kapcsolatba lépve az állati természetükkel, az ösztön természetével, a teremtés természetével, az utódnemzéssel, a befejezésekkel, kezdetekkel, fénnyel és sötétséggel, cselekvéssel és passzivitással. Mindez a Természet Törvénye, mert a Természet ciklusai egyek, ezért a ciklusok törvénye és a Természet Törvénye a gyönyörű és csodálatos energiák egy hatalmas teste.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, miközben ezek az energiák még tovább és tovább, még mélyebbre nyúlnak a Föld Anya testébe, és ahogy ezek az energiák felerősödnek szívének minden dobbanásával, így a fény testei a bolygótok körül aktiválódnak a harmadik szintjükön megnyitva a napfonatot, hogy befogadja a tűz, a levegő és a víz isteni akaratának mindenható lángját, elhozza a magasabb intellektus által beavatott érzelmeket és érzéseket, valamint Isten és Istennő magasabb elméjét, a fizikai világban materializáltan, így működik a mágia, és szertartás és rituálé révén hozzák össze ezeket az energiákat, és a harmadik szint aktiválásával bolygótok egészét támogatják a Víz Sárkányok, lovasaik és őrzőik visszatérésével járó energiák befogadásában.

Ahogy az Anya Természet visszaszerzi hatalmát, visszaveszi azt, amit a férfi/ember az ő beleegyezése nélkül próbált elvenni tőle, teste morajlik. A saját fájdalomérzései felszínre kerülnek, és miközben visszaszerzi testét, sötétség időszakai jönnek, nagy változások időszakai lesznek; fényének visszaszerzése ugyanis azt jelenti, hogy mindenki, aki hozzá kapcsolódik, minden, ami része, átalakuláson megy keresztül, olyan elmozdulásokat idézve elő, amelyek felfedik a belső én számára azt, amit most meg kell valósítani, felismerni, elfogadni, gyógyítani, átalakítani és szeretni.

A Természet Törvénye már száznegyvennégy új energiaspirált aktivált bolygótok körül az elliptikus pálya mentén. Ez a száznegyvennégy spirál lehetővé teszi a Fény univerzális Szövetségének, hogy áthaladjanak az ajtókon a természet birodalmába, és növeljék az Anya Természet vitalitását és vibrálását. Ez a megnövekedett vitalitás és vibrálás nagyon mély eltolódásokat okoz az emberi testben – miért? Mert ti a természet megtestesülései vagytok az embernek nevezett formában.

Ezek az energiák biztosítják majd, hogy ami a felszín alá van eltemetve, az amelyet most fel kell fedni ahhoz, hogy teljes mértékben kapcsolódhassatok a természethez a jelenleg leginkább szükséges szinten, és ez nagy haragot, mély belső dühöt fog kiváltani. Ezen energia aktiválásának ideje tökéletes összhangban van a Mars bolygóval, amely jelenleg retrográd fázisában halad át az Oroszlán csillagképben. Az Oroszlán a Nap szíve. A Mars az a harcos, aki előhozza azokat az energiákat, amelyek átölelik a Nap erejét, hogy mindenható változást idézzenek elő.

Most, amikor a Mars kezd retrográd ciklusának végéhez közeledni, eljött az ideje annak, hogy véget érjen a haragok és dühök helytelen kezelése és elméleti elsajátítása, amelyet a Fényben élők éreznek, és amelynek most létre kell jönnie, és pozitív energiaerővé kell hasznosítania, hogy hazavigyétek a bekövetkező pozitív változásokat, azonban kezdetben a felszínre törő dühön keresztül minden régi illúzórikus emelvény összetörhet, ami annak feltárulását eredményezi ami ez alatt található; ami mindeddig rejtőzködött.

Miközben visszaszerzed ezeket a részeket, az energia ereje, amely előre visz, és amelyet az újhold idejétől fogva a maga nagyszerűségében fogsz megtapasztalni, megmutatja neked, hogyan van jelen a természet minden egyes része minden egyes részében és minden egyes részedben is benne van.

Vegyél egy mély lélegzetet, és lélegezz ki teljesen, miközben megfigyeled azt a termékeny talajt, amelybe most elültetted a magjaidat. Tudd, hogy miközben ezen a mezőn állsz, mindössze annyit kell tenned, hogy az ég felé fordítod a fejed, és szólj a szent vizekért, hogy záporozzanak a szántóföldedre, hogy táplálhasd a magokat. Megvan a hatalmad, hogy segítségül hívd a Nap Atyát és az ő erős sugarait, hogy magok kinőhessenek. Megvan a hatalmad, hogy megérintsd a Föld Anyát, és kommunikálj vele, hogy nagyon szent, értékes és sebezhető magvaid gyökereit szilárdan a testében tartsa, és ahogy előtörnek a talajból, és ahogy egyre erősödnek, megvan a hatalmad, hogy hívd a Szél Atyát, hogy vigye el csodálatos életfáitok magvait, vessen új földeket, és terjessze ki reményeitek, álmaitok és kívánságaitok bőséges legelőit.


Azt akarom, hogy most képzeld el mindezt; Föld Anya megtartja a magodat, az apró gyökerek kinyúlnak hozzá, hogy megtartsa őket. Megtartja őket, miközben kinyúlnak, hogy áttörjék a talajt. Lásd, ahogy a szántóföldjeid megerősödnek, kiterjednek, ahogy az összes mag elvetésre kerül, és talál egy termékeny helyet, ahol befészkelheti magát, és még több élet jön létre, és még több élet növekszik.

Ez az az erő, amelyet akkor hasznosítasz, amikor egy vagy a természettel, amikor megbízol az élet minden elemében, hogy megtartanak és támogatnak, táplálnak és megvédik álmaidat, kívánságaidat és mindazt, aminek az a célja, hogy együttműködjön, hogy biztosítsa jövőd stabil és biztonságos legyen. És még a legnagyobb kihívásoddal szemben is tudva, hogy az egész élet támogat téged, és a kihívás pillanatában lehetőséged nyílik valami újat tanulni, és a megszerzett bölcsesség gyöngyszemeivel tovább vetheted ezt a csodálatos termékeny talajt új magokkal, új reményekkel, kívánságokkal, vágyakkal és szándékokkal, nagyobb és erősebb életfákkal, amelyek nagyobb termést, bőségesebb gyümölcsöt hoznak, megerősítve saját belső képességedet, hogy varázslatokat és csodákat teremts, és azt a természeten keresztül nyilvánítsd meg.

Tehát a következő időkben, kedveseim, szeretnénk, ha kísérleteznétek a természettel. Már kértük, hogy legyetek eggyé a természet kedvenc részével; folytassátok ezt. Jegyezzétek fel, hogyan érzitek magatokat ennek a természeti rendszernek a részeként. Kapcsolódjatok össze kedvenc elemetekkel, és kommunikáljon vele; hívjátok, hogy veletek és rajtatok keresztül működjenek. Használjátok a természet minden elemét: színt, illatot, hangot és ízt, a természet minden részében rejlő gyógyító rezgéseket a színeken, a hangokon, az illatokon és az ízeken keresztül, valamint a finom test azon képessége révén, hogy olvassa a természet hangulatait, ahogy a természet is olvassa a kollektív (tudatosság) hangulatait. És fogjátok kézen az Anya Természetet, nyissátok meg előtte a szíveteket, barátkozzatok össze vele, hadd tanítson meg az erejére, hadd mutassa meg természetének dinamikáját, hogy amikor az egyik ciklusa lezárul, megünnepelhetitek vele annak befejezését, és amikor egy új ciklus kezdődik, akkor vele együtt ünnepelhetek.

Amikor eljön az ideje számára, hogy levesse azt, ami már nem támogatja, figyelmeztetni fog, és biztonságban lesztek. Életbevágóan fontos, hogy újra összekapcsolódjatok a természettel, hogy helyreállítsátok ezt a mély kapcsolatot a Föld Anyával, mert ez a jövőtök alapvető túlélési eszköze.

Ne feledjétek, ahogy a testetek változik, miképpen az most történik, és ahogy a teste változik, úgy a tiétek is megváltozik.

Szeretném, ha most elismernéd a hét látható bolygó hét Szellemét, tiszteld fényüket, természetüket és egyez bele, jelentsd ki, hogy hajlandó vagy közelebb jönni, és jobban megismerni a természetüket, megismerni az Anya Természet 
természetét a maga mélységes és kolosszális állapotában. Segít abban, hogy olyan módon erősítsd meg magad, ahogyan eddig még elképzelni sem tudtad, és a Természet Törvényének megértése révén visszakerülsz a testedbe, mert a rituálék és szertartások művészete, a varázslat által, mint korábban említettük, leföldelődsz a testedben, mert a természettel való kapcsolat érzékenyebbé tesz a környezetedre, és megerősíti annak fontosságát, hogy éberebb legyél és leföldelt a testedben, hogy meghalld a természet üzenetét.

Amikor zaklatott vagy, bármi is az, ami kiránt a középpontodból, és kiránt a testedből, akkor képtelen vagy meghallani a természet beszédét. Törekedj arra, hogy minden nap megfelelően leföldeld a testedet. Minden nap kapcsolódj a természet egy aspektusához, a kedvencedhez és a legkevésbé kedvencedhez, és áldd meg mindezt szeretettel. Táncolj a természettel, mert akkor táncot lejtesz az élettel is.

Isteni jogod, hogy természetedet a maga teljességében megértsd. Ezt támogatja a Természet Törvényének megértése, azáltal hogy eggyé válsz ezekkel a dimenziókkal, megnyitva a szívedet, a szemedeit és az érzékeidet, hogy érezd a természetben rejlő jelenlétet.

Sokan közületek soha nem fogtok látni a szemetekkel, de érzékelitek, érezitek a testetekkel, érzékeitek érzékelik a természet minden birodalmát. Tiszteljétek ezeket az érzékszerveket, tiszteljétek az érzéseket és reakciókat. Néhányan hallják, és azok közületek, akik látják, közvetítik látomásaikat a többieknek. Azok, akik úgy érzik, ki kell fejezniük másoknak, hogyan élik meg ezeket az érzéseket, mert a történetetek inspirációt ad mások számára, és gyakran megadja a válaszokat, amelyeket ők kerestek.

Sokan, akik még nem ismerik ezt, egyedül érzik magukat a világban. Sokan közületek, akik a leghosszabb ideje már mély szintű érintkezésbe állnak a természettel, másnak tartottak titeket, de most divatos ez a másság/különcség. A legfrissebb divat különcnek lenni, ezért "fizessetek be" ebbe úgymond, szeretteim, és fektessetek be a lelketekbe. Tudva, hogy isteni jogotok az autentikus éneteknek lennetek, és a Természet Törvénye ezt továbbra is megerősíti, miközben integráljátok a kódokat, amelyek hozzáférést biztosítanak a természet számos természetes dimenziójához önmagatokban és a körülöttetek lévő világban.

Most vegyél be egy mély lélegzetet, és gyere vissza a testedbe, belélegezve mélyen, kilélegezve teljesen, visszahúzva a tudatosságodat a fizikai testedbe, kapcsolódj összes a természet azon csodálatos részeivel, amikkel leginkább rezonálsz. Tudva, hogy az Anya Természet kéz a kézben jár veled. Bánj vele úgy, mint egy közeli és kedves szeretett személlyel. Tiszteld és szeresd őt azért a mindenható teremtményért, amilyen.

Vegyél még egy mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen, földeld le magad szilárdan vissza a testedbe, adj hálát a természetnek mindenért, ami ő, és adj hálát magadnak, amiért megtetted ezt a lépést a mélyebb belső megismerés felé azzal kapcsolatban, hogy hogyan kapcsolódsz a természethez, és miért olyan fontos most ezeket az erőket felhasználni, és visszatérni a kapcsolódási állapotodhoz, hadd nevezzem ezt, felébredt kapcsolódási állapotnak, hogy készen állsz és felkészültél az elkövetkezendőkre, mindezekre az új energiákra, amelyek elmozdulást és változást hoznak.

Rendkívül, életbevágóan fontos, hogy tudjatok beszélni a természettel, tudjatok hallgatni, és hogy felismerjétek, hogyan reagál ezekre a testetek, és hogyan továbbítja a test a természet üzeneteit a tudatos elméteknek; ismétlem, ez életbevágóan fontos. Ne hagyjátok figyelmen kívül üzenetünket. Idővel tudni fogjátok, miért olyan fontos ez, és miért kínálunk lehetőséget arra, hogy megtanuljátok, hogyan használjátok fel az összes elemet, az összes planetáris hatást és a természet változatos sajátosságát, hogy megteremtsétek azt, amire szükségetek van.

Hálát adunk mindannyiótoknak azért, hogy ezt a tanítást átadhattuk. Köszönjük, hogy velünk tartottátok az energiát, és hogy megteremtettétek azt a stabil platformot, amelyen minden új élet létrejön. Továbbra is az áramlással növekedhetek, bízva az élet áramlásában, és tudva, hogy a szeretet Folyékony Univerzuma az áramlatain hordoz titeket, és biztonságban vagytok, vezetve és védve vagytok.

Mária Magdolna vagyok és a szeretetem veletek van. Au revoir.

Mária Magdolna – A Szaturnusz Törvénye és a 92-98. Víz Kapuk 2010. március 4

https://szivtanc.blogspot.com/2023/01/maria-magdolna-szaturnusz-torvenye-es.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...