Kuthumi-Agrippa Mester - Egyiptom 7 - A Teremtés és Mágia Törvénye és a 64-70. Víz Kapuk

Kuthumi-Agrippa Mester - Egyiptom 7 - A Teremtés és Mágia Törvénye és a 64-70. Víz Kapuk

 

Csatornázta: Michelle Eloff

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010 február 15.-én, az Egyiptomba lezajló 2010. április 5.-ei aktiválásra

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Ajánlom az alábbi könyvet a közvetítéshez:

Tom Kenyon és Judi Sion könyve: Mária Magdolna üzenetei.

A teljes könyv innen tölthető le: http://www.mediafire.com/download/wi8k6db58lx7hba/Tom-Kenyon-Judi-Sion-Maria-Magdolna-Uzenetei.pdf

 



Mária Magdolna – Egyiptom 6 - A Szeretet Törvénye 57-63. Víz Kapuk 2010. február 14

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom-6-szeretet.html


Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi-Agrippa vagyok és a szeretet és bölcsesség sugaraink keresztül érkezem, hogy mindannyiotokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam nektek a mágia, a megnyilvánuló csodák, öröm és új perspektívák áldásait. Üdvözlet szeretteim.

 

Miközben mindnyájan folytatjátok az utazásotokat az Hitelesek/Autentikusok Ösvényén, a változás sok szintjével néztek szembe, ezek a változások nem azért jöttek létre, hogy letörjenek vagy legyengítsenek, ezek a változások arra mutattak rá, hogy a világnak, amelyben éltek, sok dimenziója van, világokon belüli világok. Eljött az ideje, hogy mindegyikőtök belemerészkedjen ezekbe a birodalmakba, és felfedezze magának azokat a varázslatos kreatív aspektusait, amelyek beszennyezett hiedelmek sáros vizei alatt lapulnak, azokat, amelyekkel beprogramozódtatok, azokat amelyek elhomályosítják látásotokat és az élet számos aspektusának minőségeinek téves értelmezéséhez vezetnek.

 

Minden, amit eddig a pillanatig átéltettek, nagyobb célt szolgált, annak ellenére, hogy sok mindent rosszul illesztettek össze, tévesen kommunikáltatok le és félreértelmeztetek, minden olyan dinamika, amely befolyásolja az életeteket, sokkal nagyobb célhoz vezet és vezetett, kiterjesztve a belső énetek felfogásait, ez alatt azt értem, hogy miközben tovább haladtok a Hitelesek/Autentikusok Útján, ezekbe az ősi világokba bemerészkedve felfedezitek a teremtés varázslatát és a teremtő varázslatot, e birodalmakban lévő kreatív teremtő mágiát.

 

Az idő számos eónja óta sokaknak szándékosan elterelték a figyelmét, az érzékelés más dimenzióiba csábították, az érzékelés ezen dimenziói gátlóak és korlátozottak, olyanok amelyek szándékosan elterelték a figyelmeteket a teremtés természetéről és a benne rejlő varázslatról/mágiáról.

 

Minden egyes lépésetek, amit megtesztek, minden próbálkozásotok, hogy túllépjetek a régi hétköznapi világon, szabaddá tesz, hogy felfedezzétek a bennetek rejlő kreatív teremtő mágia mélyebb dimenzióit. Ezeket az energiákat gyakran rituáléknak, szertartásoknak, varázslatoknak, alkímiának és mágiának nevezik, bár nem mindegyik teljesen egyforma, ennek a kreatív teremtő energiának a lényege nagyon hasonló.

 

Sok ember azonban kényelmetlenül érzi magát a "varázslatok" szótól egyszerűen az ehhez a szóhoz fűződő hiedelmek miatt. Minden varázslat/mágia szent szertartás, egy szertartásos gyakorlat, vagy hála adás által vagy segítséget és beavatkozást kérve szándékaid megnyilvánulásában.

 

Ahhoz, hogy igazán megismerhessétek önmagatokat teremtő kreatív létezőként, és kapcsolódjatok ezen kreatív természet mágikus erejéhez magatokban, meg kell értenetek a mágia alapvető rejtelmeit, valójában a varázslatban/mágiában nincs semmi misztikus, itt az idő, hogy tisztázzuk a teremtés ezen sajátos koncepcióját, és integráljuk a mindennapi rutinotokba. A rutin önmagában is egy rituálé, minden, amit rendszeresen gyakorolnak, szertartásnak számít, legyen az fogmosás vagy a mennyekhez való imádkozás.

 

Az újrakapcsolódás összes szintje megnyitja a tudatosságotok belső birodalmait az energia hatásaira, hogy amit nem letettek volna képesek észlelni az összes már elvégzett beavatás előtt, amin már átmentetek, azokat az alapelveket, amelyeket alkalmaztattok, és a puszta eltökéltségetek, hogy legyőzzétek azt, ami elkeserített, ami legyengített és megbénított.

 

Minden egyes erőfeszítéseteket megünnepeljük, mert minden erőfeszítésetek, amit megtesztek a változás hullámzó hatását kelti a Kollektív Tudatosságban. Ez hidakat hoz létre, amelyeken az egyénnek járhatnak azért, hogy átkelhessenek az én másik oldalára, hogy belépjenek a kreatív teremtő varázslat/mágia ezen területeire és felfedezve ennek az erőteljes fénynek a belső lényegét.

 

Ezzel a törvénnyel a Hármas Istennők, nevezetesen Mária Magdolna, Jezabel istennő és Guinevierre Úrnő előidézik a kreatív teremtő energiátokban rejlő hatalmas és erőteljes lenyomatokat, és segítenek jobban megérteni a mágia természetét és a szexuális energiátokban rejlő kreatív erőket. Nos mielőtt teljesen visszavonulnátok a szexuális energia szavainak hallatától, hadd magyarázzam el nektek, hogy a szexuális energiátok a teremtő erőtök, az Atya/Anya Isten mágikus lényege.

 

Ez a törvény nagyon fontos, meg a hét Víz Kapu is, mert a tanulás hatalmas leckéjével szolgálnak arról, hogy hogyan nyissátok meg a szíveteket és érzékeiteket annak érdekében, hogy megfelelően kapcsolódhassatok a Tantra és az alkímia szent misztériumaihoz, hogy teljes mértékben megértsétek ennek természetének jellegét és az élettapasztalataitok minőségének meghatározásában játszott hatalmas szerepet. Most azt kérdezhetitek, hogy a szexuális energiátok hogyan tudja meghatározni az élettapasztalataitok minőségét? Egyszerű, a szexuális energiátok a kreatív teremtő energiátok és fordítva is így van ez.

 

Világotok tele van a szexuális energiával kapcsolatos diszfunkcionális felfogásokkal, világotok tele van millió olyan lélekkel, akiknek halvány fogalmuk sincs arról, hogy valójában mi a szexuális energia. Túl sok szégyen, túl sok bűntudat, fájdalom, gyűlölet és harag övezi ezt az energiát, akárcsak a Szeretet Törvényének félretájékoztatott elveinél is, amelyeket az emberi társadalom igaznak tart.

 

Az ok, amiért ez a törvény olyan fontos, szeretteim, azért van mert az az alapenergia, amelyet erre létrehozunk, az kiterjedt Oroszországban a 2010. júliusában és aktiválódott. A világotok szexuális sebe az ami bezárta az ajtókat ezen két hatalmas energia – a Szeretet Törvénye és a Teremtés Törvénye – újra kiemelkedése és újra egyesülése előtt, más szavakkal a szexualitásotok mágikus energiái előtt.

 

A szexuális energiákat a gyökér- és a szexcsakrák hordozzák. A gyökércsakrátok az, ami legyökereztet a Földre, ez az a talaj, alap, amelybe reményeitek, álmaitok és kívánságaitok magjai elültetésre kerülnek, és ha ez a mező kopár, terméketlen, semmi sem terem meg benne semmi sem gyökerezhet le és növekedhet benne, ezért egy kopár, meddő gyökárcsakra az egy terméketlen élettel egyenlő.

 

A szexcsakrát a Szent Grálnak, az Élet Kelyhének tekintik, itt a kreatív teremtő anya energia szent vizei tárolódnak. Ha nem álltok kapcsolatban a szexuális energiátokkal, ez a csakra megdermed, amikor ez a csakra megdermed, és az Élet Vize és a kreativitás nem folyik, akkor nem öntözheti meg azokat a földeket, amelyek állítólag a jövőtök magjait tartják, és egy megfagyott a szexcsakra jegesség(elszigeteltség) érzését hagyja maga után, és az időben megfagyva az életetek egyes területei és problémái körül. Ez nem azt jelenti, hogy most ki kell mennetek és úgyszólván bármit a falhoz kell szegeznetek, ez azt jelenti, hogy ez az az időpillanat, amikor emberként kell magatok elé állnotok, és tudomásul kell vennetek, hogy a szexuális energiátok a törvény, amely megnyitja azokat a portálokat és dimenziókat, amelyeken keresztül a kreativitás varázsa/mágiája áramlik.

 

Sok ember önmagán belül nagyon sötét és nyomasztó terekbe ragadt be, mert a gyökér- és szexcsakrák egy sebzett, traumatizált, visszaélő és bántalmazó világ pszichológiájához kötődik. Ha újra lángra lobbantjátok az élet iránti szenvedélyt és békét kötök azzal a ténnyel, hogy egy szexuális lény vagytok, akkor elkezdtek azon identitások fölé emelkedni, amelyek a szex és a szexualitás körül létrejöttek.

 

Ez nagyon kreatív trükk volt azoknak a részéről, akik tudják ezt, akik félnek hatalmuk elvesztésétől, hogy ezáltal teljesen megfosszanak a hatalmuktól/elnyomjanak egy egész közösséget, akik a bolygón élnek azáltal, hogy elhitetik velük, hogy legkreatívabb erejük és teremtésük forrása piszkos, ördögi és beteg.

 

Drágáim, eljött az ideje, hogy kapcsolatba lépjetek önmagatokkal, belemerüljetek egy térbe és helyre önmagatokba, életkorotoktól függetlenül, és érettebb korúak közül látjuk, hogy nem tudjátok megérteni, hogy ez milyen haszonnal járhat, hadd mondjam el, hogy a halál pillanatáig még mindig megtapasztalhatjátok szexuális energiátok erejét.

 

Mielőtt folytatnám, el kell magyaráznom nektek, hogy hogyan működnek ezek az erőteljes energiák, ezt az információt már korábban átadtam, azonban sokan közületek nem hallották ezt az üzenetet.

 

Az ősi időkben, a nőket istennőknek tekintették, amikor az istennőket „imádták”, más szóval tiszteletben tartották szerepüket és céljukat mint Szent Grál, mint a Szent Kelyhet, amely táplálja az új életet teremtő magot. Ekkor a teremtés és a mágia energiái szabad áramlásban voltak, és ezeknek az energiáknak az áramai képesek voltak az embereket az életük erőteljes áramán továbbvinni.

 

Sokat mondtak a templomi papnőkről, akiket gyakran templomi csábítóként/kurvákként emlegetnek, mivel képesek voltak arra, hogy szükség esetén megváltoztassák a férfiak és egyes esetekben a nők életét.

 

Most fontos, hogy mindannyian zárkózzatok el a modern világotok, a régi világ bevésődéseitől, és egyszerűen ítélkezés nélkül hallgassátok meg a szavaimat, mert amit mondani készülök, sokak megértését és az erkölcs körül kialakult berögzült véleményét és értékrendszerét kihívás elé állíthatja.

 

A nőket nagyon gondosan választották ki energiáik aláírása alapján, amelyet a születésük asztrológiai képletében fedeztek fel. Beszéltem a tervrajzról annyi éven keresztül, amióta ezen a csatornán keresztül beszéltem, tervrajzotok a végzetetek aláírása az adott inkarnáció idejére. Ezeknek a nőknek meghatározott szerepeket rendeltek el, ezek a szerepeknek a dimenziós portálok megnyitása volt a szent rituálén és a szexuális energia alkalmazásával gyakorolt szertartásokon keresztül, más szóval a szeretet fényének felhasználása révén - kreatív teremtő energia - a szeretet fényét egybeszőve létrehozva egy mágikus tervrajzot egy konkrét végkimenetelt eredményezve ezáltal. Ez az úgynevezett Kvantum Tantra, valamint az, amit a Kvantum Tantra Alkímiaként emlegettünk.

 

Nos miért neveznénk a Tantrát alkímiai folyamatnak? Egyszerűen azért, mert ezen kreatív rituálén keresztül az ember képes behatolni az alacsonyabb tudatosság gyökérzetének alapterületeibe, és ennek a teremtő kreatív erőnek a gyakorlata révén az alacsonyabb dimenziós frekvencia fölé emelkedni, amely bármilyen átélt traumán keresztül következett be, és felemelheti azt az Arany Tudatosságba, a teljes hatalmának kulcselemébe.

 

A legtöbb nőt a papnőnek avatták be a templomokba, akik alkimisták voltak, nagyon erős üzletasszonyok, akik nagyobb hatalommal rendelkeztek, mint koruk sok férfija. Ezeknek a papnőknek, istennőknek, templomi papnőknek vagy templomi csábítóknak, akárhogy is kívánjátok hívni őket, a szabadságba vezető kulcsot tartották az emberek számára.

 

Az ősi élettáblákon belül meg van írva, hogy a szabadság kulcsa a Szent Grál birodalmán keresztül, más szóval a női erővel való összeolvadáson, a szexuális energiával való összeolvadáson keresztül történik. Ezért a mai napig a férfiak felülkerekednek a nőkön és megerőszakolják őket, mert tudattalan motivációik vannak arra, hogy újra kapcsolatba léphessenek ezzel az életet adó erővel, ami egy másik ok, amiért sok elvetemült férfi megy a nők után, különösen bizonyos esetekben náluk sokkal fiatalabb nők után, mert a fiatal húst a friss istennő lényegével társítják össze.

 

Ez az említett tulajdonság/minőség szentségével való visszaélés miatt következett be, a férfiak ösztönösen tudják, hogy az istennővel való szexuális egyesülés a Mennyország Kapujáig viszi őket, és csak a szent istennővel való egyesülésen keresztül történik meg, ezek a szexuális energiák egybehozása létrehoz egy csodálatos felemelkedési spirált, amely a DNS két szálát ábrázolja, amelyekről tudtok, amely az energiát a hétköznapi és a fizikai fölé emeli, és magasabb birodalmakba visz titeket.

 

Sok ezer éven át voltak olyan egyének és csoportok, akik részt vettek elme módosító szerek, drogok használatában annak érdekében, hogy megpróbálják elérni a boldogság azonos szintjét. Bementek a szexualitás és az érzékiség profán, buja aspektusaiba, és teljesen elvétették a jelet, ez azért történt, mert szándékosan módosították, hogy mik ezek az igaz elvek, ami az istennő hatalmát illette.

 

Ennek ellenére bízom benne, hogy most valamiféle sejtelmet szerzettek arról, hogy mennyire hatalmas és erőteljes a nő, milyen hatalmas az istennő, és ennek semmi köze sincs a lényhez, vagy inkább azt kellene mondanom, hogy férfiak nőkkel szemben való kevesebbnek való feltüntetéséhez. Ennek semmi köze a szexizmushoz, semmi köze ahhoz, hogy a férfiak alacsonyabb szintre kerüljenek, mint a nők, azonban a nők a Szent Grált tartják, azt a területet, amelyben az élet megfogan, táplálódik és megszületik. Az istennő meghatalmasodott energiái nélkül a világotok soha nem fogja elérni azt a meghatalmasodott pontot, amelyet el kell érnie ahhoz, hogy átalakítsátok a világotokat.

 

Minden elnyomott/hatalomtól megfosztott nő az Anya/Atya Isten szeméből kihulló könnycsepp, mivel a fájdalom, amit a nők tapasztalnak a Föld Anya testének sejtjeibe szivárognak és bekristályosodnak a kollektív mátrixon belül és növelik a nők haragja körüli kollektív sebet az elnyomásban/hatalomtól megfosztásban levés végett. A bolygótok összes nőjének 99%-a nem tud ennél jobbat, ugyanez vonatkozik bolygótok férfira is, de most feltámadtok a régi világ hamvaiból, és mindegyikőtöknek megadják a lehetőséget, hogy újraélessze szexuális energiáját és kapcsolódjon újra a Teremtés és Mágia Törvényéhez, a törvényhez, amely tartalmazza az Istennő hatalmának eredetét.

 

Amikor a templomi papnők szertartásaikat és rituáléikat tartották, voltak olyan esetek, amelyek úgynevezett “ mágikus munkásságnak” vagy “megigéző” műveletekre szólítottak fel. Ennek semmi köze nem volt a fekete mágiához és mindössze annak az illetőnek energiái hasznosításával voltak kapcsolatosak, és abba az irányba közvetítené, amely lehetővé tenné az illető számára, hogy megragadja a fényét, és valódi lelki célja felé irányítsa. Az istennők őrzőiből sokat szexuális vagy tantrikus rituálék útján avattak be a templomokba, és biztosíthatlak benneteket, hogy ebben a folyamatban semmi lealacsonyítás nem volt.

 

Nagyon erős, ritka és kiváló fűszereket, növényeket, gyógynövényeket és drágaköveket használtak, meghatározott sorrendben elhelyezve, a bolygókhoz igazítva a nap bizonyos szakaszaiban és a hold ciklusaiban annak biztosítására, hogy az adott személy erejét az energia kerekein belül kiaknázzák, amely a felszabadulás birodalmába vezetné őket. Ezeknek az istennők gyámjaivá/őrzőivé kinevezett férfiaknak nagyon specifikus asztrológiai csillagképeik voltak, amelyek szolgálatuk aláírását jelentették. Csak ezen különleges rituálékban volt megengedett nekik hogy első alkalommal érinthessék meg az istennőt, ezen ünnepséget megelőzően soha nem volt megengedett, hogy megérintsék őt.

 

Ennek az ünnepségnek tizenkét magasan fejlett papnő tanúja volt, mellettük állva tizenkét magasan fejlett őrzőikkel. Tizenkét főpapnő és őrzőik, összesen huszonnégyen voltak. Ahogy e rendkívül hozzáértő papnők energiái összeolvadtak, kreatív energiáik, tehát szexuális energiájuk, csodálatos geometriai mintázatot hozott létre, amely vibráló energiában tartotta a templomi papnőt és őrzőjét, amely túlvitte őket a földi világ birodalmán és megadta számukra a hozzáférés a Mennyországhoz.

 

A szeretkezés folyamata nagyon specifikus légzési technikákkal kezdődik, kapcsolódva az egyes csakrák szakrális geometriai mintáihoz. A csakrikus integráció és a lélegzeten keresztüli kapcsolatok körülbelül húsz-huszonöt percet vettek igénybe, minden kapcsolatot a főpapnők figyeltek, az erejük által fenntartották energiát.

 

Ezután a test különböző pontjain való nyomást alkalmazták, amelyek összhangban voltak a csillagképekkel összekapcsolt energiák konfigurációjával, rejtélyes/titokzatos energiákat megtestesítő, állandó csillagzatok megtestesítették a titokzatos energiákat, amelyek hozzáadottak a létrehozott mágia hatékonyságához, a varázslat/mágia az istennő és őrzője közötti varázslatos kapcsolat, és az erők, amelyek folytatódtak rajtuk keresztül az egymással való kapcsolatuk ideje alatt. A legkevesebb 90-től 180 percig tartott, a légzéssel történő munka, a természet különféle formáinak birodalmaihoz csatlakozva, ezután a szeretkezés végső aktusa megtörtént.

 

Amikor a pár végül fizikailag összeolvadt, energiáik már a lehető legmagasabb dimenziókba emelkedtek az energiarácsukra, mint a teremtés kombinált forrására. A csúcspont pillanatában együttes orgazmusuk megnyitotta az ajtókat a Mennybe, és az istennő vezette őrzőjét a szabadság templomaiba, azokba az égi kúriákba, ahol újra összeköttetésbe léptek erőteljes Isten-erejük energiáival.

 

Ezért az az őrző, aki ma már úgymond isten, az isten az istennőnek, ekkor visszanyerte a hatalmának kardját mint az istennő őrzője. Ezt a kardot az egész energiarendszerében és minőségeibe tartotta, és a kard energiáit ekkor bekódolták a nagyon érzékeny és nagyon erős csakrákba, amelyek a pénisz hegyén találhatóak. Száznegyvennégy kisebb chakrikus pont van a pénisz fején, a fityma mindig ezeknek a chakrikus pontoknak a védelmét jelentette, azonban a körülmetélés feltárta ezt a nagyon érzékeny csakrát, és ekkor sok ilyen energia eltorzult.

 

Az isten gyökércsakrájában szilárdan legyökerező karddal minden alkalommal, valahányszor beolvadt a tantrikus rituáléba istennőjével, akit őriz, az a védelem hatalmas forrása megerősítést nyert, újra összekapcsolódott és hozzárendeződött a Szent Grálhoz.

 

Excalibur kardja védi a Szent Grált, ezért, a Szent Grál keresését nem egy nő végezte, hanem egy lovag (férfias energia), és a Szent Grál keresése pedig az istennő keresése volt, a meghatalmasodott istennő visszatérése, az összes élet mágikus kreatív teremtő forrásának visszatérése. Mivel a szexszel olyan súlyosan visszaéltek, a Szent Grál keresése elfelejtődött annak valódi jelentése értelmében.

 

Amint az őrző beavatásra került a szerepébe, és a mennyei kúriákban áll, és visszaszerzi a védelem kardjának hatalmas energiáját, tizenkét szent jelet kap, tizenkét szent szimbólumot, amelyek kapcsolódnak a tudatosság és a növekedés tizenkét aspektusához, amelyek az őrzőnek és istennőjének át kell élnie, hogy érzéki és szexuális energiájuk rezgését a szakértő őrzők és papnőik szintjére emeljék.

 

Az isten és az istennő igazi jelentése a meghatalmasodott férfi és a meghatalmasodott nő egybeolvadása, mindegyikük célját szolgálja, mindegyik eleget tesz a szerepének, hogy őrizzen és teremtsen, a magvetés és a fogantatás, a táplálás és a születés, mivel az isten biztonságot nyújt és védelmez.

 

A modern világban ezek a szerepek súlyosan eltorzultak, és a kapcsolatokon belüli diszfunkciók miatt sokan közületek, a modern világ gyermekei és a múlt gyermekei el voltak választva a teremtés e nagyon fontos és hatalmas területétől, ezért, sokan szülők nélkül nevelkedtek, működőképes példaképek nélkül tanították meg őket a varázslat/mágia és a teremtés természetére.

 

A többségetekkel elhitették, hogy szexuális energiátok birodalmába belemenni undorító, piszkos, rossz, szégyenteljes, és Isten megbüntet benneteket azért, mert beléptek ebbe a birodalomba - micsoda sok szarság! És most mindannyiótokra szükségem van, hogy felfogjátok ezt, hogy megértsétek, hogy ez hazugság, nem az igazság, és ezt nyomatékosan mondom, szeretteim, mert ez az, mert ez megbénítja mindannyiótokat, megtagadja a kreatív hatalmatokat, ostobán vezet végig a szegénység, a fájdalom, a szenvedés és a meddőség világában, belső világotok terméketlen birodalma sikoltozik értetek, hogy ébredjetek fel és hogy szenteljetek figyelmet rá és hogy lássátok meg azt, amitől szándékosan elterelődtetek, az azért van, mert ez a legnagyobb hatalmatok, ez a legnagyobb varázslat/mágia forrásotok.

 

Nem kérek tőletek megbocsátást a szavaim pontossága miatt, egyszerűen azért, mert ez az igazság, és mivel azt kívánom, hogy hazáig vezessen ez az üzenet mindannyiótokat, a szavaimon keresztül érkező energia ereje most széttöri és megsemmisíti azokat a nevetséges védekezéseket, amelyeket a hatalomra éhes idióták, vallási emberek és tudósok megtévesztett közössége hozott létre, akik nem tudnak bármi jobbat, és bizonyos esetekben tudnak, és folytatni akarják megtagadva tőletek az erőtöket. Ez a szándékos zavarodottság beleszövődött minden olyan szerkezetbe, amely leginkább hatással volt a társadalmatokra, és mit tettek a modern világotokban? Elfogadták a szexuális energia nagyszerűségét, és teljesen leértékelték/lerontották ezt, mocskossá, rothadttá, bujává, teljesen és teljesen hamissá tették ezt. Nincs semmi pornográfia a szexuális energiátok kreatív varázslatának/mágiájának valódi és tiszta esszenciájában.

 

A szexuális energiátok az életerőtök, és amikor ezek a szexuális energiák megdermednek, akkor teljesen elnyomottá/hatalomtól megfosztottá váltok a kreatív energiátokban, és ezért az élet varázsa/mágiája továbbra is elkerül titeket.

 

Ha szinglik vagytok, nincs szexuális partneretek, akiben megbíznátok, semmi sem akadályozza meg titeket abban, hogy felfedezzétek ezt a birodalmat a saját módotokon, és arra kérlek titeket, hogy lépjetek túl a félénkségen vagy bármilyen undor érzésen, és mindazokon a régi programokon, amelyek a maszturbációhoz kapcsolódnak - lépjetek túl rajta most. Mert én most a Hármas Istennők segítségével vezetlek titeket egy új erő és fény világába, és ez az a hatalom és fény, amelyet az emberiség számára hozunk, és amelyet Oroszország Kristály Szíveibe kódolnak, köztük száz és negyvennégyezer energia oszlopot rögzítünk le Oroszországban. Ez Egyiptomban lángra lobban, és ez a végső energia, amelyet Egyiptomban leföldelünk, és amely felemeli a Közép-Keleten és a világ többi részén tartott mentális koncepciók rezgéseit.

 

Azért hivatkozunk kifejezetten a Közel-Keletre, mert annyi trauma, erőszakos visszaélés történt ezekkel az energiákkal azon a helyen. Ez nem azt jelenti, hogy ez nem történik meg a világ más részein, ez valóban megtörténik, azonban a legrosszabbul sújtott és visszaélő energiák sávja a Közel-Keleten belül található, nagyon sötét energia sáv van itt. Ezt állandóan egy hasonló sávot táplált Oroszországban. Most ezért terjesszük ki az energiákat Egyiptomtól Oroszországig annak érdekében, hogy felszámoljuk ezt a sávot. Le kellett földelnünk az első hét törvényt, és be kellett hoznunk a Szárnyas Sárkányok és a Víz(i) Sárkányok energiáit lovasaikkal, mert ezeknek a sárkányoknak, lovasaiknak együttes energiája hozza el ezen különleges erőt, amelyek feloszlatják annak a sötét ártó csapatnak tagjait, akik a helyén tartották ezt rácsot.

 

Tehát, szeretteim, tudjátok, hogy ami a Teremtés és Mágia Törvényén keresztül jön, az az Istennő érzéki energiáinak és a szexuális erejének a felélesztése, amely a bolygótokon minden férfi és nő isteni joga, hogy felhasználja, ez egy isteni ajándék, amelyet férfiaknak és nőknek adományoznak, hogy megteremtsék az élet varázslatát.

 

Tehát most, meglehetősen szenvedélyes üzenetem átadásával, azt kívánom, hogy most csukd be a szemed, ha még nem tetted meg, és vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül, kilélegezve a szádon át és ellazítva a tested, és képzeld el a körülötted álló Hármas Istennőket, és azt akarom, hogy most engedd meg, hogy azok az érzelmek, amelyek az általam elmondottak eredményeként előtérbe kerültek, felemelkedjenek, majd ereszd el őket.

 

Ahogy a templomi istennők most összegyűlnek körülötted, a tantra magas tudású, szakértő főpapnői és őrzőik csatlakoznak, csakúgy, mint a te szent őrződ is lélek(éteri) testben.

 

Az Istennők táncolni kezdenek körülötted, táncuk gyönyörű energia mintát hoz létre körülötted. Ez a minta mechanizmusként szolgál mindazon negatív érzelmek és energiák kivonására, amelyeket előtérbe hoztam benned.

 

Táncuk felébreszti szunnyadó félelmeket, amik a nemiség, a maszturbálás, az orgazmus, a közösülés és a szex szóval járó bűntudathoz és szégyenhez társulnak. És azt szeretném, ha most engedélyeznéd, hogy az imént mondott szavakhoz kapcsolódó minden program egyszerűen kiürüljön a tested sejtjeiből, és elnyelődjön e csodálatos mintázat, amint körülötted táncolnak.

 

A főpapnők elkezdik kántálni a mágikus hangzásokat, amelyek megnyitják számodra a Menny ajtaját. Ez felemeli az energiádat és emelkedni kezdesz, az istennők veled együtt emelkednek, táncuk a Menny varázslatos, csodálatos kúriáinak/palotáinak egyikébe visznek.

 

Ebben a csodálatos kúriába/palotába állsz az összes személyes vezetőd, őrzöd, védelmeződ, mentorod és tanítód most nagy örömmel fogadnak és üdvözölnek ebben a mennyei kúriába/palotába.

 

Mihály arkangyal szeretetteljes csillogással a szemében köszönt. St. Germain érkezik most, hogy üdvözüljön téged, a tenyerében egy csodálatos táncoló lánggal - Mágia és Teremtés Törvényét tartalmazza a láng – ez az érzéki, szexuális tűz lángja, a jeget megolvasztó lángé, az a láng, amely támogat téged az elavult lenyomatok eleresztésébe, azokéhoz amelyek az aktuális élet programozásából származnak, valamint a genetikai lenyomataidból, az őseidtől áradó geometriai mintákból, amelyek hozzáadódtak ennek az energiának a gátlásához.

 

Továbbra is add át magad és lazíts az Istennők ezen erőteljes táncába. Az energiájuk belép most azoknak a valóságaiba, akik egészséges szexuális kapcsolatban vannak önmagukkal és a partnerükkel. Ez az energia behatol minden tudattalan vagy rejtett aspektus világába, és lehetővé teszi, hogy ezt felszabadítsd, felszabadítsd az ősök lenyomatától, és újra lángra lobbantsd a szenvedélyedet.

 

Én, Kuthumi-Agrippa, egy szent amulettel állok előtted - a felszabadulás amulettjével. Ez az amulett felszabadít a visszaélő és bántalmazó szexuális energiák kollektív fájdalmának és traumájának rabságából.

 

Érezd az Istennők táncának könnyedségét, miközben újjáélesztik a szexuális hatalmad szent kódjait. Ez a tánc továbbra is szólni fog a tested sejtjeihez és DNS-hez, ez egy eseményláncot hoz létre a DNS-en belül, ami erőteljes újrakalibráláshoz és átrendeződéshez vezet az eredeti Templomi Papnők (tudásával és cselekedetével kapcsolatban és valódi történetével kapcsolatban).

 

Itt az ideje, hogy ti az istennők, a modern világ női, visszaszerezzétek jogotokat, mágusokként, alkimistákként és az életadóikként!

 

Most megnyitják az energiádat, hogy befogad őrződ, a (férfi) istent, egyenrangú, de ellenkező mindenható jelenlétét szemben a nőnemű férfiasságával(szoláris nő-lunális férfi, lunális nő-szoláris férfi).

 

Képzeld el, hogy ha férfi vagy, akkor őrzőkként/gyámként a kollektív istennő előtt állsz, ha nő vagy, akkor képzeld magad elé az őrződet. Kapcsolódj ezekhez az energiákhoz, mélyen lélegezz be, teljesen kilégezve.

 

Most azt szeretném, ha a férfiak teljesen kinyitnák a szívüket, és hogy engedjék, hogy az általuk őrzött istennő jelenléte megjelenjen a belső szemeik előtt, és hölgyek, most kapcsolódnotok kell a kollektív isten jelenlétéhez.

 

Ezekkel a mostani lenyomatokkal ajándékozlak meg, én, Kuthumi-Agrippa, az amulettedet a lábad elé teszem. Ez az amulett most elkezd fénysugarakat kisugározni, amelyek összekapcsolják az isten és az őrző birodalmát az istennővel, az életadóval. Képzeld el, hogy ezek az energiák összeolvadnak a fénytesteiddel, a kreatív teremtő energiák testeivel, amelyek varázslatosan/mágikusan életet adnak az új életnek.

 

Lélegezzen be mélyen és lazíts.

 

Mihály arkangyal most eléd áll, és hét gyönyörű arany kelyhet tesz eléd, amelyek megtestesítik ezen hét Víz Kapu szent vizeit.

 

Minden arany kehely tartalmaz egy indítékot, amely most egy fényhálózatot hoz létre benned, egy fényhálózatot körülötted, amely összekapcsol téged ezekkel a meghatalmasodott erőkkel és a szexuális energia forrásaival. Ez a fényhálózat azért szükséges, hogy behatolhasson érzelmi és mentális testeidbe, amelyek ezeket a sebeket tartalmazzák, és mi veled leszünk, elősegítve ezzel a teremtő, kreatív erővel való visszaélés mintáinak mély eleresztését és felszabadulását.

 

Lélegezz be mélyen, teljesen lélegezz ki.

 

Kortyolj egyet az előtted lévő hét kehelyből, az összes kehely minden itala megáld egy mélyebb szinten a Teremtés és Mágia Kozmikus Törvényének tulajdonságával, és aktivizálni kezdi az abszolút igazság erejébe vetett hitet, és az ősi bölcsességeket, amelyet a Tantra és az alkímia szent misztériumain keresztül tanítottak.

 

Hagyd, hogy a vizek átáradjanak a testeden, összekapcsolódva a fényt igénylő területekkel, és még egyszer arra kérlek téged, hogy add át magadat, és engedd el mindazt, amivel jelenleg tudatosan negatívan azonosítod önmagadat, mint szexuális, érzéki és kreatív teremtő lény.

 

Folytasd az elengedést, miközben, én, Kuthumi-Agrippa, a Szoláris Arkangyalok Királya most aktiválom az arany energiákat, amelyek megemelik az érzelmi tested minden szintjének frekvenciáit ez alkalommal, amelyeket a sötétség, a tudatlanság és a kapzsiság hamis teremtései akadályoznak. Az elkövetkező 88 napban veletek leszek, őrizlek titeket és vezetlek benneteket ezen a nagyon erőteljes újra kapcsolódási időn keresztül, azon az időn keresztül, amikor szolgálatra hívnak, hogy a frekvenciáitokat a régi világok kóróssága fölé emeljétek, a kreatív varázslatos és a mágikus teremtések erőteljes és gyönyörűen szexuális energiáival való kapcsolatba.

 

Szeretteim, az élet a szeretkezés cselekedete révén fogan meg, ebben az aktusban emberi lény jön létre, evégett hogyan lehetne az Istennő zöld földjét gonosznak, szégyenteljesnek és sötétnek tekinteni? Csak azért, mert szándékosan visszaéltek vele, úgy gondoljátok, hogy ez valami, ami nem az.

 

Tehát ha készen állsz, és ha hajlandó vagy, akkor most engedélyt kell adnod az Istennőknek és őrzőiknek, hogy beléphessenek a szex és gyökércsakráid birodalmába, hogy aktiválják a szükséges gyógyítást.

 

Ez a gyógyítás felszabadít téged a rabság sok szintjétől, azoktól a sötétségektől, téveszméktől, amelyek a hatalmaddal kapcsolatosak, nőként az élet adományozójaként, vagy az élet védelmezőjeként férfiként. Az istennek szerepe ugyanolyan hatalmas, mint az istennőkké, és az isten feladata, hogy őrizze istennőjét, biztosítsa biztonságát, biztosítsa, a Szent Grált szentségének megtartását, szent abban az értelemben, hogy milyen hatalmat testesít meg, így az istennő ápolja őrzőjét azzal, hogy minden alkalommal a Mennyország Kapujához viszi, Isten és Istennő kezébe engedi, ahol felfrissített, megújult energiát kap a fényét feltöltve, nem pedig elnyomva őt, nem kiherélve őt bármilyen módon.

 

Tudtad, hogy ez egy mítosz, hogy a férfiak orgazmuskor elveszítik energiájukat? Nincs energiaveszteség, az úgynevezett energiaveszteség valójában a "halál", amelyet az ember átél, mert minden alkalommal, amikor a Mennyország Kapujába viszik, "meghal" annak, aminek része volt a szeretkezés azon pillanatáig. Amint ismét a Menny kúriáiban/palotáiban találja magát, feltöltődik és megújul, a benne lévő harcos újjáéled, hogy el tudja látni szerepét.

 

Tehát ebben nincs semmi pornográf vagy alantas dolog, minden férfi tudja, hogy amikor belép az istennő szent birodalmába, a testébe való behatolással azt veszi magára, hogy "meghal", majd újjászületik, és mert a lényének legmagjába tudja, hogy erre van szüksége, és ott keresi fel az életerejét. A férfiak ugyanúgy tudják ezt, mint az istennők.

 

Tehát most, lásd ezeket a csodálatos mintákat, amelyeket az Istennők tánca hozott létre, kiáramlik a világotokba, behatol a Közel-Kelet mélyére, egészen Oroszországig. Ezek az energiák a Föld Anya testében lévő víztestekbe költöznek, ezek az energiák eggyé válnak a testén látható víztömegekkel, és így a Tantra és az alkímia szent misztériumai újjáéledhetnek, valódi lényegükben visszanyerhetőek. Mindegyikőtök a kulcs a szexuális szabadság mennyei kúriáihoz/palotáihoz, más szóval, a szabadságotokhoz, hogy teremtő erőtök varázs/mágikus ereje által alkossatok/teremtsetek.

 

Végy még egy mély lélegzetet, teljesen lélegezz ki.

 

Az istennők most abbahagyják táncukat, az energiák még mindig áramlanak. Ezek az energiák az elkövetkező 88 napban veled maradnak, és ez idő alatt ezek a mély és tökéletes átalakító gyógyulások megvalósulhatnak, és most itt az ideje, hogy hivatalosan aktiváljuk a nők dühe/haragja általi blokkolt érzelmeinek és a férfiak dühének blokkolt érzelmeinek a kollektív sebének gyógyítását, mindkét nem feldühödött azon, hogy nem tudja teljesíteni valódi célját az imént leírt szerepek alakjában.

 

Azt akarom, hogy nagyon gyengéden kezd el visszahozni energiádat a fizikai testedbe.

 

Tud, hogy az, amit veled aktiváltunk, most a Mennyei kastélyban/palotában marad. Ez a részed továbbra is kapcsolódik ezekhez a csodálatos rezgésekhez, amelyek 88 óránként megújulnak, és csodálatos átalakulást eredményeznek benned.

 

Vegyél egy mély lélegzetet, teljesen lélegezz ki, miközben folytatod önmagad visszahozzását a fizikai testedbe, mélyebben megértve a mágia, a teremtés és az élet valódi erejét és forrását.

 

Vegyél még egy mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen visszahozva energiádat a csakráidba, összehangolódva a jelenlegi idővonaladdal, még mindig tudva azt, hogy már nem a világ torz nézeteit hordozod magadban, amely szándékosan manipulált mindannyiókat arra, hogy elhitessék, hogy a legnagyobb hatalmatok az a dolog, amitől a leginkább félnetek kell, a legjobban szégyellni és elutasítani.

 

Vegyél még egy mély lélegzetet be, teljesen lélegezz ki, tegyed a kezed a Földre, ha erre képes vagy, valamint a lábadat, biztosítva, hogy teljesen leföldelődj újra a testedben.

 

Vegyen még egy utolsó mély lélegzetet, kilélegezve és ellazulva.

 

Drágáim, tudjátok, hogy nincs olyan pillanat, amikor egyedül járnátok, mert mindannyian egyek vagyunk, mindig és minden szempontból veletek vagyunk. Bízom kreatív teremtő esszenciátok erejében, és soha ne felejtsétek el, hogy istennők vagytok, vagy a Szent Grál, soha ne felejtsétek el, uraim, mindenható istenek vagytok, a Szent Grál őrzői vagytok, az Excalibur kard hordozói. Legyen mindenki áldott, találjon békét és szabadon szőve varázsát kreatívan, kitűnően, boldogan és érzékien.

Mindnyájotok áldott lehet, békét lelhetek és mindnyájatok szabadon szőheti varázsát/mágiáját kreatívan, kitűnően, boldogan és érzékien.

Kuthumi-Agrippa vagyok, a Szoláris Arkangyalok Királya, és szeretetemmel és bölcsességemmel ölelek át titeket. Adonai.

Következő Víz Kapus aktiválás:

 Mária Magdolna – Bizalom Törvénye és a 71-77. Víz Kapuk 2010. február 18

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-bizalom-torvenye-es-71.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...