Mária Magdolna – Bizalom Törvénye és a 71-77. Víz Kapuk

Mária Magdolna – Bizalom Törvénye és a 71-77. Víz Kapuk



Csatornázta: Michelle Eloff©
Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. február 18
Forrás: lightweaver
Fordította: Hatejer Emese

Előző Víz kapus közvetítés:

Kuthumi-Agrippa Mester - Egyiptom 7 - A Teremtés és Mágia Törvénye és a 64-70. Víz Kapuk 2010. február 15

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-agrippa-mester-egyiptom-7.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoOoOoOOoOoOoO

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket a fény, a szeretet és a bizalom isteni jelenlétében.

Drága fénymunkások, mindannyian együtt dolgoztatok egy csodálatos energiaszövet létrehozásában, amely beleszövődött az isteni fényrácsokba, amelyeket mindannyiotokkal építettünk mostanáig.

A Kozmikus Törvények ezen energiái, amelyeket a mai napig hoztunk létre, most a tűz fényének és a tervrajzotok felépítésében rejlő bölcsességnek egy újabb szintjét szövik össze. Ez alkalommal a Kozmikus Törvények tizennegyedikét adjuk át, teljesítve a testetek hét csakrája általi integráció második szintjét.

A Bizalom Törvénye a Kozmikus Törvények kollektív testének létfontosságú része, minden egyes Törvény, amelyet eddig tapasztaltatok, felkészített titeket a Bizalom Törvényére, mivel sok olyan kérdés van az ember életében, amely gyakran megakadályozza, hogy teljes mértékben bízzon önmagában és általában az élet folyamatában, ezért az egyes Törvények működésének megértésével jobban felkészültök arra, hogy elfogadjátok azt, hogyan változik az élet, és megengeditek magatoknak, hogy megnyissátok energiátokat, hogy eggyé váljon az élet összes aspektusával, mert ahogyan a változás folytatódik, meghívást kaptok az önátadásra és annak integrálására, hogy minden láng fényének célja van, és ez megnyitja mindannyiotok számára a magasabb lehetőség és potenciál világait. Ezáltal azt a képességeteket, hogy eldöntsétek, mibe fektetitek az energiátokat, lehetővé téve, hogy magasabbra emelkedjetek és belemélyedjetek abba, megnyíljatok annak mélyebb szintjeire, amely rejtve van a tudatos referencia pontjaitok alatt és túl.

A Bizalom Törvénye segít abban, hogy megnyissátok belső énetek területeit, amelyeknek nehézségei voltak megérteni ennek az életnek számos olyan folyamatát, amelyekkel szembesültetek. Sokatoknak, meg kellett küzdenetek az árulással, a megtévesztéssel, az elhagyással, a bántalmazással, a visszaéléssel és sok más gyengítő tapasztalattal.

Most az a lecke, amelyet a Bizalom Törvénye mindannyiótok számára nyújt, lehetőséget kínál arra, hogy túllépjetek minden belső szükségleten, és minden olyan belső motiváción, amelyek önmagatok és mások megtévesztését eredményezik, a félelmek által előidézett energiák manipulálása révén.

Amint az energiák tovább építkeznek, ezek az energiák belemerészkednek önmagatok azon részeibe, amelybe a bizalom hiányát érzitek önmagatokon belül és az életben. 
Bizalmatlanságotok azért van jelen, mert van néhány részetek, amely úgy érzi, hogy elhagytátok azokat a részeket, amelyekre a legnagyobb szükségetek lenne. Valamilyen szinten azt tapasztalták ezen részeitek, hogy elhagytátok önmagatokat, ez kétséget ébresztett a testetekben, kétséget az elmétekben és félelmet, egy mélyen bennetek rejlő félelmet, egy félelmet amivel sokatok nem tudott mit kezdeni, mert hogyan kezelheti az ember az életében a tudatlanság különböző pontjain azt az érzést, hogy az egyén énje elhagyta önmagát.

Ezt nagyon nehéz megemészteni, főleg gyermekként, de most, amikor velünk vagytok, segítünk nektek e Törvény lángjának integrálásában, és energiát vonunk be kollektív lelketek kollektív testébe, és aktiváljuk önmagatok részeit, akik hajlandóak belemenni valami újba és üdítőbe.

Az egyének meg kell értenie, hogy csak ekkor tanulhatja meg teljesen, hogy újra bízzon önmagában és ezért az életben, amikor elfogadja és átadja magát az isteni hívásnak, annak a belső motivációnak, hogy feladja azt, ami már nem szolgálja az útját, és valami egészen újat és mást vállaljon.

Ahogyan újjáépítitek az életbe vetett bizalmatokat, és az önmagatokba vetett bizalmatok megerősödik, és napi szinten alkalmazzátok ezt, ez megnyitja számotokra az új tapasztalatok birodalmait, és feltárja előttetek a láthatatlan birodalmakkal való társteremtés erejét. Ez a saját kreatív teremtő képességeitek különböző területeire vezetnek, és ez a folyamat lehetőséget teremt, egy újabb "halál" lehetőségre, amely a gyanakvás és a bizalmatlanság régi világára való meghalás, és az új nap fényébe való újjászületés és emlékezve arra milyen volt bízni magatokban, bízni az életben és az élet minden részében, hogy a lehető legteljesebb mértékben támogasson titeket.

A Vízi Sárkányokat, akik energiája keveredik érzelmi testetek felszínén, az új Fehér Tűz csodálatos csillag-tetraéderében tartják. A Szárnyas Sárkányok és lovasaik megfigyelik ennek az erőteljes lángnak az újbóli meggyújtását, mert a Fehér Lángon keresztül történik a legnagyobb változás, ami azért következik be, hogy emlékeztessen arra, mennyire fontos, hogy egységben legyetek önmagatokkal a bizalom energiáin keresztül, és megértsétek isteni lenyomatot, valamint a Földön lévő célotok sok aspektusát ebben az időben.

A bizalom nagyon erős alapot teremt, amelyeken az új energiák megtelepedhetnek, miközben ezek az energiák mindegyike az újonnan létrehozott megértés ezen területein telepedik, tehát az emberiség többi része is elkezdi érezni az önmagukba rejlő hatalmas kreatív fényt.

Kételkedtek abban, hogy képesek vagytok-e dolgokat végrehajtani, hogy teljesítsétek a feladatokat és átadjatok bármit, ami szükséges bármilyen pillanatban az időben, kételkedtek ezekben, mert nem bíztok a képességetekben, hogy megteremtsétek azt, amire szükségetek van. Kételkedtek az erősségeitekben, sőt inkább még több bizalmat helyeztek a gyengeségeitekben. Kételkedtek abban a képességetekben, hogy szeressetek, kételkedtek abban a képességetekben, hogy elfogadjátok a szeretetet. Minden, ami meghatalmasít benneteket, minden, ami gyógyulást kínál fel számotokra és engedjétek el a kétségeiteket, mégis olyan könnyen tudtok bízni abban, ami bánt, és amiről azt mondanátok, hogy nem tesz jót. Érthető azonban, hogy így éreztek, mert ez azon alapul, amit a társadalom a bizalom ezen rácsára épített.

Annak érdekében, hogy túléljétek a modern világotokat, védelmi falakat kellett kiépítenetek, hogy megvédjétek magatokat ezen energiákkal szemben, amelyekkel bizonyos fokig barátságot kötöttetek a formáló éveitek alatt, ezek az érzések, ezek a tapasztalatok és a külső világból érkező kivetítések folyamatosan zaklattak titeket és bizonyítva ennek jelenlétét, kényszerítve titeket, ahol kellett, arra kényszerítve, hogy azt higgyétek, hogy sokkal kevesebbek vagytok annál, mint amik valójában vagytok.

Közvetlenül megtapasztaltátok azt, ahogyan a világotok sebei kiterjednek mindenki más életébe is, és tovább fokozzák az önmagatokba való kételkedés erejét, az igazsággal szembeni bizalmatlanság erejét, abban, amely a világotok által létrehozott illúziókon túl létezik.

A Víz Kapuk tartalmazzák ezeket az energiákat, amelyek átáramlanak a Földön és az energiák lerögzítésre kerülnek Tasmaniába, Dublinba, Wales-be és Szentpétervár és Moszkva területére Oroszországban. Ezeket a földrajzi helyeket használják fényállomásokként ezeknek a csodálatos pulzálásoknak a legyökereztetéséhez. Az erőátvitelük, az energiájuk és a vibrációjuk a világ többi részére is kiterjed ezekből a pontokból.

Amilyen nehéznek találjátok a szeretet/szerelem valódi megértését, olyan nehéz, hogy valóban megértsétek, mit jelent bízni, hogyan kell bízni, hogyan kell alkalmazni a különbségtételt, hogyan kell elfogadni az új lehetőségekkel járó bőséget, hogyan kell átadni magatokat és hogyan kell megengednetek magatoknak, ha egyszer meghoztátok a választásotokat, bízva abban, hogy a választás valójában a legmegfelelőbb a számotokra. Gyakran az ember kételkedik abban, amit választott, egy másodperc múlva találgatja és boncolgatja döntéseit, és ez zűrzavarhoz, majd bizalmatlansághoz vezet, majd az ember ingadozik, és végül sokszor feladja és elmenekül az igazsága elől.

Ezért ma arra kérünk mindenkit, hogy egyesítsétek energiáit a szívcsakrátokon keresztül, kapcsolódjatok össze, szivárványos fényenergiát képezve a szíveiteken keresztül, elképzelve a szívetek összekapcsolódását, létrehozva a szivárvány fényének egy csodálatos globális gömbjét.

A Bizalom ezen Törvényével együtt dolgozunk veletek kollektíven, csoport tudatosságként. Egyénként nagyon keményen dolgoztatok az energiátok építésén és a belső bizalom bizonyos szintjének megteremtésén. Erről a belső bizalomról kívánjuk azt, hogy most vegyétek igénybe, lépjetek vele kapcsolatba, és engedjétek ezt a képességet, hogy bízzatok önmagatokban, azt a képességet, hogy általában bízni tudjatok, valójában ez virágzik a szívetekben is azért, hogy ezek az energiák találkozzanak vonzó pontjaikkal szerte a világon.

Legyetek tudatában annak, hogy ezek a csodálatos szivárványenergiák bennetek hogyan szólnak a tudatosság minden szálához a kollektív hálózaton belül. A szívetek, az igazságotok és a magabiztos részeitek, azok a részek, akik pontosan tudják, milyen érzés bízni abban, hogy elérjük a világot, elérjük egymás részeit, és megnyugtatjuk mindezeket az aspektusokat, hogy biztonságosan lehet bízni és életbevágóan fontos, mindenkinek, hogy a létezés régi irányai fölé, a régi megszokott elvárások fölé emelkedjenek, azok fölé, hogy a dolgok rosszul menjenek, eláruljanak titeket és megsérüljetek.

Ez nem azt jelenti, hogy ez soha nem fog megtörténni veletek a jövőben, de tudjátok, hogy minél jobban bíztok magatokban, annál nagyobb a képességetek abban, hogy megbízzatok az élet többi részében is. Az a képesség, hogy bízzatok önmagatokban, megerősíti a csakráitok és az intuíciótok közötti kommunikációs vonalakat, mivel a testben minden csakra az intuíciótok része, amely beszél hozzátok, minden csakra lényeges része azon képességeteknek, hogy megértsétek az élet dinamikáját és azt, hogy hogyan kommunikál a külső világotok dinamikája a belső világotokéval. Ezen keresztül megtanultok különbséget tenni aközött, hogy mi az igazság és mi nem az, miben bízhatok, és miben nem, mert az lényegében olyan valami, amiben nyugodtan megbízhatok, más pedig olyan, amiben nem bízhatok meg, ettől nem lesz az rosszabb vagy helyesebb, egyszerűen ez az egymással kommunikáló energiák eltérő rezgése, sorrendje és frekvenciája.

Ezért most arra kérlek, hogy erősítsd fel ezt a szivárványos energiát, és terjeszd szét bolygón az élet minden királyságába(növényi, állati, ásványi…stb).

Képzeld el az összes Szoláris Arkangyal, az összes Nagyúr, Fény Úrnő és a csodálatos létezők – a Sivatag Istenei és Istennői, a Szárnyas Sárkányok és Lovasaik, és minden más birodalom csatlakozni hozzád, együtt megtestesítve a teremtésben lévő tiszta és isteni bizalom erőteljes fényét, válaszolva a benned lévő csodálatos fények kivetítésére és kisugárzására.

Megépítjük a második alapzatot e csodálatos Kozmikus Törvények integrációjához, mindannyian, akik most halljátok szavaimat, ti vagytok a kulcsok, az őrzők és ezeknek a törvényeknek a birtokosai a testetekben. Mindegyikőtöket beavatnak a teremtés isteni és csodálatos templomaiba, és az isteni és egyedülálló élettapasztalataitokon keresztül segítettek ehhez hozzáadni a bizalom sok dimenzióját, emberként a saját fejlődésetek alapján megtapasztalva egy lehetőséget arra, hogy a Kozmikus Törvények alkalmazásának új módjait tanuljátok meg, és azt, hogy új módszereket kell alkalmaznotok a törvények által tartalmazott ellentétek megismerésére. Azok az ellentétek, amelyeket sikeresen megtapasztaltatok és számos alkalommal ki voltatok téve nekik ebben az életben, ez volt a téma, és sokak életének témája ebben az időben.

Az Új Élet Ígéretének ajándékaival érkezünk, ezt sok hónappal ezelőtt adtuk át nektek, lehetőséget kaptatok arra, hogy új módokon álmodjátok álmaitokat, és lehetőséget kaptok arra, hogy utakat teremtsetek a szabadsághoz és a belső én felszabadításához teljesen új módokon, és ezt most mindenkinek bemutatjuk, és ez az energia bemutatása új aláírással érkezik, és mindegyikőtök része ennek az új aláírásnak, ezért, ha hajlandóak vagytok egy lángként állni a mindenható kollektív Bizalom lángjában, ha hajlandóak vagytok engedni, hogy ez a fény mások számára is jelzőfényként szolgáljon, amit követhetnek, és ha vállaljátok a feladatot, hogy felülkerekedtek azokon a részeiteken, amelyek befagytak múltbéli sebeitek időszaka alatt, akkor tegyétek ezt most meg.

Megkérünk rá, hogy nyisd ki a szívedet, nyisd ki minden csakrádat, és szólítsd a sárkányodat, az őrzőidet, a személyes gyógyító angyalodat, és adj engedélyt arra, hogy kiemeljenek ebből a régi paradigmából, és lépj be az isteni fény új rendszereibe, amelyek megvilágítják az előtted álló utat, hogy most már igazán megértsd, hogyan fordítsd át a félelmedet más energiává.

Valahányszor azon kapod magad, hogy kételkedsz a belső énedben, emlékeztesd magad arra, hogy milyen egyszerűen megbízol abban a tényben, hogy nem szabad bíznod, milyen könnyedén fektetsz energiát abba, hogy félsz attól, amiben bízol, de még egyszer, a vonatkozási pontok hiánya miatt, amelyekre szükséged van annak megállapításához, hogy valami biztonságos-e vagy sem, nem tudtad ezt a nagy ugrást előre megtenni, előre lépni az időben, és látni, hogy a mostani erőfeszítéseid bőséges termést hoznak a jövőben.

Soha ne felejtsétek el, hogy a lelketek választása ebben az életben az volt, hogy lelki társaitokkal jártok, és a világotok folyamatainak mesterévé váltok, és teljes jogú alkimistává váltok, azzá aki vagytok, és felszabadítjátok világ többi részét is. Vezetők vagytok - mondom ezt, mert beleegyeztettek, hogy példát mutatok, beleegyeztetek, hogy meghatározzátok a trendet, amelyet mások követnek majd.

Vegyél egy mély lélegzetet, mindannyian együtt veszük ezt a lélegzetet, teljesen kilélegezve, és azt akarom, hogy most építsd fel ezt a szivárványos energiát, ez mindannyiótok között táncol, körülöttetek úszik, mint a Fénymunkások közössége, és a bizalom fényét szövi.

Ezek az energiák minden sarkot és rést megtalálnak benned, amelyek hamis hozzáállást és felfogást, hiedelmeket, hitet és tapasztalatokat hordoznak, amelyek a bizalmatlanság aláírását tartalmazzák.

Mihály Arkangyal, Kuthumi-Agrippa és St. Germain most lerögzítik az energiát a Fénymunkások közösségeinek középpontjában és felkínálják a bizalom lángját, amelyet elfogadsz, ha ez a döntésed.

Megkapod a Szent Víz Hét Kelyhét, a vizet, amely azt a képességet jelképezi, hogy bízhatsz az élet áramlásában, és azt a képességet, hogy visszanyerd az érzelmeidbe és érzéseidbe vetett bizalmat, és a Megkülönböztetés/Különbségtétel Törvényének alkalmazásával fejleszted a felismerési képességet, amely az érzések és érzelmek azon részeidhez, amelyek szólnak hozzád és (megmutatják) melyek ezek közül azok az érzések és az érzelmek, amelyek egyszerűen a külső világ kivetítéseiből érkeznek, az asztrális síkról, súlyosbítva és hangsúlyozva azokat a kollektív félelmeket, amelyekre sokan nagyon érzékenyek.


A Bizalom Törvénye arra fog kérni téged, hogy fogad a megkülönböztetés/különbségtétel útját egy mélyebb részedbe egyenlőre, mert szétzúzzuk a régi világ számos mátrixát, különösen azért, hogy lehorgonyoztuk a Szeretet, a Kreativitás és Mágia törvényeinek energiáit. Felkavarodás van a Földeteken belül, megrendül az élet minden területének alapja, amely a hazugságra és a csalásra épült, ezen hamis benyomások mindegyikét fel kell szabadítani, át kell alakítani magasabb rendűvé, más szóval egyenlő, de ellentétes minőségükbe, és mindannyiotoknak, akik hallgatják vagy olvassák ezeket a szavakat, ti is lehetőséget kaptok arra, hogy önmagatok elé álljatok most, megvizsgálva magatokat a tükörbe, és kérdezzétek meg, hogy valóban bízhatok-e önmagatokban, hogy megteszitek, amit meg kell tennie, hogy elérjétek azt a vágyat, hogy teljesen egészek legyetek és egyek legyetek azon képességetekkel, hogy megbízatok az élet minden aspektusában.

Ezek a Kozmikus Törvények alapvető képességek, amelyeket minden alkimistának el kell sajátítania ahhoz, hogy a magasabb dimenziókba emelkedjen. Mindegyikőtöknek meg kell értenie, hogy ezek az energiák hogyan működnek a testetekben, az életetekben, mert minél jobban arra összpontosítotok, hogy helyesen elrendezzétek ezt magatokban, annál inkább automatikusan kimozdultok a külső világba, és ugyanazt teremtik meg ott is.

 

Ne tévesszen meg titeket a külső világ kísérleteire arra, hogy elterelje a figyelmeteket arról, ami most leginkább fontos számotokra. Nincs mód arra, hogy teljesen eggyé váljatok az élettel, amíg nem vagytok teljesen egyben önmagatokkal, és képesnek kell lennetek bízni magatokban, hogy teljesen eggyé lehessetek önmagatokkal, és soha nem tudhatjátok igazán, mikor fogjátok elérni teljesen ezt a pontot, mert miközben folytatjátok a gyógyulásotokat és növelitek a képességeiteket, hogy kapcsolatba lépjetek ezen még nagyobb dimenziókkal, amiket a Kozmikus Törvények mutatnak be nektek, amik még nagyszerűbbek. Ez azt jelenti, hogy egyre mélyebbre merészkedhetek, egyre többet tanulhatok, és a fény ősi rendjei, a Vének néven ismert csoportok most tömegesen jönnek, hogy mindegyikőtökkel együtt álljanak, és emlékeztessenek titeket arra, hogy az alkímia ősi művészete hogyan idézi meg a Fehér Tűz elemet, a lángok közül a legerősebbet, ezen tűz elementális aláírásai legfényesebbek és legerősebbek, és eltávolítja az alapot, más szóval azt, ami alapvetően az életetek alapja és nagyon korai életkorból ered.

 

Vegyél még egy mély lélegzetet, és amikor teljesen kifújod a levegőt, vedd a kelyheket, és azt akarjuk, hogy öntsd a vizet belőlük egyenként a fejedre, hogy a fény hét egyedülálló keresztelését kapd meg.

 

Kuthumi-Agrippa, St. Germain és Mihály Arkangyal tanúi ennek. Amint a víz minden kelyhe átfolyik a testeden, egyidejűleg megtisztítja a kollektív tudat egy rétegét is, és most elkezdjük növelni a Bizalom Törvényében foglalt frekvenciákat, és ezekben a Víz Kapukban és Merlin Nagyúr most belép a kamrákba, ahol megtapasztalod ezt a gyógyító és tisztító fényt.

 

Vad haja, vad szeme humorral, nevetéssel és varázslattal teli, és azt akarom, hogy képzeld el ezt a vad energiát, amely végigsöpör az energiameződön, a nevetését, a huncutságát, és a változás természete, amely minden sejtjéből szivárog, amit az alakjaként fogsz fel, hogy az ő.

Érezd, hogy energiája még gyorsabban forog körülötted. Hallod, ahogy kiejti a hangokat, érzed ezeknek a szent szavaknak a rezgéseit, amelyeket az Univerzum ad ki, ahol is a régi alkimista rendek vénei most válaszolnak a hívására, amely valójában engedélyt kér számodra azért a bizalom szakrális törvényeinek ezen magasabb birodalmaiba vigyenek azért, hogy láthasd ezt, azért, hogy tanulhass és elkezd megérteni azt, hogy mit jelent a példa által vezetni.

Vegyél egy mély lélegzetet be, teljesen kilélegezve.

 

Merlin Nagyúr most mögéd áll az energia egy mindenható és nagyon erőteljes szélével, amely körülötted kavarog, a Levegő Elemmel, kihúzza az összes elavult ötletet és intellektuális felfogást, amelyekhez a bizalommal kapcsolatban ragaszkodtál, és engedd el ezt az energiát, hagyd, hogy a Levegő Elem áthaladjon az összes csakrádon keresztül, és felszabadítson minden intellektuális szemétől, amelyet a csakráiban tároltál, és engedd el ezeket.

El sem tudom mondani, milyen nagyszerű ez a lehetőség, hogy elmélyítsd azon képességed, hogy bízz önmagadban, bízz az életben, és bízz abban, hogy az isteni képes megvédeni téged, segíteni, irányítani, vezetni, motiválni és inspirálni arra, hogy még többel találkozz magadból.

Ezt az energiát kollektív rácsként alakítottuk ki, hogy mindannyian elkezdhessétek érzékelni egymás valódi lényegét a szívcsakráitok energiáján keresztül, mert amikor a szívetek által érzékeltek, akkor megtanuljátok hogyan használjátok a folyékony szeretet tiszta lényegét, amely megkerül az egónak olyan energiákhoz való kötődését, mint a kétely, a gyanakvás és a bizalmatlanság. Megtanuljátok majd, hogy hogyan kell nézni egy személyre, és néhány másodperc múlva pontosan tudjátok majd, hogy mi az illető napirendje, és abban a pillanatban eldöntitek, hogy bíztok-e az adott személyben vagy sem. Talán bízhatok a helyzetben, de az emberben talán nem, vagy éppen fordítva - bízhatok abban a személyben, de a környezetben, amelyben találjátok magatokat, talán fenyegető veszélyt érzékeltek.

Vegyél még egy mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen, miközben az energia utolsó töltése is beérkezik, és most arra kérünk, hogy dőlj hátra, add át magad, és hagyd, hogy az energiák beáramoljanak a Föld Anya testébe, amely Egyiptomból Tasmániába mozog, onnan Dublinba, Walesben, valamint Szentpétervára és Moszkva kristályszívében Oroszországban.

Képzeld el azt a lángot, amelyet tartasz, és amely a bizalom kollektív lángjának része, amely egyre fényesebb lesz a szívcsakrádban, lazíts és hagyd, hogy a fényszövők kötődése megerősödjön, hiszen te, mint Fényszövő, neked a munkád az, hogy kiterjeszd a fényt és emlékezz, azt mondtuk, hogy tovább fogjuk terjeszteni ezeket a rácsokat, növekedni fog a számotok és azáltal, hogy képességetek révén alkalmazni tudjátok azokat az (alap)elveket, amelyeket bemutatunk, és ez a hullámhatás egyre nagyobb hatással lesz (mindenre).

Kuthumi-Agrippa azt akarja, hogy mindannyian megértsük, hogy elértük a fejlett gyógyulás pontját. Sok szint és mélység van önmagatokban, amelyeken áthatoltatok, és sokan nem tudták ezt elérni, az egyetlen gyilkos energia - a félelem - miatt.

 

A Hitelesek/Autentikusok útját választottátok, azt választottátok, hogy mester alkimistákká váltok belül, úgy döntöttetek, hogy a szélsőséges és extrém utat választotok haza, és bármennyire is extrém, ugyanolyan izgalmas és felszabadító. Ezek az energiák erősen feltöltött energiával töltik fel lelketeket és szellemeteket, és táplálják a szabadság vágyát.

Mivel beléptek a gyógyítás és a felébredés fejlettebb birodalmába, többet várnak el tőletek, hogy úgy mondjam, ez azt jelenti, hogy 
bizonyos mértékig elvárják, hogy alkalmazzátok belülről önmagatok építésének alapvető szabályait, és ezek az alapvető szabályok immár hivatalosan is az első 14 Kozmikus Törvény (szabályai). Egyszerűen a Kozmikus Törvények alkalmazásával felgyorsítjátok a felébredéseteket, és beléptek az isteni területekre, ahol az erő (lakozik) ellentétben azzal, amit eddig tapasztaltatok, és ez nem akármilyen erő, hanem a ti hatalmatok/erőtök.

A felébredés ezen fejlett birodalmai segítenek átölelni ezt az erőt, nem pedig olyasmivé tenni, ami a részetek, és amely irányítja a világ többi részét vagy az életeteket. Ez az erő egy olyan energia, amely arra ösztönöz, hogy eggyé váljatok vele, hogy átfolyhasson rajtatok, és megérintse a világ többi részét, meghatalmasítva őket, és motiválva őket, hogy pontosan ugyanezt tegyék. A szabadság ezen útjai erőforrások, amelyek táplálják belső világotok erőművét.

Szerettem, arra kérünk, ülj csendben néhány percig, és ezekben a csendes pillanatokban tápláld a fény- és szenvedély rácsodat, és engedd, hogy ezek a rácsok összekapcsolódjanak a világ többi Fényszövő és Fénymunkás közösségeivel, azokkal, akikkel kapcsolódsz, akiket ismersz és akiket nem ismersz fizikai testben, de lélekben ismersz.

 

Szívd fel az energiákat, terjeszd ki felfogóképességet önmaga mélyebb birodalmaiba, merészkedj be a világodba, és tudj meg többet önmagadról, fedezz fel többet az igazságodból, kérdőjelezd meg indítékaidat, kérdőjelezd meg mindent az életedben, ha szükséges, és ha nem jön válasz, fogadd el, add át magad, engedd el menni, bízz a megoldásban, az igazságban, vagy pedig a válasz el fog jön, és tovább növekszel az életed áramlatával.

Amint csoportként gyűjtögetitek az energiáitokat, és csatlakozol a bolygótok körül lévő fényrácsokhoz, segítünk ezen energiák felerősítésében, amelyek befejezik a Bizalom Törvényének lerögzítését. Megnyitja a Víz Sárkányok és lovasaik szívét, hogy biztonságosan átadják magukat és bízhassanak a feljövő új energiákban, felkészítve őket és lovasaikat arra, hogy erőteljesen felébredjenek az élet igazi áramlására, és bízva abban, hogy a világot nem kell megtölteni gyanakvással és bizalmatlansággal annak érdekében, hogy túléljetek, hogy az ember másképp is teheti ezt, egyenlően, de ellentétes módon.

 

Ezért most búcsúzunk tőletek, drágáim, és arra kérünk benneteket, hogy koncentráljatok arra, hogy most csatlakoztassátok az energiáitokhoz, hogy érezzétek a kapcsolatot, érezzétek a bizalom párnáit, amelyek arra várnak, hogy eljöjjetek és rájuk feküdjetek, és ez azt jelenti, hogy ismeritek egymást, beleértve önmagatokat is mélyebb szinten, mert a kapcsolat nem azon alapul, hogy az illető hogyan néz ki, milyen a hangja, vagy mit csinál vagy mond, pusztán azon alapul, hogy látjátok a valódi lényegét, valódi energetikai aláírását, amely megkerül minden egó által motivált emberi személyiségjellemzőt és aspektust, amely manipulálná az egyén észlelését és érdeklődését valaki más iránt, ezért szeretném, ha éreznétek, hogy minden igaz, minden könnyű, minden egy és mindenki bízni abban, hogy az élet a legcsodálatosabb módon támogat titeket, és azért vagyunk itt, hogy segítsük és támogassuk egymást az önmagatokba vetett bizalom megerősítésében, és erős belső bizalmi támogatást építsünk ki közösségeitek között, mert erre szükség lesz a közeljövőben. Az együttműködés energiája tovább nő, létfontosságú, hogy csoportként, egymásban bízó csapatként dolgozzunk együtt, és bárhol, bárki szándékosan bármilyen okból megpróbálja manipulálni az energiát, ezek a manipulációk nyilvánosságra kerülnek, ne aggódjatok emiatt, összpontosítsatok a tiszta bizalom erőteljes erejének felépítésére a Fénymunkások között, akik elméjükben, szívükben, szellemükben, érzelmi és fizikai szintjükön egyenlőek szándékaikban.

Egyesüljetek, drágáim, jöjjetek össze lélekcsoportokkal, a szolgálatra hívásotok már a lényetek összes szintjén elhangzott, válaszoltatok, és most veletek együtt örülünk.

Vegyél egy utolsó mély lélegzetet, lazítsd el magad, miközben mindenkit az Ősi Vének csodálatos jelenlétében tartunk, akik azért jöttek, hogy emlékeztessenek az igazság forrására.

Tudjátok, hogy szeretünk, tudjátok, hogy bízunk bennetek, tudjátok, hogy szabadok vagytok.

 

Maradjatok csendben, drágáim, tartsátok meg ezt az energiát. Tegyétek ezt, amikor lehetőségetek van rá. Szeretünk titeket.


Mária Magdolna vagyok, au revoir.


Soron következő közvetítés:

Mária Magdolna – Az elvonulás Törvénye és a 78-84. Víz Kapuk 2010.február 25

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-az-elvonulas-torvenye-es.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...