Kuthumi - Egyiptom 2009 Tűz Kapu aktiválás 3

 Egyiptom 2009 Tűz Kapu aktiválás 3

ea7d00711318110083baefceee0bd5d2.jpgMichelle Eloff©

Forrás: lightweaver

2009, január 19, Dél-Afrika, Johannesburg

Előző rész:

Kuthumi - Egyiptom 2009 – Tűz Kapu aktiválás 2

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptom-2009-tuz-kapu.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Én vagyok Kuthumi és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam számotokra az inspiráció, az önvizsgálat, az integrálódás és a bepillantás áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ahogyan megteszitek önmagatokban a harmadik lépést a Szoláris Tűz felébresztésének utazásán keresztül, elkezditek felfedezni, hogy az igazságotok ereje túlterjed azokon a kényszereken, amelyeket a fizikai valóságotokban építettetek fel, amelyek ezen életidő és más életidők programozásain alapultak. Ennél a pontnál Jezabel Istennő lép be a beavatásotok birodalmaiba, és elkezdi számotokra feltárni a Szoláris Tűz esszenciáját, amelyet a napfonatotokban tárolódik.

Ez a bizonyos aktiválás napfényre hozza az énetek összes olyan aspektusát, amelyet elgyengítettetek vagy lemerítettek, vagy teljesen megbénultak a saját erőtöktől való félelem eredményeként. Számtalanszor dolgoztunk már veletek az erőtök visszaszerzésén a külső környezetetektől és külső személyektől, de ez a mostani beavatás az énetek magjához visz el benneteket. Így építő jelleggel tudtok dolgozni azokkal a részeitekkel, amelyek félnek az erőtöktől.

Ezek azok a napkorongok, amelyek Jezabel Istennő segítségével jelennek meg és ezek számos szent kulcsot tartalmaznak, és kapcsolódnak azon képességhez, hogy integráljátok a Szoláris Tűz esszenciáját. Ez a különleges láng a Nap Atya szívéből ered, áthalad Ekhnaton Nagyúr napfonat csakráján és a fény forrásán keresztül megszületik és kiterjed, hogy összekapcsolódjon a ti napfonatotokkal, felizzítva az erő/hatalom emlékeit és ezáltal tényleg rájöhettek, hogy mire is vagytok képesek.

Az önismeret megmutatja, hogy mire vagytok képesek, és amikor felismeritek, hogy képesek vagytok rá és elkezditek kitolni a határaitokat, akkor nagyobb önbecsüléshez juttok. Itt az ideje eldönteni, hogy hajlandóak vagytok-e kilökni önmagatokat a kényelmi zónátokon túlra, vagy ha úgy szeretnétek, akkor majd a külső körülmények fognak kilökni benneteket a saját határaitokon túlra. Ez a beavatás rendkívüli mértékben önelemző folyamatú. Azon az energián keresztül, amelyet integráltok kezditek megérteni, hogy miért olyan fontos, hogy tudjátok mire vagytok képesek. Hosszú-hosszú éveken, sok ciklusokon keresztül az emberiség többsége az önismeret hiányának önelégültségében élt, és még a mai napig is sokan teszik ezt. Az a tudatlanság, amelyet a legtöbb ember elfogad saját életeként, lecsökkentette az erejüket és a ti erőtöket is. Ezért ez az utazás a bennetek lévő átjárók megnyitásáról szól, melynek révén utazásokat tehettek önmagatokba és újra felfedezhetitek ezt az erőt.

Ezért azt kérem most, hogy csukd be a szemedet és lazítsd el a testedet, vegyél az orrodon keresztül egy mély levegőt, majd lélegezz ki lassan a szádon át.

Azután vegyél még egy mély lélegzetet és miközben kilélegezel lazítsd el a testedet és csak engedd el mindazt amire nincs most szükséged.

Képzeld el magad a sivatagba, és ahogy ott barangolsz ebben a sivatagban észre veszed amint Jezabel Istennő feléd tart. Örömmel üdvözöl téged és meghív téged a kollektív Tűz Kapu beavatásának 3. részére. Megfogja a kezedet és tovább sétál veled. Azután arra kér, hogy állj meg, csukd be a belső szemedet és érezd mindkét kezét a válladon, miközben szembe fordul veled. Egy szent mantrát kezd el énekelni. Az ajkát elhagyó hangok megérintik a harmadikszem csakrádat és megnyitják ezt, hogy kényelmesen elnyelhesd azokat az energiákat amelyek ezekből a szavakból, ebből a dalból áradnak. Ezek az energiák a gerincedbe és a napfonatodba mozognak, majd onnan lefelé a szex és a gyökércsakrába.

Jezabel most a jobb tenyerét a szívcsakrád fölé helyezi, és egy nyomást érezel rajta. Majd felengedi és érzed megnyílni a szívcsakrát. A keze a szíveden marad és a mantra vibrációja, amelyet énekel beárad a szívcsakrába és onnan tovább a napfonatba. Ezek a szavak vibráló energetikai mintázatot képeznek a napfonatodba; ez a mintázat bizonyos geometriai alakzatokat tartalmaz, amelyek kulcsként szolgálnak a napfonat csakrán belül rejlő mélyebb birodalmakhoz.

Folytasd a mély belégzést és a teljes kilégzést mialatt ez a mintázat fényében és erejében megnövekszik és egyre mélyebbre és mélyebbre hatol, amíg el nem éri a legmélyebb pontot, amelyet jelenleg elérhet.

Most válj tudatossá egy jelenlétre, aki mögötted áll, és felismered Ekhnaton energiáját. Ő is a szívcsakrád fölé helyezi a jobb tenyerét, viszont hátulról a gerinc felől teszi ezt. Arra leszel figyelmes, hogy elkezdi énekelni saját szent énekét.

Jezabel Istennő tartja meg a Szoláris Tűz Nőies Sugarának Szent Esszenciájának Fényét, Ekhnaton pedig a Szoláris Tűz Férfias Sugarát, és a mindkét kezükkel a szíveden éneklik a szent mantrát és ezzel egy átható arany fény kezd formát ölteni a tested körül kecsesen áramolva és összekötve minden csakrádat a kozmikus szüleink által kibocsátott szeretet végtelen forrásával.

Lélegezz be mélyen majd lélegezz ki teljesen.

Most azt szeretném, ha elképzelnéd magadat, ahogy megnyitod az elmédet, a testedet, a szellemedet és a lelkedet, hogy befogadhasd a végtelen fény, szeretet, támogatás és igazság sugarait, ami az Atya/Anya Isten felől érkezik hozzád, lásd ezeknek az energiáknak a végtelen áradatát és engedd beömleni a testedbe bármelyik csakrán keresztül, amelyiket csak választod.

Képzeld el magadat most egy üres edényként, amelyet most megtölt ez az átható energia.

Jezabel Istennő a kezét most a napfonatodra helyezi, ahogyan Ekhnaton is, és az éneklés abba marad míg megfigyeled az energiát kilépni a kezükből és átjárni a napfonatodat. Néhány ember hőséget érezhetnek, mások bizsergést, és ha semmit sem éreztek az sem számít, csupán hagyjátok ezt megtörténni.

Lélegezz be a csakrákba, majd lélegezz ki teljesen.

Engedd továbbra is a végtelen forrásnak, hogy a fényét beárassza a testedbe.

És most azt szeretném, ha elképzelnéd egy Sas hangját, vijjogását a távolból szólni. És ez a hang minden lélegzettel egyre hangosodik miközben feléd tart. És a Sas már a fejed felett köröz, és ez az alakzat, ez a spirál beindít egy olyan folyamatot, ami kiszív minden régi energiát, a félelmet és a bizonytalanságot, ami ahhoz kapcsolódott ahhoz, hogy félsz a saját erődtől, hogy a félsz a saját fényedtől, félsz attól a képességedtől, hogy szeress, a félsz attól a képességtől, hogy mások között is egyedi, dinamikus és maradéktalanul olyan tökéletes tudjál maradni, amilyen egyébként vagy.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen.

A Sas most a földhöz közelít, és leszáll Jezabel Istennő mellett, és megláthatod, hogy mennyire óriási ez az Arany Sas. Azt szeretném, ha telepatikusan megpróbálnál kommunikálni ezzel a madárral. Talán kérdez tőle valamit, és azután egyszerűen csak legyél nyitott bármire ami az eszedbe ötlik, csak legyél nyitott bármiféle elemzés és elutasítás nélkül. Próbáld ki és jegyezd meg a kérdésedet és bármilyen szavak is lépnek be az elmédbe azt írd le a naplódba, vagy máshová egy kicsit később.

Az Arany Sas a napfonatotok Tűz Kapujának védelmezője és a Szoláris Tüzed őrzője. Van ennek a sasnak 5 másik megjelenési formája is. Ezek mindegyike különleges frekvenciát hordoz. És ezek a frekvenciák kapcsolódnak a szakrális én 6 erejéhez(, melyből 3 nőies és 3 férfias). Ezek a frekvenciák vezérelnek benneteket az autentikus ösvény követésének irányába, viszont amikor féltek a saját erőtöktől vagy kételkedtek a képességeitekben, hogy átlássatok valamit, akkor ez csökkenti ezeknek a frekvenciáknak az esszenciáját azzal összefüggésben ahogyan ez veletek dolgozik. Ez az Arany Sas azért jött el hozzátok, hogy megkérjen benneteket, hogy lehetőleg teljes mértékben tegyétek magatokévá a szoláris tűz szintjeit, amelyeket most nyújtunk át nektek, és ezáltal elfogadhatjátok az erősségeiteket, elfogadhatjátok az, erőtöket/hatalmatokat és beléphettek ebbe az új birodalomba és ezen a fényen keresztül tapasztalhatjátok meg önmagatokat.

Vegyél mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen és ekkor észreveszed, hogy a többi 5 sas is elkezd körözni a fejed felett. És amikor kiengedik az égben a hangjukat akkor a hangjuk olyan frekvenciát képez, ami elkezdi szétzúzni az összes akadályt és nem feltétlenül szükséges pajzsokat/védelmeket a napfonat csakrád körül; mindazokat az akadályokat, amelyek gátoltak téged abban, hogy önmagadról sok igazságot láthass meg, azokat az igazságokat amelyeket most már hasznosíthatsz és önmagad javára fordíthatod, mivel azok már a részeid.

Ezek a sasok nem jönnek a föld közelébe, mert fent tartják meg az energiát. Amíg te a földön állsz szemben az Arany Sassal ő elkezdi csipkedni a homokot, és ahogyan ezt teszi, az megnyit egy energia portált és hirtelen a talpad alatt egy csodálatos kristály lemez jelenik meg. Ennek a kristály lemeznek a belsejében pompás színek és fények, valamint szimbólumok táncolnak a lábad alatt.

Érezd most megnyílni a talpad csakráit és érezd, amint elkezdik elnyelni az összes energiát a lábadon át felhúzva a gerincedbe, amíg az el nem jut és meg nem telepszik a napfonatodban.

A sas most a kristályt kezdi el csipkedni és minél inkább ezt teszi az energia annál intenzívebb lesz; egyre több energia száguld felfelé a lábadban, föl egészen a napfonatig. Ez az energia hullámzás biztosítja a gyors újra kapcsolódást önmagad összes meghatalmasodott részéhez.

Lélegezz mélyen, majd teljesen ki.

Ekhnaton és Jezabel Istennő elveszik a kezük a napfonatodról, hátra lépnek és azt veszed észre, hogy mindkét oldaladról - jobbról is és balról is - Nap Istennő közül kettő tart feléd és szemben veled megállnak mezítláb a kristály táblán. Ugyanaz az energia elkezdi az ő testüket is feltölteni és elkezdenek be és kilélegezni.

Az egyik a bal oldaladon helyezkedik el és az egyik kezét a torokcsakra elejére a másikat a tarkódra helyezi. A másik Istennő a jobb oldaladra áll és az egyik kezét elölről a másikat hátulról a szívcsakrádra helyezi, és hallhatod őket mélyen be- és kilélegezni. Érzed az energiákat a kéz csakráiból belépni a testedbe és elkezdenek egy ősi nyelven beszélni. Minden egyes szavuk az erő emlékeit váltja ki a napfonatodon belül és amíg megtartanak téged az energiád keresztül megy az időn és keresztülmész a soron következő Tűz Kapun.

Miközben keresztül juttatnak a Tűz Kapun, a Tűz Csakra szakrális lángjai egyre fényesebben ragyognak, átégetve az illúzió fátylait és minden egyéb olyan fátylat, ami megakadályozott téged abban, hogy meglásd, hogy igazából ki is vagy, az igazi hatalmad meglátásában, az erősségeid felismerésében, abban hogy eléggé értékes vagy ahhoz, hogy vállald annak kockázatát, hogy bizonyítsd magadnak mire vagy képes.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen.

Észre veheted, hogy az alattad lévő kristály lap már nem olyan sok színben pompázik mint eddig. Talán csak egy vagy két szín maradt. Figyeld meg ezeket a színeket és ezeket is engedd felhúzódni a talp csakráidon keresztül, a testeden áthaladva ellazítani téged és feltölt a derű és a békesség érzéseivel.

Jezabel Istennő most elindul az Arany Sas felé és úgy tűnik mintha belehelyezné a kezét a sas testébe. És amikor kiveszi egy fenséges Arany Napkorongot vehetsz észre benne. Ez a korong tartalmazza mindazokat az ősi igazságokat és bölcsességeket, amelyet te magad elsajátítottál és uralsz, amit te adtál oda ennek az Arany Sasnak, hogy megőrizze számodra a mostani időkre. Mondj köszönetet a sasnak, miközben kitárja szárnyát és csatlakozik a többi 5 sashoz és folytatják szent mintáik égre rajzolását a fejed felett.

Most Jezabel Istennő útját hozzád veszi és egyenesen a napfonat csakrád elé tartja ezt a korongot, azt szeretném ha vennél egy mély levegőt, de képzeletben a korong közepéből belélegezve, majd kilélegezve.

A következő belégzésnél a napfonat csakrádba szívd be a levegőt a korongból és azután lélegezz ki.

Jezabel Istennő beilleszti ezt a korongot a napfonatodba, ahol az automatikusan felszívódik és egyenesen ennek az energia központnak a magjába kerül, és ezzel az emlékeid aktiválása kezdetét veszi.

Adj hálát Jezabel Istennőnek, miközben hátra lép.

Adj hálát Ekhnatonnak, mielőtt távozna fog egy kristályt és belekódol vele 3 jelképet a törzsed felett.

Mielőtt Jezabel Istennő távozna megcsókolja a homlokodat és egy gyűrűt húz a jobb kezed mutató ujjára, amelyre ha ránézel láthatod, hogy a gyűrű drágaköve él, és a Szoláris Tüzet tartalmazza.

A képzeletedben bármikor, amikor erre a gyűrűre nézel, és ezt energiával telve látod, a vibráló lánggal égni, lobogni és táncolni, akkor tudni fogod, hogy az energiád erős. De amikor a gyűrűre pillantva azt látod, hogy tompa a fénye, a kő tömörnek tűnik, akkor tudni fogod, hogy az energiád kimerült, hogy újra elfelejtetted a hatalmadat, hogy félsz tőle, ekkor állj meg egy pillanatra, hívd az Arany Sast és szólítsátok Jezabelt és Ekhnatont. Kérd meg őket, hogy helyezzenek rá téged még egyszer a kristály lappra. Kapcsolódj rá újra a szeretet, bölcsesség és igazság Végtelen Forrására és engedd meg ennek az energiának, hogy átjárja a testedet, amíg azt nem látod, hogy a gyűrű visszakapta szoláris erejének teljes kapacitását.

A szoláris tűz tartalmazza a szenvedélyetek teljes esszenciáját, ami alatt azt az energiát értem ami a reményeiteket, az álmaitokat, a kívánságaitokat és minden egyebet amit szerettek az életben az a szoláris tűz által táplálódik.

Azt szeretném most ha köszönetet mondanál önmagadnak e döntésedért, hogy ma itt vagy.

A két oldaladon lévő két Nap Istennő leveszi rólad a kezét, köszönet képen meghajolnak és te is tegyél így.

Vegyél egy mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen.

Tudjatok róla hogy a következő tíz órában a kristály lapon tartunk benneteket, hogy ez a folyamat beteljesedjék. Írjátok be a naplótokba, jegyezzétek le a kérdéseket, amelyeket az Arany Sashoz intéztetek és azt az információt amelyet válaszul kaptatok. Írjatok le mindent amit önmagatokkal az erőtökkel összefüggésben éreztek. Ha nem éreztek több erőt akkor azt hogy mit gondoltok hol veszítettétek el? Mikor kezdtetek el nem hinni önmagatokban? Mikor kezdtetek kételkedni a saját erőtökben, a bátorságotokban és az összes többi hatalmatokban, ami a tiétek? És ez fényt fog vetni pontosan arra, amit el kell engednetek, ha egyszer teljesítettétek az átlépést ezen a bizonyos Tűz Kapun.

A Napkorong a napfonatotokban biztosítani fogja, hogy az út tiszta legyen előttetek ennek az igazságnak a megleléséhez, és hogy szilárdan, biztosan álljatok erőtök fényében, ami most már a tiétek.

Vegyél még egy mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen, miközben elkezded visszahozni a tudatosságodat a fizikai testedbe.

Lélegezz be és ki.

Nyújtsd ki a lábadat és körözz a bokáddal, nyújtsd ki a karodat, körözz a csuklóddal, forgasd a nyakadat és csak érezd az ellazultságot.

Szeretteim, ezt a beavatást mindenképpen vegyétek nagyon komolyan a személyes erőtök felfedezésének kapcsán. A személyes erő és az önismeret kéz a kézben járnak.

Mindaz amit a gyökér és a szexcsakrában aktiváltunk most belehúzódik a napfonatba, ezért megláthatjátok az erőtöket a befogadó, a teremtő képességetekben. És az élet áramlásában bízva, ahogy azt a képességeteket is, hogy az álmaitokat és a látomásaitokat rögzítitek a földön, hogy gondoskodtok magatokról, és az összes többi egyéb olyan erőtöket, ami a részetek és ami a lehetőségek és kilátások hatalmas látványát nyújtja számotokra. És ezzel folytathatjátok az építkezést azokra az alapokra, amelyekre felhúzzátok a legjobb élet építményét.

Hadd emlékeztesselek arra, hogy a lélek felszabadításának útját járjátok. Azért választottátok ezt, mivel készek vagytok kiszabadítani önmagatokat a végzet börtönéből és igazi szabad szellemmé válni, amelyet nem béklyóz az emberi ősmintázat végzete, hanem inkább igaz szellemetek fényében szárnyaltok. Miközben emberi tapasztalatokat szereztek, amíg az emberi világban éltek a végzet kötelékeitől mentesen. És ekkor borul virágba a valódi sorsotok és szétárad a siker nagyszerű illata veletek és az életetekkel kapcsolatban.

Ne becsüljétek alá annak a tudásnak a fontosságát, ami az erőtökhöz, a hatalmatokhoz köt és annak felfedezéséhez, hogy néhány gyenge pontotok valójában a legnagyobb erősségetek.

És ez szeretteim a Tűz Kapu ajándéka.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek tartanak benneteket, tudva, hogy ez az utazás túlvezet benneteket mindazon, amit valaha is megtapasztaltatok. Ismerjétek fel, hogy készen álltok szétfeszíteni a saját korlátaitokat, eltörölni az idejétmúlt szabályokat, az ósdi azonosulásokat és megrögzüléseket, amelyek a régi világ dobozába zárva tartottak benneteket.

Merüljetek bele az új energiákba. Merüljetek bele minden olyan felfedezésbe önmagatokról, ami szabaddá tesz és hálásan ünnepeljétek meg amit elértetek és amit ezután fogtok elérni.

Tartsátok éberen az érzékeiteket, mert a természet beszél hozzátok. Talán éppen a sas jön, hogy üdvözöljön benneteket személyesen. Figyeljetek, nézelődjetek, érezzetek, bízzatok és erősítsétek a szoláris tüzeteket. Erősítsétek azt a szoláris erőt, mert táplálja a vágyatokat, hogy a teljes énné váljatok, jobban mint valaha. És engedjétek az intuíciótokat táplálni ezzel a szoláris tűzzel, hogy kivételes látomásokat nyilvánítson meg számotokra, életmegváltoztató felismeréseket önmagatokról.

Szeretteim. Nincs olyan pillanat, amikor egyedül járnátok az utatokat, mert mi örökké veletek vagyunk minden módon.

És ahol csak bátor szív, nyitott elme és lélek van, aki úgy dönt, hogy másként él, mi jövünk és veletek leszünk és tudást, bölcsességet, igazságot és szeretetet hozunk, amelyet kerestek a segítség eszközeként, hogy folytathassátok önmagatok meghatalmasítását. És ezzel felfedezhetitek az önismeret, az önszeretet, a bölcsesség belső kincseit, amelyeket az önuralás révén értek el. És ez drága szeretteim ez megszabadít benneteket.

Ezért mondták nektek, hogy az igazság szabaddá tesz. Az önismeret igazsága szabaddá tesz. Kiszabadít a régi világ végzetéből abból a végzetből, ami a régi ősmintázatotok és azután elhajóztok ennek a paradicsomnak a nagy kalandja felé.

Szeretteim minden kívánságotokat teljesítse a teljesen uralt énetek és ölelje át egészen a szoláris tüzeteket kegyelemben tökéletesen, harmonikusan és varázslatosan.

Én vagyok Kuthumi a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai

Soron következő Tűz Kapu:

Kuthumi: Egyiptom 2009 Tűz Kapu 4

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptom-2009-tuz-kapu-4.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...