Mária Magdolna – Az elvonulás Törvénye és a 78-84. Víz Kapuk

Mária Magdolna – Az elvonulás Törvénye és a 78-84. Víz Kapuk


Csatornázta: Michelle Eloff©
Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. február 25
Forrás: lightweaver
Fordította: Hatejer Emese

Előző víz kapus aktiválás:

Mária Magdolna – Bizalom Törvénye és a 71-77. Víz Kapuk 2010. február 18

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-bizalom-torvenye-es-71.html

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoOoO

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket a fény és szeretet isteni jelenlétében.

Ez egy újabb dicsőséges lehetőség az új világ energiáinak lehorgonyzására, az új fény energiáinak, amelyek mindegyikőtök számára eljöttek és ezek sok ajándékot hordoznak, miközben tovább utaztok a Hitelesek/Autentikusok Útján. Az ajándékok, amelyeket ezek az energiák hordoznak, a szeretet és bőség formájában jelennek meg számotokra, mivel úgy döntöttetek, hogy kifejezitek Krisztus fényét magatokban, és leküzditek az előttetek álló kihívásokat és akadályokat.

Ezek a jutalmak szintén olyanok, amelyek tudást és hatalmat is testesítenek meg, amelyek önmagatok olyan aspektusainak megismerése miatt jönnek létre, amelyek korábban rejtve voltak. Ezek az aspektusok, amikor feltárulnak előttetek, megmutatják, hogy mennyivel nagyobb(ak vagytok valójában), mint a jelenlegi életetek ereje és fénye.

Az egyik módja annak, hogy felfedezhessétek az árnyékban rejtőzködő aspektusaitokat, ha csendben vagytok, és bemerészkedtek a lényetek nyugalmába, ami az Elvonulás Törvényének ajándéka.

Ez segít jobban megérteni a ciklusok nagyon fontos célját és azt, hogyan kell ezekkel a ciklusokkal dolgozni. Ahogy belélegeztek, úgy ki is kell lélegeznetek, ezért ha csak az állandó aktivitás vagy állandó inaktív állapotban vagytok, nem tesztek jót a testeteknek, az elméteknek, a szellemeteknek és a célotoknak.

Ha valaki nem tölti fel energiáját, akkor tiszteletlen és megszégyenítő a ciklusok erejével és céljával (szemben). A elvonulás nagyon-nagyon fontos, nagyon-nagyon szükséges, mert feltárja számotokra azokat a részeket, amelyek a figyelmeteket keresik, azokat a részeket, amelyeket ápolni, szeretni kell, át kell alakítani és fel kell támasztani.

Sok ősi hagyományban azt tanítják, hogy csendben kell maradni, és valóban a csend az elvonulás, az a folyamat, amikor csendben maradunk, csendben vagyunk és hallgatunk a belső hangra, hallgatunk, érzékeljük és érezzük a belső aspektusainkat, amik kommunikálni akarnak velünk.

Ha valaki állandó cselekvési(aktív) állapotban van, és fizikai és modern világának zavaró tényezői nem engedik meg (sokszor az elvonulást), ezért ha mégis elvonulási és csendes időszakokra szánja az idejét, nagymértékben megnöveli az erejét, és feltárja saját ciklusainak célját. Nagyon gyakran, ha valaki nem szán időt arra, hogy meghallgassa önmagát, a test úgy reagál, hogy túlterhelődik, a belé érkező energia állandó aktivitás végett, különösen a (túlzott) mentális tevékenység miatt, amely hatással van a psziché sok aspektusára.

Ha az energiaraktárak nem töltődnek fel a mentális testben, akkor az érzelmi test kimerül, ami a fizikai test kimerüléséhez is vezet, és a szellem nem tud kommunikálni ezzel a három alsó testtel, ez megvisel és odáig visz, hogy kénytelenek vagytok visszavonulni, talán betegség, súlyos fáradtság, sőt depresszió miatt, hogy megmutassa számotokra, mire kell odafigyelnetek.

Ez az állandó energiatevékenység lyukakat éget az energiamezőtökben, és nagyon veszélyessé válhat, mivel az energiamezőtökben lévő hasadások az életerő gyorsabb elvesztését eredményezik.

Amikor életerőt vesztetek, szó szerint energiát szivárogtatok el, amikor ez az energia elveszik, és nem szántok időt az elvonulásra és az utánpótlásra, nem tudtok megfelelően működni a fizikai világban. Ennek eredményeként földeletlenné váltok, és ezért szinte lehetetlenné válik számotokra a fizikai szükségleteitek kielégítése.

Gyakran tanítottuk a testben való leföldeltség fontosságára, és ha földeletlen vagytok, akkor nem tudtok teremteni. A felsőbb csakráitok a magasabb világokhoz való kapcsolódásaitok, az alsóbb csakráitok az alacsonyabb világokhoz való kapcsolódásotok, azonban ezek mind együtt egyként összhangba működnek. Amikor a csakráitok energiahiányosak, és hasadások keletkeznek az energiamezőtökben, nagyon fogékonnyá váltok a kollektív asztrális sík negatív energiáira; ezek a negatív energiák súlyosbítják a kimerültségetek érzését.

Ha valaki állandóan inaktív, akkor az energiájának nincs hova mennie, és ez ugyanolyan zavart okoz a szervezetben. Az életerő felhalmozódása a testben, az érzelmekben, az elmében és a szellemhez való kapcsolódásban sokféle kellemetlenséghez vezet. Ne feledjétek, hogy az Univerzum támogatja a cselekvést, de aktívan kell időt szakítanotok az elvonulásra (- a passzív időszakokra) - , és elvonulás alatt felfedezhetitek, amit kerestetek, mert akkor képesek vagytok meghallani, amit kell.

Az életciklusok sokféle formában mutatják meg magukat; ezt segíti a Planetáris Szellemek hatásai. 
Amikor a bolygók úgynevezett retrográd ciklusukban mozognak, az tökéletes alkalom az elvonulásra, az energiamezőtökben lévő hasadékok helyreállítására, az újratöltődésre, majd az újjáéledésre. Egy másik nagyon értékes alkalom arra, hogy időt szakítsunk az elvonulásra, az „Holdszünet vagy üres járatú Hold (Void of course Moon) ” ideje alatt, amely két és fél naponta történik. Ez az üresség néhány óráig, vagy néhány percig tarthat, ezért elmondom, hogy akár néhány perces csend, néhány percnyi elvonulás a világ őrültségétől tisztább perspektívát adhat számotokra az életetekben.

Mindegyikőtöknek szüksége van a létfontosságú energiáitokra, hogy teljesíthessétek a szolgálatra hívás célját. Ti, mint Fénymunkások itt vagytok, hogy példát mutassatok, ezért nevezünk titeket a fény vezetőinek, és ez a Kozmikus Törvény megmutatja, mennyire létfontosságúak az élet ciklusai.

Figyeljétek meg a természetet, és látni fogjátok, hogyan vonul vissza a természet. Az állatvilág nappal visszavonul, ha ez egy éjszakai lény, akkor fordítva teszi ezt, nem találtok (általában) olyan éjszakai lényt, amely rendkívül aktív a nappali ciklus során. Azt is észre fogjátok venni, hogy a természetnek megvan a maga időszaka, a virág rügyei bezárulnak, amikor lemegy a nap, és amint a nap felkel, újra kinyílnak.

Meg kell értenetek, mennyire létfontosságú, hogy tápláljátok és gondozzátok a testeteket, a szíveteket, az elméteket és a szellemeteket a befelé menés, és a néma csend cselekedetével és az önmagatok ezen részeinek táplálásával és gondozásával. Ezt hívják a saját jólétéért való felelősségvállalásnak. Ne helyezzétek akkora nyomás alá a testeteket addig a pontig, amíg végül a szó szoros értelmében le kell zárnia, hogy felkeltse a figyelmeteket.

Ennek a törvénynek a Víz Kapuja hozza el az Élet megnyugtató, gyógyító vizét - egy folyékony energiát, amely tartalmazza azt az életerőt, amelyre csakráitoknak szüksége van, hogy feltöltsék rendszereiket, hogy energiát és információt kapjanak, valamint energiát és információt továbbítsanak. Az életben semmi sem tud megfelelően tevékenykedni vagy működni, ha annak energetikai ereje teljesen lemerült, vagy folyamatosan annak tartalékaiból él.

Szóval azt akarom, hogy most hunyd le a szemed, vegyél egy mély lélegzetet és lazítsd el a tested.

Azt akarom, hogy képzeld el a természet egyik legszebb helyét, amelyet el tudsz képzelni magadban.

Ez a környezet ideális esetben magában foglalja a természet megnyugtató aspektusait - a lágy szellőt, a folyó víz csobogó hangját, a melegséget, olyan melegséget, amely megnyugtatja a tested, nem melegíti túl, és a finom, puha földet alattad. Minden körülötted bőséges, telt színű, gazdag illataiban és aromáiban. A természet minden része megmutatja, milyen csodálatos, mert életereje rendszeresen helyreáll.

Azt akarom, hogy egyesítsd energiameződet a nyugtató folyóvízzel, és képzeld el, hogy ezek a vizek belépnek a testedbe, és áthaladnak a csakráidon, megtisztítanak téged, és ezzel csillapítod azoknak a részeknek a mély belső szomjúságát, akik nem kapták meg az ehhez szükséges érzelmi táplálást, gondoskodást.

Érezd a víz hűvösségét a testeden, és most azt akarom, hogy képzeld el magad, amint egy gyönyörű vízmedencében úszkálsz, és egy csodálatos vízesés hull alá. Nyugtatja az elmédet, megnyugtatja a szellemedet, lebegj csukott szemmel, érezd, hogy a napsugarak simogatják tested, és egyidejűleg energiával látják el csakráidat.

Miközben lebegsz ebben a medencében, én, Mária Magdolna, és a fény nővéreim, Guinevierre és Jezabel kíséretében belépek a vízbe. Mindannyian az egyik kezünket a tested alá tesszük támogatva téged a vízben.

A másik kezem a gyökércsakrádra teszem. Guinevierre a másik kezét a szívcsakrádra helyezi és Jezabel pedig a koronacsakrádra. Energiáink megtestesítik a Hármas Istennő szent aláírását, és most a gondoskodás kreatív teremtő forrásán keresztül tápláljuk a tested.

Lélegezz be, lélegezz ki, lazíts, add át magad, és enged meg testednek, hogy teljesen elengedje és elfogadja az általunk kínált tápláló energiákat.

Ezek a tápláló energiák támogatják azokat a részeket, amelyeket elhanyagoltál, és szeretném, ha érzékelnéd, hol vannak a testedben ezek az elhanyagolt részek, amelyek az árnyékban várakoztak a figyelmedért. Önmagad és az életed melyik részét hanyagoltad el? Hol égeted két végén a gyertyát, vagy talán elhanyagoltad ezeket a részeket, mert nincs motivációd vagy törekvésed, hogy aktív legyél, és csapdába esettél a tétlenség elavult energiáiban.

Függetlenül attól, hogy a tevékenység/cselekvés vagy tétlenség/cselekvésképtelenség miatt van-e benned félelem, amely megakadályoz abban, hogy cselekedj, vagy nyugton maradj, és figyelj arra, amit mondanod kell magadnak. Elvonod a figyelmed azzal, hogy mindenféle helyzetbe keveredsz, ami nem olyan fontos, mint az, ami szólongat.

Talán a negatív természetű múltbeli tapasztalatok miatt, amelyek ahhoz vezetek, hogy inaktívvá váltál, és nem vagy csak nagyon kevésbé hittél vagy bíztál azon képességedbe, hogy teremtsél, beindítsd és manifesztáld a reményeidet, kívánságaidat, vágyaidat és álmaidat. Akárhogy is van, megszakadt a kapcsolat önmagaddal, elkülönülés van az énnel, és ezért egy működésképtelen és megszakadt kapcsolat áll fenn a Szellemmel, a belső Szellemmel és magával az élet szellemével is.

Lélegezz be mélyen, és kilégzéskor engedd meg, hogy ezek az energiák egyszerűen elhagyják a testedet, a víz pedig átalakítsa ezt azzá, amire most leginkább szükséged van.

A finom lebegés ezen a vízen a megnyugtató belső megkönnyebbülés érzését szimbolizálja, amely akkor jön létre, amikor megszabadulsz a külső világ tevékenységétől/aktivitásától, vagy a belső világból kísértő félelmek tétlenségétől/inaktivitásától, túl sokszor lenyűgöztek külső világotok kivetítései - engedd el az egészet.

Érezd, hogy a tápláló energiák újjáépítik az energiameződet, a víz folyamatosan kitisztítja az auramezőt, behatol a könnyekbe, és elmossa a könnyeket, amelyek a túlterhelés, a túl sok munka, a túlfeszültség vagy stagnáló helyzetek csapdája következtében keletkeznek, bénulást okozva, ami hosszan tartó tétlenség állapotokhoz vezet.

Miközben ezekben a vizekben fekszel, segítünk helyreállítani belső fényed annak érdekében, hogy jobban megértsd, mire van jelenleg a testednek leginkább szüksége, hogy egyensúlyba hozzon, elfogadja és lehetővé tegye, hogy feltöltsön. Használd ki, válj eggyé vele, és add át magad az életciklusoknak, amelyek mindig jelen vannak, jelenlétük ott van, hogy emlékeztessen téged arra, hogyan kell alkalmazni ezeket a Szent Törvényeket, hogyan kell kifejezni a ciklusokat, és ezáltal a legjobban támogatni szükségleteidet bármilyen adott pillanatban.

Vegyél még egy mély lélegzetet, és lazíts.

Miközben továbbra is táplálunk téged ezzel a nőies tápláló energiával, Kuthumi-Agrippa, Mihály arkangyal és Saint Germain jön és csatlakozik hozzánk ebben a csodálatos medencében. Energiájuk határt teremt körülötted, amely ezt a tápláló energiát tartalmazza abból a célból, hogy újjáépítse azt, ami leginkább kimerült.

Képzeld el, hogy a biztonság és a védelem érzése felemelkedik a csakráidban, miközben ezek a spirituális aspektusaid mindegyike most válaszol rád, és jobban megértve, miért olyan fontos, hogy visszavonulj és kezeld a testedet a természetben rejlő élet ajándékaival, amelyeket isteni módon terveztek, akárcsak téged. Az isteni tervezésük
olyan összetevőket testesít meg, amelyek kommunikálnak veled, és ez nagyon gyorsan helyreállíthatja az egyensúlyt, de kötelességed, hogy szánj rá időt.

Kuthumi-Agrippa, St. Germain és Mihály Arkangyal képviselik a háromszoros Isten energiáját, és mi hatan a vízben veled együtt létrehozzuk a hatágú védelmi csillagot a tested körül és fölött, és most arra kérünk, lélegezd be ezt a hatágú csillagot a testedbe, és képzeld el a minden egyes csakrádban kialakuló hatágú csillag szent pecsétjét. Ez aktiválja az egyensúly átalakítását a hozzád érkező és rajtad keresztül áramló energiaáramban.

Amikor az életed diszharmónia állapotában van, diszharmónia van belül, ezért a zűrzavar, a félelem és a kiábrándultság reménytelenségének pillanataiban menj és ülj le a természetben, egy parkban, egy kertben, és ha nincs kerted talán van egy park a közelben, csak menj ki, nézz fel az égre, és méltányold az eget, ismerd el, hogy sokkal nagyobb, mint bármely zűrzavar vagy káosz, amellyel az adott pillanatban szembesülsz az életedben.

Ha az időjárás nem teszi lehetővé ezt, vagy ha a fizikai tested nem támogatja ezt, akkor bármilyen helyzetben is vagy, tartsd a természet egyes részeit otthonodban. Ülj kristályokkal, virágokkal lehetőleg talajt tartalmazó edényben, ezért ne vágott virágokat, hanem élő virágokat vagy növényeket tarts.

A vágott virágok nem támogatják az egész testet, csak a mentális tested, amellyel képesek kommunikálni. Bár a szépségükön, a színükön keresztül formájukon keresztül saját lényegüket hozzák, energiájuk nagyon gyorsan elhal, mert nem az energiaforrásban gyökereznek, ezért olyan virágokat vagy növényeket válassz, amelyek élnek, és amelyek energiája fenntartható.

Ha az a környezet, amelyben élsz, feszültséget teremt, stresszt teremt, és nem vagy képes elszakítani önmagad ettől a környezettől, akkor menj, és mássz be egy kád vízbe, meleg vízbe, egy marék sóval, néhány csepp levendula olajjal, füstölőt égetve, gyertyát gyújtva és nyugtató zenét hallgatva. Merülj el a testeddel ebbe a vízbe, és gondolj ránk, hogy most veled vagyunk, ahogy mi is ezt tesszük, és látni fogod, hogy megnyugszol, és képes vagy pihenni.

Ha nincs fürdőkádad és csak zuhanyzód, állj a zubogó víz alá, és képzeld el, azt amit most veled teszünk, azzal a szándékkal, hogy a lépcsőzetes víz ömlik rád, elmossa a negativitást és lélegezz, és kérd gyógyító angyalodat, hogy állítsa helyre az energiád.

Ennek nem kell sok időtöket elvennie, de az eredmények sokkal tovább fognak tartani, mint amennyi időbe teltnek, és visszavonultok valami másba.

Vegyél újabb mély lélegzetet be és ahogyan kilélegzel, Mihály Arkangyal mellém és Guinevierre mellé áll és megidézi a hét csodálatos kehely szakrális szimbólumait ezen hét Víz Kaput képviselve ezáltal.

Ne törődj azzal, hogy a szimbólumok hogyan néznek ki, azokat csakráidba kódolják, és amint Mihály arkangyal elkezdi aktiválni ezeket a szent szimbólumokat, az energiák felgyulladnak, és kiterjednek a világba és a fényoszlopokba, az Elvonulás Törvénye földrajzilag Magyarországon, New Yorkban, a Titicaca-tónál, valamint Szentpéterváron és Oroszországban kerül lérögzítésre.

Ezek a földrajzi pontok tartalmazzák azokat a rendszereket, amelyek lehetővé teszik az Elvonulás Törvényének megfelelő kommunikációját, és a Föld Anya testének ezeken a pontjain keresztül fogják közölni ezt a törvényt, és a ti testeken keresztül is továbbítják a törvény kommunikációját - a ti cselekedeteken át, a szándékotok révén, és ami a legfontosabb, annak módja ahogyan kezelitek majd magatokat, az Elvonulás szakrális Törvényének tiszteletben tartásával.

Egyszerűen hagyd, hogy ezek az energiák áramoljanak. A napsugarak még mindig melegítik a testedet.

Miközben most belélegzel, azt akarom, hogy érezd a természet csodálatos aromáit - minden virág illatát, amely magasabb érzékeidhez szól, helyreállítja az energiádat, és összehangolja szándékaid szent rezgéseit a Szellem szent törvényeivel.

Most képzeld el, ahogyan ezek az energiák az életed azon területeire terjednek ki, amelyeket elhanyagoltál, és hagyd, hogy megnyugtassák felélt, aggódó, félelemmel teli, bizonytalan, túlterhelt és kimerült részeidet.

Add át magad, fogadd el ezt és lazíts.

Miközben Mihály arkangyal befejezi a folyamatot, Saint Germain most belehelyezi ezen törvény a szent lángját minden csakrádba - egy kisebb lánggal, amely a fő lánghoz kapcsolódik, újra fellobbantja a benned lévő élet iránti szenvedélyt, a szenvedélyt, hogy tudod, hogy minden rendben lesz, minden megújul, és újra összhangba kerülsz életed szent és csodálatos tervével.

Életed pályája áll előtted, és ez lehet egy akadálypálya vagy sima pálya. Ezt gyakran az határozza meg, hogy hogyan bánsz önmagaddal, hogyan bánsz a természettel, hogyan bánsz az élettel általában, ezért az elvonulás lehetővé teszi, hogy megfigyeld és tiszteld azt, hogy az élet valójában mindig jelen van és támogat téged, azáltal, hogy elismered a kapcsolatodat, azáltal, hogy emlékszel arra, hogy minden egy, és mivel minden egy, mindenre hatással van minden, ami benned, rajtad keresztül és körülötted történik.

Mivel egy vagy az élettel, növekedned kell az élet áramlatával, ezekkel a ciklusokkal, és lazítanod kell, és hagynod kell, hogy az élet szóljon hozzád, irányítson, tápláljon téged, és minden lépésnél megmutassa, mit is jelent ez a lépés.

A tested táplálása ugyanolyan fontos, mint a lelkeddé vagy a szellemeddé. Ha időt szán arra, hogy gondozd önmaga sérült és töredezett részeinek szükségleteit, megerősítsd érzelmi tested, és kiterjeszd természeti tartalékaidat, hogy energiát tarts fenn, és ezen energiák táplálásával a szíved kiterjed, akaraterőd szilárdabban gyökerezik valóságod fizikaiaságában/testiségében. Ez lehetővé teszi, hogy esszenciád nyers szellemét felhasználd, ami meghatalmasít téged sok szinten.

Amikor összehangolódunk a természettel az elvonult állapotban, legyen ez 5 perc vagy 5 óra, akkor meg fogjátok látni számos megoldás és betekintés/
felismerés kerül bemutatásra, mert minden élet a kiterjesztésetek, és kiterjesztett megnyilvánulásai vagytok annak, amit a természet minden formája kifejez, és akképpen miként nem látjátok, ahogyan a szívetek ver a testetekben, csak érzitek ezt, és nem vagytok képesek látni a testetek belsejében lévő szerveket se, de tudjátok, hogy ott vannak, és ha figyelmen kívül hagyjátok őket, elhanyagoljátok ezeket, vagy amikor visszaéltek velük szemben, reagálnak erre, és ti érzitek ezt. Ugyanez vonatkozik az élet minden más formájára, és ti nagy részei vagytok a kollektív életformának.

Az isteni természetetek és az emberi természetetek szintén egyek, és amikor visszavonultok, és amikor elcsendesedtek, emberi természetetek képes befogadni az útmutatást és a támogatást az isteni természetetektől. Állati természetetek, a túlélési ösztönötök képes megfelelően működni, valódi céljának megfelelően, és ahelyett, hogy állandóan reagálnátok a félelmekre, amelyek valószerűtlen törekvést váltanak ki a mindenáron való túlélésre, úgy találjátok majd, hogy az állati természetetek annak valódi helyére fog tevődni és oly módon fog védelmezni, amilyenre ezt eredetileg tervezték.

Az alsóbb egó az emberi és állati természet szempontjából működik. Felsőbb egótok az isteni természetetek szempontjából működik, de amikor önmagatok emberi része nem tud megfelelően működni, mert nem tápláljátok, és nem vigyáztok rá megfelelően, isteni természetetek nem képes eljutni hozzátok, és ez az amikor azon kapjátok magatokat, hogy megfulladtok a levertség medencéiben, mert semminek nincs értelme, semmi sem működik veletek együtt, és úgy tűnik, mintha minden ellenetek dolgozna.

Tiszteljétek a természet nyelvét és körforgását, tiszteljétek a saját ciklusaitokat. A modern világotokat tévesen arra a hitre vezeték, hogy állandó aktív állapotban kell lennie, és ami drágáim, megfoszt titeket egy hosszú élettől, és rosszabb állapotba hagyva, mint gondolnátok, különösen, ha hatással van a fizikai egészségetekre, a mentális és az érzelmi jólétetekre, mert akkor semmi sem tud megfelelően működni rajtatok, és mindenki, aki közel áll hozzátok és drága nektek, szenvedni fog önmagatok elhanyagolása miatt.

Ez a ti felelősségetek, mint ebben a világban élő embernek, hogy az életetekkel tiszteljétek a természet azon képességének minden részét, ami támogat titeket, vezet titeket, alkalmazva a szabályokat, a törvények szerint élve, integrálva az (alap)elveket, és ezt prioritásotokká téve, hogy erősek legyetek, hogy aktívak legyetek, amikor kell, inaktívak, amikor az kell, mert nem lélegezhetek ki és nem lélegezhetek be. Emlékeztessétek magatokat erre minden alkalommal, mert elegendő oxigén nélkül megfulladtok, elegendő életerő nélkül is megfulladtok – spirituálisan, mentálisan, érzelmileg és fizikailag.

Most vegyél újabb mély lélegzetet be és ahogyan kilélegzel, elengedjük a kezeinket a testedről.

Nagyon gyengéden segítünk felemelkedni és átgázolni a vízen, és megállni a földön, érezd ezt a lábad alatt. Ahogy a földön állsz, Kuthumi-Agrippa előtted áll, kitárja a szívét, kiterjesztve egy csodálatos sugarat, amely a Szoláris Arkangyali Energiáknak fényét testesíti meg, összhangba hozva azzal az isteni bölcsességgel, hogy tudd, ki vagy az adott pillanatban, hol vagy, és mikor kell belélegezned és mikor kell kilélegezned.

A szoláris szeretet ezen energiája helyreállít minden szakadást az energiameződben, visszaállítja életerődet teljes kapacitásába, és alapvető lényeged minden létfontosságú aspektusa most újra összhangba kerülhet veled, és újra kapcsolatba léphet isteni fényed minden aspektusával.

Ez a gyógyító energia most megnyitja a fénytesteid következő szintjét és a bolygótok következő szintjét, felkészülve a Víz Sárkányok és lovasaik, valamint őrzőik visszatérésére.

Ezek az energiák az első tizennégy törvény köré fonódnak, összekötve a Szárnyas Sárkányok erőteljes spirituális erejével, összekötve téged Egyiptom szent energiáival és a fény és a szeretet minden más dimenziójával, amelyek a szakrális vidékeken keresztül érkeznek, amelyek a szent helyeket tartják, ezek is a természet részei, amelyek azt is kommunikálják veled, hogy helyreállítják az energiáidat, felélesztik a fény, a tudás és a belső erő hatalmas erőit, és ez az oka annak, hogy a tested mindig erőteljes átalakuláson megy keresztül, amikor fizikailag egy szakrális helyen tartózkodsz, mert akkor te kapcsolatba lépsz a bolygónk egyik legerősebb energiaforrásával. Ezek szó szerint a világok közötti átjárók, és ha nem vagy összhangban az esszenciáddal, akkor képtelen vagy felismerni a csodálatosan erőteljes energia ezen forrásait.

Vegyél egy mély lélegzetet be most, miközben Kuthumi-Agrippa megáld téged még egyszer ezen láng fényével, ezen Víz Kapuk vizeivel és biztosít arról, hogy az életciklusok tiszteletben tartásával és sajátjainak tiszteletben tartásával csodálatos újrakapcsolódást fogsz tapasztalni a természethez, a különféle természetekhez, amelyek formáidat alkotják, és ismét összehangolnak önmagad és az egész életed isteni ciklusaival.

Vegyél még egy mély lélegzetet be, és kilégzéskor adj hálát mindazért, amit kaptál, a gyógyulásért, ami elérkezett hozzád. Adj hálát a természetnek, merész, csodálatos és gyönyörű nyelvéért, jelenlétéért és éltető energiaforrásáért.

Ismerd el, hogy a természetben mindennek célja van; ez úgy szolgál téged, ahogy te szolgálod ezt. Minden virágnak, minden növénynek, minden gyógynövénynek, a természet minden részének van egy szent tulajdonsága, amely támogatja akár fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális tested, ezért ismerd meg a természet azon részének tulajdonságait, amelyekhez leginkább vonzódsz, ezek a természet azon aspektusai, amelyek leginkább az energiádhoz igazodnak, és a legjobban szolgálnak téged, és munkálkodj ezekkel. Tanulmányozd azon állatok szokásait, amelyekhez vonzódsz. Ismerd meg a kristályok, drágakövek és ásványok tulajdonságait, amelyekhez vonzódsz. Virágok, gyógynövények, színek, különböző aromák és illatok – ismerd meg ezeket, mert így jobban megismered önmagadat, hiszen ezek a te kiterjesztéseid.

És most adj hálát magadnak, ezen lehetőség választásáért, hogy jobban megértsd az Elvonulás Törvényét, és szeretném, ha most megígérnéd magadnak, hogy tiszteletben fogod tartani ezeket a ciklusokat, nem csak az egész nagyobb javáért, hanem ami a legfontosabb a saját javadért is, mert a visszavonulás és a feltöltődés ciklusa nélkül nem vagy jó semminek és senkinek, és legfőképpen önmagadnak.

Most gyengéden kezd el visszahúzni az energiádat vissza a fizikai testedbe tudva, hogy még mindig kapcsolatban állsz velünk a hatágú csillagon keresztül, amely a természet minden részéhez kapcsolódik annak elemei révén, és a természet változatosságaiban és elemeiben rejlő csodálatos tulajdonságok révén.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, miközben visszahúzod az energiát a gerinceden keresztül végig kiterjesztve ezt ki a gyökércsakrádon legyökereztetve magad szilárdan a Földre, vissza a testedbe.

Helyezd a lábad és a kezeidet a földre, ha képes vagy rá. Mond ki hangosan háromszor a neved és biztosítsd magad a környezetedben, tudva, hogy visszatértél mindezekkel az új energiákkal, amelyeket tökéletesen tartalmazol magadban.

Szeretteim tanulmányozzátok a természet törvényeit, azok ciklusait, és beépítve ezt az életetekbe. Ha nincs sok időtök erre, mert anyák vagy apák vagytok, vagy gyermekgondozók vagytok, vagy valaki, akinek nagy felelőssége van az ellátás terén, és a karrieretek elveszi az időtök nagy részét, csak annyit kell tennetek, szánjatok néhány percet a csendre, hogy belemenjetek, és életbevágóan fontos, hogy megadjátok a testeteknek azt, amire szüksége van a fizikai testetek, érzelmi testetek, mentális és spirituális testetek megfelelő táplálásával/gondozásával. Ha azok vagytok, aki az inaktivitással küszködnek, itt az ideje, hogy kezdeményezzetek és megtegyétek az első lépést afelé, hogy megváltoztassátok azt, amin változtatnotok kell, hogy helyreállítsátok a vitalitásotokat, önbizalmatokat és belső erőtöket, foglalkozzatok a belső "démonokkal", úgymond, amelyek megbénítanak, függőségeiteken keresztül irányítanak, és örüljetek annak a tudásnak, hogy e szent törvények alkalmazásával helyreállítjátok önmagatokat, és találni fogtok egy utat, amely az igazságotok irányába vezet titeket kevesebb akadállyal és kevesebb kihívással.

Köszönjük kedveseim az időtöket, elismerjük, hogy milyen messzire jutottatok, és kérjük tőletek, hogy tegyétek továbbra is ugyanezt ezt. Tudd, hogy szeretetünk mindig veletek van.

Mária Magdolna vagyok, au revoir.

Soron következő víz kapus közvetítés:

Mária Magdolna – A Természet Törvénye és a 85-91. Víz Kapuk 2010. március 1

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-termeszet-torvenye-es-85.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...