Mária Magdolna – A transzcendencia 7 Oszlopa és a 132-138. Tűz Kapu

firegoddess2.jpg

Mária Magdolna – A transzcendencia* 7 Oszlopa és a 132-138. Tűz Kapu

Csatornázta: Michelle Eloff©

Peru, 2009. augusztus 7

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

*transzcendencia szó = természetfeletti

Előző Tűz kapus közvetítés anyaga:

Mária Magdolna – A bölcsesség 7 Oszlopa és a 125-131. Tűz Kapu 2009. augusztus 6

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-bolcsesseg-7-oszlopa-es.html

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek benneteket és isten hozott a fény és bölcsesség isteni jelenlétében.

Ez továbbra is az összes fénymunkás szívének, az elméjének és szellemének szakrális energiák általi felébresztési, integrálási és egyesülési dicsőséges időszaka, akik a fényt szövik velünk és visszaszerzik az Anya/Atya Isteni tervének eredeti igazságát a Földön, miképpen az a Mennyekben van.

Egy csodálatos energia van jelen, ami az összejövetelünk révén teremtődik ma, hogy integráljuk és leföldeljük azt, amit megidézünk ma. Összejövetelünk megemeli az energiák frekvenciáit, jobban, mint amit eddig tapasztaltatok, nagyon hálásak vagyunk, és leföldeljük a fényeteket a Kozmikus Teremtőink fényébe.

Ma egy újabb energetikai alapzatot hozunk létre, előkészítve a  kijelölt helyszíneket a fizikai aktivitásokra. Ez annak ideje, amikor is lerögzítjük a Hét Tűz Kaput és a Transzendencia Hét Oszlopát, amely elindítja az Univerzális és Planetáris Csakrák egyesülésének ötödik energia aktiválását, amely elősegíti a szabadságba vezető Hét Planetáris Átjáró ötödik szintjének megnyílását, amelyet a Mennybe vezető Hét Planetáris Átjárónak is szoktunk nevezni.

Ezeket az energiákat különleges földrajzi helyszíneken aktiváljuk és rögzítjük le. Ollantaytambo romjai környékén Cuscoba, a dél-afrikai Fokvárosba és Buffaloban, az Amerikai Egyesült Államokba. A Planetáris Chakrák ezen egyesülése biztosítja, hogy további energia munka menjen végbe ezeken az energia területeken a jövőben, és ez biztosítja az Egységhez vezető Planetáris Ösvény létrehozását.

A Globális Tűzhálózat beleszövődik a Föld Anyába és a csakráitokba is, létrehozva ezáltal a fenséges fény és csodálatos szeretet egy szakrális hullámát. Mindannyiotok, akik dolgoznak ezzel az anyaggal, a fény kibocsátásra kerül a testetek, a lelketek és szellemetek atomjaiból, beleszűrődnek ezekbe a rácsokba és egyesülnek a Planetáris és Galaktikus Energiákkal, amelyek az élet összes aspektusát táplálják. Ez az a fény, ami biztosítja, hogy ezek a rácsok kikristályosodjanak a  folyékony tudatosságon belül, és bízunk benne, hogy egyre többen lesztek, hogy biztosítsátok, hogy ezen rács, ezen isteni csodálatos szövés soha ne hulljon darabjaira.

Ez a szövedék lehetővé teszi mindannyiotok számára, hogy felülmúljátok a régi paradigmát és, hogy igazán elkezdjétek megérteni, mit is jelent transzcendensnek lenni a világban és a magasabb megértésből egy új világ születik. Minden Oszlop és minden Tűz Kapu fokozza azt az ütemet, amilyen mértékben az energiák bejönnek a Földi Síkra és el vagyunk ragadtatva attól, hogy a Tűz Kapuk energiái jelentős mértékben megváltoztatták azt a mértéket, amellyel a lelkek elfogadják ezt a fényt.

Az egyik oka, amiért a lelkek egyre inkább befogadóbbakká válnak ezekre az energiákra az azért van mert a legtöbb esetben teljesen félretolták korlátozásukat,és az eszközök és a tudás formájában jelenleg rendelkezésükre álló eszközök nem elégítik ki őket, ezért alternatívák után kutatnak és ekkor ez az az időszak, amikor a lelkük a legmélyebb és legsötétebb időszakába kerül, és most keresik a fényt, és a fény mindig előjön, mikor azt hívják, és a fény mindig jön, amikor erre van szükség. Mindannyian a saját módotokon hívtátok a fényt, befogadtátok ezt, és egyek vagytok ezzel, és az isteni eszközökkel is, amelyen keresztül ez csatornázódik/közvetítődik.

Az emberek számának növekedésével, az energia ezen hullámának növekedésével, ez a tudatosság, minden paradigmáján keresztül fog áramlani, mindenkinek megadva a lehetőséget, hogy átlépje a világiast, átalakítva azt, ami többé nem szolgálja őket, azért, hogy egyesüljenek az Autentikus Énnel.

Tehát itt az ideje, hogy lehunyd a szemeidet, ha még nem tetted meg, és hogy egy mély összekötetésbe hozd magad a szíveddel, a lelkeddel és a szellemeddel, és lásd önmagad elengedni, átadni és beleesni a legmélyrehatóbb szeretet és fény mélységeibe, amit csak el tudsz képzelni. Miközben téren és időn keresztül zuhanni találod magad, elvisznek olyan világokba, amik a fizikain túl találhatóak, azon túl, amit világként fogadtál el és ismertél fel.

Azt akarom most, hogy kerülj tudatába egy csodálatos türkizkék fénynek, ami feltölti a teret, amelyben vagy, és nagyon gyengéden kezdj el lelassulni még mindig zuhanva, és ez a türkiz fény olyanná válik, mint egy puha párna, amelyen lepihenhetsz. Ez a párnaszerű energia az isteni nyugalom, béke és derű egy világa. Ülj le erre és csak legyél. Lásd magad a testeddel lefeküdni erre a nagy párnára és helyezd a bal tenyered a szívcsakrádra és a jobb tenyered pedig a bal tenyeredre, és lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen és válj tudatossá az Igaz Világ 12 Ősi Mesterére, akik összegyűlnek körülötted. A jelenlétük automatikusan megteremti a fény és hang, testeden keresztüli harmonikus áramlását.

Én, Mária Magdolna jelen vagyok. Maitreya Nagyúr is jelen van, Yeshua Mester és Rafael Arkangyal, Uriel és Dániel Arkangyalok is jelen vannak. Lélegezd be az energiáikat, miközben Arielle Arkangyal, Metatron Arkangyal, Zadkiel Arkangyal és Hanathiel Arkangyalok is feltűnnek.

Jezabel Istennő lép elő és a jobb oldaladra áll, Alchemaya pedig a bal oldaladra, Mária Anya a koronacsakrádhoz áll és Guinevierre Úrnő pedig a talpaidhoz.

Vegyél egy mély lélegzetet és pihenj tovább.

Alchemaya most lehajol és a bal keze tenyerét a torokcsakrád fölé helyezi és elkezdi belecsatornázni a Szíriusz A Szíriuszi Kék Energiáját a torokcsakrádba. Ez az energia fel és leáramlik a gerinceden, a hét fő csakrádon létrehozva egy tiszta utat, amely világos átjárást biztosít az összes energiának.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, és miközben tudatába kerülsz az összes lény jelenlétének, megnyitják a szívüket számodra és a feltétel nélküli szeretet egy erőteljes áramlása lép be a tested fő és mellék csakráiba.

Ezek az energiák segítenek, hogy folytassátok az Egy Szív új testének kiépítési folyamatát, és biztosítják, hogy az energiák, amik már aktiválódnak segítsenek nektek emlékezni a DNS-etekbe kódolt néhány ősi bölcsességre, folytatva a kiépítést/építést, más szavakkal az emlékezésetek folytatását.

Add át magad a Szíriusz Fényének, miközben ez tovább folyik lefelé a gerinceden, megtisztítva a 7 fő csakrádat és újrakalibrálva a benne lévő energiákat.

Guinevierre Úrnő most a kezének tenyerét a lábaidra helyezi, miközben Mária Anya is ezt teszi a koronádnál, Jezabel Istennő pedig egyik kezét a szívcsakrádra másikat a napfonatcsakrádra fekteti, és érezd az Istennők erőteljes energiáit összeolvadni és ez keresztülpulzál a testeden, fel és lefelé mozogva.

Most azt szeretném, ha éreznéd az energiát a szívcsakrádban, és ez összekapcsolódik a kezeid tenyereivel, amely most a kezeidben lévő sarok ponttá válik. Ez az energia a talpadból is összekapcsolódik a kezeiddel. A tenyered pontjai összekapcsolódtak a sarkaiddal is.

Továbbra is add át magad és engedd meg az energiának, hogy átáramoljon rajtad. Az energiák, amiket benned aktiválunk, most összekapcsolódnak Fokvárossal Dél-Afrikában, Buffaloval az Amerikai Egyesült Államokban, Ollantaytambo Romjaival Cuscoba és a Kristály Szívvel Kairóban Egyiptomban és összekapcsolódik Oroszországgal is.

Ez az energia kiárad ezekre a földrajzi helyszínekre és mindegyik összekapcsolódik a Hét Tűz Kapu első lángjaival. Miközben ezek a lángok elkezdenek lobogni, ezáltal ez a 12 Nagy Mester, a Régi Világ Ősi Bölcsei, az igazság régi világa, nem a tudatlanság világa, közelebb kerülnek egymáshoz.

Az Arkangyalok is csatlakoznak most a szárnyaikat kiterjesztve egy kört formálnak körülötted és a szárnyaikkal is egy védelmező mezőt formálnak körülötted.

Miközben mi, az Istennők veled vagyunk, vegyél egy mély lélegzetet be. Én, Mária Magdolna, a jobb kezem középső ujját a harmadikszem csakrádra helyezem, érezd az ujjam nyomását, miközben behatolunk a transzendencia átjáróin aktiválva ezen isteni mechanizmus szakrális rácsát benned, és ez az első alkalom a modern történelemben, hogy egy olyan csoport, mint amilyennek ti vagytok, (akik ezekkel a közvetítésekkel foglalkoznak,) egy ilyen aktiválást kap. Figyelembe véve, hogy az ősi időkben nagyon kevés olyan volt, aki ki volt téve ilyen fajta ceremóniáknak, beavatásoknak és rituáléknak. Kiérdemelted ezt, és itt az ideje, hogy befogadd és elfogadd ezt.

Lélegezz be mélyen, bent tartva a lélegzetedet 4-ig számolva, majd lélegezz ki.

Ezek az energiák túlterjednek rajtad és most kezdd el megtalálni a gátakat az energiameződben, amelyek a tested hét csakrájához kapcsolódnak. Azt akarom, hogy vörös fényként látva ezt, figyelmedet a gyökércsakrádra fókuszáld. Lélegezd ezt a fényt be, és nézd meg, milyen messzire terjedhet ez addig, amíg nyomást nem érzel, és onnan már nem megy tovább.

Most láss egy erőteljes energiát Jezabel Istennőtől jönni, amely behatol a gyökércsakrádba lángra lobbantva a Tűz Kapu első lángját és a Transzcendencia első Oszlopát, és ez megtartja a csakrádat, összeolvasztva ennek energiáit ezzel az energiaközponttal

Most képzelj el egy (elektromos) acélkék sugarat felfelé haladni a gyökércsakrádon a koronacsakrádig, és egy csodálatos fehér fény manifesztálódik, és eközben érezd, hogy Mária Anya biztonságban tartja az energiádat.

Most nézd meg, hogy milyen messzire terjedni ki a koronacsakrád, mielőtt nyomást érzel és onnantól már nem terjed tovább. A második Tűz Kapu lángja és a Transzendencia Oszlopa lángra lobban, a két energia a gyökér és koronacsakrád között áramlik. Csak engedd meg az energiának, hogy tovább áramoljon. A Transzendencia Oszlopai egy hihetetlen utazásra visznek el azért, hogy túllépj a megértés, hit és hiedelem (régi) paradigmáin. Ez a trancendens energia segíteni fog neked abban, hogy még tovább terjeszd a csakráidat, azért, hogy minden tudatosságodat a fizikai világ határain túlra, és az emberi megértés, értelem, érzelem és spirituális tudatosság határain túlra vidd.

A transzcendens energia arra kér, hogy légy folyékony, hogy ismerd fel, mindaz, amit látsz az egyszerűen egy kis része annak, ami igazán létezik, ami meg nem fogható az is létezik, habár nem vagy képes meglátni ezt, és a lelkedet most arra kérték, hogy teljes mértékben mondj le a kontrollról a Kozmikus Szüleink felsőbb szíve végett.

Vegyél egy mély lélegzetet be és miközben kilélegzel engedd meg a gyökér- és koronacsakrádnak, hogy kiterjedjenek még jobban, tudva, hogy transzcendencia energiái túljutnak az akadályokon, gátakon, amik a Földi élet eredményeképp épültek ki, és mindaz, ami beprogramozódott. Minden lélegzetvétel, amit veszel, még tovább tolja a határokat, told ezt, told ezt, addig, amíg ez egy léggömbhöz hasonlóan ki nem durran, és a fény szét nem szóródik minden irányba.

Amint ezt teszed, a gyökér és koronacsakra lángjai a földrajzi helyeken most az élet újabb szintjébe törnek ki és ahol eddig apró pislákoló lángok voltak, most tomboló kohóvá válnak, a transzcendencia erőteljes lángjaivá.

Jezabel Istennő most a kezét a szexcsakrádra helyezi. Én, Mária Magdolna, az ujjamat a harmadikszemeden tartom, és most azt szeretném, hogy képzelj el egy csodálatos mély narancs fényt a szexcsakrádban. Lélegezd ezt be, és mint a gyökércsakránál, most is terjeszd ki ezt a csakrád, olyan messzire ameddig csak tudod, ameddig ez megy. Az (elektromos) acélkék fény felfelé halad a gerinceden összekapcsolódva a harmadikszemeddel, ahol is egy csodálatos ibolya fény kel életre, és terjeszd ki a harmadikszemcsakrádat amennyire csak tudod.

Ne feledd, lélegezz és lazíts.

Ez az (elektromos) acélkék fény most kiterjed a Szíriusz A szívéhez és a Szíriusz B szívéhez is és kivonják a transzcendencia szakrális kódjait. Ez beszivárog ezen sugarakon át és belép a szexcsakrádba és a harmadikszemcsakrádba és ezáltal belekezd a megértés egy újabb szintjének felkavarásába, ami a kreatív teremtő erőd és a képességed arra, hogy használd az érzékeidet azért, hogy felismerd az élet áramlását, ami rajtad túl létezik.

Lélegezz be mélyen és miközben kilélegzel, fogd a transzcendens energiáit, és told kifelé azt, amely valaha is formálta ezt a két csakrát, most lásd ezeket, told ki ebből a két csakrából őket, mint egy léggömböt töltsd meg ezt levegővel és addig told őket, amíg ki nem durran ez a léggömb, meghaladva a földi tapasztalataid paradigmáit, túllép ezen az összes potenciál és az összes lehetőség végtelen világaiba.

Ez most veszi ezeket a pislákoló lángokat ezeken a földrajzi helyeken és életre kelti őket, tomboló kohóként, a szeretet teljességével tombolva, a fény teljességével tombolva, és ez kiterjeszti az energiák mindegyikét az emberi tudatossághoz, hogy megkezdje annak a megértését, hogy a fizikai, az anyagi és a kézzelfogható, csak egy percnyi része annak, ami valójában ezeken túl létezik.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen és lazíts. Én, Mária Magdolna most elkezdem a harmadikszemedet finoman kopogtatni, miközben ezáltal bekódolom a Szíriuszi szekvenciákkal [sorrendekkel]. Ezen szekvencia egy kód, ami által kapcsolatba lépsz az összes Pappal és Papnővel, akik áthaladtak a tűz beavatásain, és akik befogadták az (elektromos) acélkék fényt, amelyek megnyitották a harmadikszem legmélyebb zugait a tudatosság ezen szintjére, és minden egyes kopogtatással a homlokodra egyre mélyebbre kerülsz a transzcendencia energiáiba.

Miközben ezt teszem, megerősítjük ezen 4 oszlop, 4 láng energiáját, és továbbra is megerősítjük a képességedet abban, hogy szívből cselekedj, és ez drága szeretteim, egy újabb szintet add hozzá a hídhoz, amit kiépítettünk a fizikai életetek, az érzelmi testetek, az akaratotok és a személyes erőtök között.

Ez a beütésre kerülő szekvencia, amit most csinálok, a harmadikszemeden át kommunikál a DNS-eddel és emellett az ősi bölcsesség bekódolódik a DNS-ed belsejébe. Syra Nagyúr, a Szíriusz Királya, aktiválja a kifejezetten neked választott kristályszekvenciát, és mivel minden egyes kristályon belül minden egyes fény lángra gyúl ebben a szakrális szekvenciában, így egy csodálatos katalizátor energia kerül aktiválásra, amely egyesít mindannyiotokat a Fénymunkások csoportjaként és összevegyül az energiátok a Föld Anyáéval és a Mennyekével.

Vegyél újabb mély lélegzetet be és miközben kilélegzel leállok a kopogtatással.

Alchemaya most kezet vált és a jobb kezének tenyerét helyezi a torokcsakrádra és egy csodálatos (elektromos) acélkék Szíriuszi kristály tűnik fel a kezének tenyerébe, amit Syra Nagyúr az apja a Szíriusz Királya, adott neki. Miközben ezt a bal kezében tartja, a jobb kezét, pedig a torokcsakrádon, ezáltal kapcsolatba kerülsz a Szíriusz szakrális és ősi bölcsességével, és Jezabel a kezét most a napfonatodra helyezi, ezen acélkék energiák kommunikálnak egymással.

Lélegezz be mélyen, és miközben kilélegzel, láss egy csodálatos sárga fényt a napfonatodban. Lásd, hogy milyen messzire terjed, amíg nem érzel nyomást, tedd ezt meg ugyanúgy a torokcsakráddal, ne erőltesd ezt csak engedd, hogy megtörténjen. Most az energia, ami a Szíriusz Kristályából fakad, kiküldi ennek nyelvezetét a napfonatcsakrádhoz, ez áthalad a torokcsakrádon is és automatikusan elkezdi lebontani a megzavart hálózatokat, azokat, amik csapdában tartottak bármilyen régi paradigmájú energiában, ami meggátolt téged az akaratod és személyes erőd teljes integrálásában a spirituális tudatosságod szintjén, amit most tapasztalsz. A múlt ezen gyors kibogozása az életeddel és a Föld Anyával való újrakapcsolódás érzetét hagyja, majd maga után, egy egészen új módon.

Vegyél egy mély lélegzetet, és miközben kilélegzel ezen csakrák kitolják az akadályokat, a régi programozásokat, mint ahogy előtte tették, kiterjednek addig, amíg fel nem robbannak. Ez túllép rajtad  a földrajzi helyszínekre, és a pislákoló lángok most a pompás nyers erő, a Szellem tiszta hangjának tüzes kohójává válnak, és ez lehetővé teszi a Transzcendencia Hatodik Oszlopának és a Tűz Kapuk hatodik lángjának, hogy amit eddig csináltunk az szilárdan biztonságosan legyökereztesse magát a csakráidban, a tudatosságodban és a Föld Anyában.

Lélegezz be, és miközben kilélegzel Alchemaya ezt a Szíriuszi Kristályt a szívcsakrádba helyezi és a szívcsakrád lángoló tűzként robban ki, az energiák minden elképzelhető irányba kilövődnek.

Ezen erőteljes erők, most összekapcsolódnak a bolygó összes szívközpontjával és ez legyökerezteti a Transzcendencia Hetedik Oszlopát és a Hetedik Tűz Kaput, és ez megnyitja a szabadságba vezető Ötödik Planetáris Átjárót, más szóval a Mennyhez vezető átjárót.

Vegyél egy mély lélegzetet, és miközben kilélegzel lásd, hogy a tested elkezd vibrálni, és az összes energia, ami most keresztülfut a testeden olyan mértékben, ahogyan még nem történt. Miközben ez történik, a lágy türkiz párna, amin fekszel, most egy türkiz kristályos ággyá válik alattad. Most fények gyulladnak fel a gerinced mentén a kristály ágy belsejéből, és ezek a fények szétszórják a sugaraikat a testeden keresztül, tökéletesen összehangolódva a Galaktikus Maggal és a Galaktikus Központ hét fő csakrájával.  

Ez az energia most sugarakat küld le a Föld Anya testébe, és ugyanez az összeköttetés jön létre a csakráival is, és az ősi bölcsesség, amit a bölcsesség ősi könyvtárai tárolnak a Galaktikus Mag Csakráiban, keresztülutazik ezeken a sugarakon, keresztül a testeden a Föld Anya testébe, lángra lobbantva a benne tárolt az ősi bölcsesség emlékeit, és miközben a teste életre kel ismét, a Föld Anya kiterjeszti a sugarakat a testéből fel a tiédbe. Ez felfelé és lefelé fut a gerinceden, összekötetésbe kerül a tested Központi Idegrendszerével és egy teljesen újrakalibrálás zajlik le.

Ez az energia gyors folyású folyóként száguld végig a testeden két irányba - fel és le, férfias és nőies. Ezek az energiák most találkoznak a szívcsakrádban és ennek a folyékony energiának a masszív ereje, a Galaktikus Szívhez csatlakozó Galaktikus Magba száll, ez a szív kirobbanva nyílik meg, és az isteni szeretet egy óriási áradata ömlik vissza a szívedbe, a testeden át, le a sugarakon át, bele a Föld Anya testébe. Ez átáramlik az ő testén is, összekapcsolva a fizikai testét és az érzelmi testét, az akaratát és a személyes erejét.

Most lélegezd be és vond az energia ezen erejét vissza fel a testedbe, ami  most összegyűlik a szívcsakrádban, le és felszáguldozva a gerinceden, ismét találkozva a szívedben, és újabb erő halad felfelé a Galaktikus Magba találkozva a Galaktikus Mag gyökérével és koronájával. Ez a két energia a Galaktikus Mag szívének irányába áramlik, egyesül ezzel, majd egyenesen visszaáramlik a szívedbe, és az energia újabb erőteljes áramlata halad át rajtad áttörve a gyökércsakrád és koronacsakrád összes gátját.

Ezek az energiák alattad és fölötted áramlanak, ki és belépnek a Föld Anyába, rajta keresztül áramolnak, áttörve az összes gátat benne. Lásd, hogy a lélegzetével behúzza ezt az erőt a hasába, majd kilélegzi ezt számodra a szívedbe, ez átáramlik rajtad, összekapcsolódva az energiákkal a szexcsakrádban, a harmadikszem csakrádban, a napfonatodban és a torokcsakrádban, majd visszajön a szívedbe, kirobbanva a Galaktikus Mag szívcsakrájába. Az energia kiárad a Galaktikus Mag szexcsakrájához, a Galaktikus Mag harmadikszem csakrájához. Majd visszatér hozzád, belép a napfonatodba, a torokcsakrádba, onnan visszaárad a Galaktikus Mag szívcsakrájához, és megint vissza a testedbe, és fény végső ereje lerögzül benned.

Ez szilánkokra töri a korlátok és gátak összes ezen elerőtlenítő paradigmáját, amelyek megakadályozták, hogy felülmúljátok a régi világot, túllépve azokon a hiedelmeken és rendszereken, amik a tudatosságotokban gyökereztek és beleivódtak, amik megállítottak benneteket a saját megértéseiteken való túllépésben, a korlátozottakon, és ahogyan ez az energia most elkezd a tested körül forogni, megteremt egy örvényt (ezen örvény középpontja a szívcsakrádban van) és ez belevonódik a Föld Anyába, behatolva a testének magjába, és a Galaktikus Központból származó erőteljes áramlás áthalad a testén és ezen energiák most összegyűlnek és elhelyezkednek a földrajzi helyeken, amiket ezen aktiválásért választottunk.

A Transzcendencia egy Oszlopa most Kairó Kristály Szívében manifesztálódik, a Transzendencia egy Oszlopa Ollantaytambo Romjainál Cusco-ban, egy Fokvárosban és egy Baffaloban és egy újabb Oroszországban, és még két helyre, ami nem lett megnevezve. Ezek az energiák kifejezésre jutatják az Egy Szív egy erőteljes új testét a Föld Anya számára és számotokra.

Vegyél egy mély lélegzetet befelé most, lazíts, miközben a tested pulzáló vibrációi elkezdenek lelassulni. Nagyon óvatosan mindannyian eltávolítjuk a kezünket a testedről.

Miközben visszalépünk az Arkangyalok elkezdik csapkodni a szárnyaikat és a szárnysusogásuk hangja létrehoz egy nyugtató szellőt, lehűtve a testedet, ellazítva az összes energiát.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, tartsd ezt bent 6-ig számolva, majd lélegezz ki, és hagyd menni.

Az alattad lévő kristályos ágy újra puhává válik, addig, amíg nem lesz megint egy puha türkiz párna, mint amelyre lefeküdtél. Az Arkangyalok most befejezik a szárnycsapkodást és félreállnak.

Az Ősök most előlépnek, mindegyikük odasétál hozzád, az élet csókját helyezik a homlokodra, ez lepecsételi ezt az aktiválást, és az összes energiát, ami ezzel jön.

Köszönjük neked és mindannyiotoknak, hogy ez megtörtént.

Köszönd meg az Arkangyaloknak, adj hálát az Istennőknek, adj köszönetet a Szíriusz A és Szíriusz B energiáinak és nagyon gyengéden kezdd el visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe, a jelenlegi idővonaladra, és földeld le magad szilárdan a Föld Anyához.

Helyezd a kezeidet a Földre elképzelve az energiákat szétterjedni a tenyereidből mélyen a Föld Anya testének magjába szilárdan legyökereztetve magad. Csináld ugyanezt a lábad talpaival és terjeszd ki ugyanezeket a gyökereket a gyökércsakrádból a Föld Anyába hozd magad szilárdan, biztonságosan, biztosan és gyengéden vissza a Földre, még mindig teljesen összekapcsolódva az összes energiával, amit befogadtál. 

Vegyél egy újabb mély lélegzette be, kilélegezve és lazítva.

Szeretteim, ezek az egyik legerőteljesebb Galaktikus Energiák, amit hasonló gondolkodású és hasonló szívű lelkek csoportjával idéztünk meg. Ez az energia kiterjeszti a képességeteket, hogy megérintsétek magatok körül mindenki életét és fényeit a világban magatok körül, és a világban magatokon belül. A régi átalakítói vagytok és elhozzátok az új hajnalt a személyes álom életetek manifesztálásának személyes folyamata révén, minden tekintetben, ebben az új világban.

A szeretetünk legyen minden lélekkel, akik hallják vagy olvassák ezeket a szavakat. A gyermekeink vagytok, a testvéreink vagytok, és a nővéreink vagytok, és a szeretetünk számotokra és az emberiség számára meghalad minden akadályt.

Mária Magdolna vagyok, és a szeretetem mindig veletek van, au revoir.

Soron következő Tűz kapus közvetítés anyaga:

Mária Magdolna – A Lelkiismeret 7 Oszlopa, a 139-144. Tűz Kapu és az Első Levegő Kapu

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-transzcendencia-7.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...